АКТУЕЛНО

Трагом вести „Хакери разбили Сороша“


фото: y-gen.blog.hu

фото: y-gen.blog.hu

Све што се сумњало у Џорџа (Ђерђа) Сороша, мумију и бесмртног нацистичког сарадника, живу Атилину реинкарнацију која више ни у Мађарској не може да се нађе, изашло је на видело; хакери су га коначно разбили и хиљаде његових тајних докумената су изашли на видело. Према овим документима се види да је са 33 милиона долара финансирао страсне расне немире у Фергусону, продужене за подржавање Црни животи маре, а све за рушење Америке изнутра.

Такође је финансирао штампање и растурање приручника за избеглице (и терористе међу њима!) како да илегално уђу у Европу. То такође објашњава како су мушкарци без породица били пуни пара. Све ово је изазвало велику реакцију у Америци где су га назвали „богаташем који гради хаос“, „државним непријатељем број 1“ и „највећим злом на планети“.

Његове га речи оптужују

Сорош је у интервјуу за ЦНН рекао да је он лично одговоран за формирање фонда за збацивање Јануковича у Украјини и формирање хунте. Такође је рекао да је од Европске Уније захтевао да сваке године у Европу прими милион избеглица. Ово су неке од његових јавних изјава: „…То је врста заразе кад мислиш да си Бог који је све створио, али откако сам на тај начин почео да живим осећам се у томе врло добро.“

„Признајем да сам на себе гледао као врло важног. Замишљао сам себе као Бога или економског реформатора.“

„Од детињства сам имао врло јаку месијанску фантазију коју сам контролисао да не би завршио у лудници, али када сам успоставио своје место у свету нашао сам задовољство у истим фантазијама.“ Најстрашнија његова изјава, која леди крв у жилама, је да је као нацистички сарадник помагао да се конфискује имовина Јевреја осуђених на смрт – и да при томе уопште није осећао кривицу.

Дуг је списак

Сорош је од својих учитеља наследио теорију да империје имају права да освајају примитивне народе како би успостављале мир. Из овога је јасно ко је утврдио садашње америчке политике у свету. Ради се о човеку, ако је он човек, који оснива и помаже покрете као што су легализовање тешких дрога, безусловни абортуси, еутаназија и укидање смртне казне. Хоће да убија болеснике на самрти и нерођену децу у сваком месецу трудноће, а да спасава животе тешких убица.

Све легализоване саблазни се заснивају на: „…То је одувек било. Зашто да га не легализујемо?“ Силовање и свака друга врста зла су одувек постојали. Хоћемо ли и то да легализујемо? Чини ми се да смо то већ урадили.

Никола Саркози, један од Сорошевих ђаво-апостола, сада држи предавања како бела раса апсолутно мора да се хибридно меша са другима, што подразумева да и други морају. Дакле то више не сме да буде слободна воља и слободна љубав мешовитих парова него обавеза, некаква фабрика секса на траци.

Политика садашњих „спасилаца света“ је да се бела раса пороби и остане у ропству дуго времена како би платила за црначко ропство у Америци. Као да никада Европљани нису били у дугом феудалном ропству? Како су наши преци робови могли да имају своје робове црнце? Све се чини да се чак и Пољак из некаквог забаченог села осећа криминалцем зато што му је коза бела. Ако се овако настави и со и шећер, будући бели, ће бити забрањени и жутима и црнима и белима, па ћемо солити и шећерити са црним бибером мржње. Рат у име мира! Мржња у име љубави!

Ђаволове тикве

Сорош је улагао паре у све, па и у лажирање избора свуда у свету, укључујући Србију. Потрошио је неколико милиона и за скидање Милошевића, а све по систему: Скини једног клипана са власти, па постави оне који су од њега десет пута гори. Паре које су проливањем крви стечене могу само на проливање крви да се потроше.

Оставимо сада Сороша. Он је ионако презапослен непријатељима које је у Америци и свету стекао. Само једна пословица за оне мале, укључујући и несрећног Вучића, који воле да лижу ноге моћника: „…Ко са ђаволом тикве сади, тикве ће му се о главу разбијати.“
Аутор: Славко Протић-Дрински
Извор: ТАБЛОИД – Лист против мафије

———————

8.9.2016. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »