АКТУЕЛНО

Интервју са потпуковником др Зораном Јовановићем – КО НАМ ТРУЈЕ ДЕЦУ и како да спречимо тровање наше деце


Глас српски – ТВ
Продукција септембар 2016.

Гост емисије: др вет. мед. Зоран Јовановић, Председник групе грађана „КО НАМ ТРУЈЕ ДЕЦУ“

Потпуковник Господин Јовановић објашњава борбу против тровања наше деце –  у 21. веку имамо велику муку како да спречимо тровање наше деце. У емисији Господин Јовановић објашњава процес злоупотребе медија са националном фреквенцијом, улогу појединих ноћних клубова итд. док државне власти стоје по страни. Борба против тровања наше деце се води првенствено у групи грађана „КО НАМ ТРУЈЕ ДЕЦУ“ о чијем деловању у емисији говори господин Јовановић.

3 replies »

 1. Члан РРА је дуго година био „владика“ Порфирије, можда чак и на челу нисам сигуран.

  Шта је тамо радио „владика“ Порфирије кад се оволико паклено смеће дистрибуирало преко тв екрана и тровало нам народ.

  Ето како је екуменистички владика чувао душу свог народа, срам и стид да га буде, као и многе из врха СПЦ-а стране плаћенике, који свесно ћуте и гледају мирно, без реакције пропаст нације.

  А та булумента од издајника је из све снаге рушила Милошевића, чак га и проклињала, а сад ни једну једину да прозборе против свега овога што нас је снашло и окупирало.

  У ког Бога верује врх СПЦ-а и коме богу служе ? Да ли Господу Исусу Христу или мамону ?

  Свиђа ми се

 2. ГОСПОДИНЕ ПУКОВНИЧЕ СПЦ ЈЕ окупирана ОД 1963 У САВЕТУ тзв светских цркви ЗНАЧИ ОД ЊЕ ПОМОЋИ НЕМА О БЕОГРАДСКОМ режиму НЕ БИ ПИСАО НА ЖАЛОСТ СРБСКУ ДЕЦУ ТРУЈУ чифути талмуд и комунисти КОЈИ У ОКУПРИНОЈ СКУПШТИНИ СРБИЈЕ ГЛУМЕ НЕКАКВЕ демократе ПАМЕТАН СРБИН НЕ ГЛЕДА ТВ НИТИ ЧИТА ЊИХОВУ ШТАМПУ ВЕЋ ГУСЛАЈУ И ПЕВАЈУ ОНЕ ВИТЕШКЕ ПЕСМЕ КОЈЕ СУ ПРЕЦИ ПЕВАЛИ О КОСОВУ О УСКОЦИМА ХАЈДУЦИМА ЧЕТНИЦИМА НИШТА СЕ НИЈЕ ПРОМЕНИЛО УМЕСТО црвене шугаве петокраке ИМАМО жуту КОЈА ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕДЂУ ТЕ ДВЕ БОЈЕ ?

  Свиђа ми се