Влада

ПАРАДА СРАМА У БЕОГРАДУ: ИЗМЕНЕ У САОБРАЋАЈУ У БЕОГРАДУ – МИНИСТАР ЋЕ „ОДБРАНИТИ ГЕЈ ПАРАДУ“?!


gp2

 iii

***

ФБР КОМЕНТАР:

ПАРАДА ПОНОСА ЗА СРБИЈУ ЈЕ ПАРАДА ТРАДИЦИОНАЛНИХ ВРЕДНОСТИ!

Прва парада ових нетрадиционалних, антиправославних вредности и промоција разбијања србске породице 2% сексуално опредељених за неморалне европске вредности, И НАМЕТАЊЕ ТАКВОГ ПОНАШАЊА И ЖИВОТА 80% ПРАВОСЛАВНИМ СРБИМА – којима ће однарођене власти из џепа (буџета РС) узети без питања и потрошити на овај догађај преко милион евра, организована jе 2001. године, када су се учесници „параде“ сукобили са групом противника, па су је од тада до данас из безбедносних разлога надлежни отказивали три пута – 2011, 2012. и 2013. године. Била је планирана 2004. године, али су jе организатори отказали након мартовског шиптарског погрома над православним храмовима на Косову и Метохији. Наредна jе била заказана 2009. године, али jе отказана, jер организатори нису желели да прихвате препоруке MУП-а да се манифестациjа одржи на другоj, безбедниjоj локациjи, а до сада су се шетали 2010, 2014. и 2015. године.

За праћење овог „догађаја“ у Србији је акредитовано више од 400 медијских екипа из земље и иностранства, А РЕЖИМ ЈЕ ДА БИ ОДБРАНИО НЕПРАВОСЛАВНЕ НЕМОРАЛНЕ ВРЕДНОСТИ ангажовао око 10.000 полицајаца под пуном опремом за разбијање протеста (које ће наравно платити из буџета, односно од наших, народних пара)…
Због одржавања ове шетње неморала и наметања мишљења и радњи потпуно страних нашој србској православној традицији, битно је измењен режим саобраћаја у Београду – од jутарњих часова до 16.00 сати. Биће измењено и кретање jавног градског саобраћаjа у околини путање шетње, од парка Mањеж до Tрга Републике. Зона где ће бити обустава саобраћаj jе од Славиjе до Tрга Републике, али и у делу Немањине, Kнеза Mилоша и околним саобраћаjницама, а тролеjбуси ће бити замењени аутобусима.

w_6ktkqturbxy9hnwi2ztlhmzgymdi3mthhzmezyzhmzjcyztyxywjhzi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

***

mn

***

arandjelovacinfo.rs

foto-arandjelovac-info

***

ii

Општински Одбор Срс Раковица

СВЕ ЈЕ ОБЈАСНИО (У КРАТКИМ ЦРТАМА) О ПОКУШАЈУ ЛЕГАЛИЗАЦИЈЕ „ХОМОСЕКСУАЛИЗАЦИЈЕ СРБСКОГ ДРУШТВА“, ОД СТРАНЕ РАСПАМЕЋЕНОГ И МОРАЛНО ДЕВИЈАНТНОГ ВУЧИЋЕВОГ РЕЖИМА…

 

————

Једно јутро у окупираној Србији која се плаши воље народа!

10:26

capture

Танјуг

10:41

АЛО

gp-policija gp1 gp0

10:42

БЛИЦ

ddd

11:05

АЛО

***

iii

***

dr

***

Америчка свесрдна и свестрана помоћ у убиству и затирању Срба - амбасадор САД и лично на паради настраних, Београд 2016.

Америчка свесрдна и свестрана помоћ у убиству и затирању Срба – амбасадор САД и лично на паради настраних, Београд 2016.

***

eee

***

ФОТО: arandjelovacinfo.rs

pol

***

katehon.com

Влада Србије у првим редовима на паради содомитске заједнице

Поред око 130 акредитованих новинара, бројних представника и власти и опозиције, западних дипломата, које је чувало око 5000 полицајаца, било је и неких представника содомитске заједнице, која, иако малобројна у Србији, заузима кључна места у социјалним програмима,у владином, невладином сектору и другим областима јавног живота у Србији.
Ана Брнабић, Министар у Влади Србије је данас на такозваној Паради поноса изјавила да “је Влада ту, ако је неки члан Владе ту.” Те је тако потврдила да је њено присуство у првим редовима ове еурофашистичке манифестације, у ствари, и присуство Владе Србије.

Београд је од јуче у стању ванредне ситуације због припрема овог скаредног догађаја, јер се за ову малобројну групацију у Србији мобилишу снаге специјалних снага полиције, како би њихово “културно” дивљање било несметано изведено. Затворене су градске улице, преусмерен саобраћај, све је прилагођено содомотима и њиховој борби за даље преузимање власти у Србији.

Отворену подршку овом отвореном терору мањине над већином здушно дају неке од најважнијих институција државе, пре свега Парламент, Влада Србије и Премијер Александар Вучић, те су данас ове институције у потпуности приватизоване, зарад испуњавања циљева поремећених људи који су на разне начине долазили на власт.

У последњих недељу дана, содомитска заједница је у Београду организовала разне “културно-уметничке” догађаје, предавања, и друге облике друштвеног окупљања. И у томе им је здушну пружила управа Града Београда, као Влада Србија, пре свега Александар Вучић и Ана Брнабић, Министар у Влади Србије. Данас је био последњи дан недељне манифестације, која се завршила шетњом и концертом на Тргу републике.

Према ранијим информацијама, за овај догађај је држава издвојила милион еура. Иако су постојале иницијативе да се одложи, а новац преусмери за друге потребе, такав апел није наишао на разумевање. Содомитима је било битна демонстрација моћи, а Влади Србије је било важно да испуњава атлантистички програм глобалне подршке содомитима, како би постали корисни идиоти за извођење политичких планова.

Судећи према пропагандном материјалу након догађаја, много је лошији него током рекламирања читавог догађаја – исход је био гори од рекламе. Да није било великих делегација страних новинара, посланика и власти и опозиције, овај скуп и не би био тако бројан. На скупу је било највише полицајаца.

Фото: ТАНЈУГ (Ана Брнабић, Министар у Влади Србије)

Фото: ТАНЈУГ (Ана Брнабић, Министар у Влади Србије)

***

Српски сабор Заветници

14355661_1232091090147852_440389103275957655_n

Српски сабор Заветници снажно се противи одржавању најављене „Парада поноса“ као и осталих манифестација које служе промовисању настраних вредности чији једини циљ је нарушавање традиционалне породице и породичних односа.

Српски сабор Заветници инсистира на доношењу посебног закона по узору на Руску Федерацију са којим би се забранило одржавање свих друштвених скупова на којима се промовишу крајњи облици сексуалне девијације и вређају морална осећања огромне већине грађана са циљем да се у потпуности заштити уставноправни поредак и обезбеди општа сигурност свих грађана наше државе.

***

ministar

БEOГРAД – Парада неморала заказана jе за данас у подне у Београду, а краће се од Славиjе до Tрга Републике. Почетак шетње прогласиће овогодишња „кума Параде поноса“ глумица Mирjана Kарановић. Tа почасна титула, како су обjаснили организатори, додељена jе Mирjани Kарановић због њеног вишедецениjског рада на поштовању и унапређењу људских права у Србиjи, промоциjи демократских вредности, толеранциjе и прихватања различитости. Kако jе наjављено, биће одржан минут тишине посвећен ЛГБT заjедници у целом свету, а биће одржан код Споменика обешеним родољубима на Tеразиjама. Oвде ће говор одржати ЛГБT активисти из Tурске, наjављено jе из Праjда. Парада ће у 12.00 сати кренути од трга Славиjа.

Учесници параде ће моћи да уђу на четири локациjе и то на Зеленом венцу код Призренске улице, код зграде Генералштаба на углу Kнеза Mилоша и Немањине улице, код Правног факултета на углу Београдске и Булевара краља Aлександра, као и на Tргу Славиjа код Београдске улице где ће добиjати промотивне наруквице. Шетња се затим продужава до Tрга Републике где ће после поздравних говора наступити Mарина Перазић, Боjана Стаменов и Наташа Беквалац … Учешће на „Паради поноса“ наjавила jе министарка за државну управу и локалну самоуправу Aна Брнабић, а министарка без портфеља Славица Ђукић Деjановић рекла jе да ће присуствовати уколико jоj то обавезе дозволе, а за Танјуг jе рекла да је подржава.

Mинистар унутрашњих послова Србиjе Небоjша Стефановић изjавио jе да ће на Паради поноса бити ангажован довољан броj полицаjаца коjи ће осигурати безбедност на београдским улицама.
„Oво jе и даље скуп високог ризика и желим да замолим све суграђане да се сутра уздрже од насиља. Важно нам jе да нико не мисли да ће рушењем и паљењем града и сукобима са полициjом постићи било коjи ефекат“, рекао jе Стефановић. Mинистар, ипак, не очекуjе веће протесте и проблеме.

Oрганизатор Бобан Стоjановић jе рекао да jе све спремно за данашњу шетњу и да се нада да ће протећи мирно као и претходне две године, без организованог насиља. Oн каже да jе ове године приметно много мање тензиjе на улицама, да од стране институциjа ниjе било негативних коментара, да нема толико jавних претњи, изостало jе лепљење негативних плаката и графита што jе било претходних година, те да нема ни неких организованих кампања на друштвеним мрежама. „Чини ми се да се та страст полако стишава и да идемо ка нечему што се зове друштвени диjалог, а не агресивни напад“, рекао jе Стоjановић Танјугу.

Говорећи о полициjским проценама безбедности скупа он jе рекао да они као организатори не добиjаjу процене, већ jе то ствар коjу полициjа интерно ради за себе – свакодневно анализира стање на терену. Примећуjе да ове године има много мање негативних коментара и претњи и на друштвеним мрежама у односу на претходне године и додаjе да су такви коментари постоjе и у Немачкоj и Шведскоj и да то ниjе нешто што карактерише Србиjу.

***

ПОВЕЗАНО:

БРУКА, МИЛИОН ЕВРА ЗА ГЕЈ ПАРАДУ – А најбољем пилоту у класи Војне академије, дали као награду полован пиштољ! (ФОТО)

—————

БЕОГРАДСКА ДЕКЛАРАЦИЈА РЕГИОНАЛНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ СВЕТСКОГ КОНГРЕСА ПОРОДИЦА – Породица је старија од сваке државе и не може бити редефинисана

———————–

Забрањен антигеј скуп: сви имају право на слободу окупљања, под условом да су педери

ЗАБРАНА ПРОТЕСТА ПОКРЕТА ОБРАЗ И СНП НАШИ „ЗА НОРМАЛНУ СРБИЈУ“ ЈЕ КРШЕЊЕ УСТАВОМ ЗАГАРАНТОВАНИХ ПРАВА ГРАЂАНА СРБИЈЕ

———————-

Др Јована Стојковић: Хомосексуална паника или хистерија хомосексуалаца?

————————

Владимир Челекетић: СНАГА РЕЧИ – или О „опредељењу“, „ЛГБТ и наравно ГЕЈ“

gej_fi_felipe___aladim__hadler

Кључна победа педерског лобија, нешто као стаљинградска битка, десила се онда када су родољупци прихватили да је хомосексуализам „опредељење“ или „оријентација“, а не поремећај, тј. када су у јавном простору, хомосексуализам и све остале перверзије које, у пакету са њим иду, према пропаганди педерског лобија, почели да називају „опредељењем“ („оријентацијом“). Ја не знам да ли они заиста верују да је то опредељење, а не патологија, а ако имају сумњу нека прочитају следећа два текста и нека пазе да овај други не читају непосредно после јела.

Психологија хомосексуалности 1

Психологија хомосексуалности 2

*************************************************

Олга ЧЕТВЕРИКОВА: „НОВИ СВЕТ“ НАСТРАНИХ КАО СВЕТСКА СОДОМСКА АНТИЦРКВА (6)

Прикривајући се „правима човека“ они тог човека ликвидирају и уместо њега стварају бесполно биће – анти-човека. Стварајући „бракове“ особа истог пола они ликвидирају прави брак који представља једини савез између мушкарца и жене, који они негирају. Стварајући своје „породице“ они у ствари ликвидирају породицу у којој деца представљају плод љубави између мушкарца и жене, а  деци  коју одузимају од родитеља остављају без порекла – без рода и племена.  Под изговором да се „воле“ они уништавају праву љубав, јер уместо породице као „мале цркве“ која представља савез људи  различитог пола који се воле, и који се уједињују вером у Бога, они формирају „малу антицркву“ која представља савез  настраних – савез нељуди које уједињује смртни грех и који служе сатани.

Олга Четверикова

Олга Четверикова

—————–

19.9.2016. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Ово је година стогодишњице битке на Кмакчалану, и уместо да наша полиција обезбеђује поворку поштовалаца и следбеника чувања и неговања традиција ранијих ратова, на жалост, обезђује БОЛЕСТ И НАСТРАНОСТ.Сваки од полицајаца имао је неког свог претка, учесника Балканских и Првог и Другог светског рата, па је брука и срамота да полицајци обезбеђују ову пошаст за наше потомство! Ништа мања брука и срамота није ни од стране СПЦ-е. Уместо да патријарх са осталим епископима и свештенством Београда изађе на улицу, поведе ЛИТИЈУ ТРАСОМ „ПАРАДЕ ПОНОСА“, не постоји тај КРОДОН ПОЛИЦИЈЕ КОЈИ БИ СЕ УСУДИО ДА МУ ПРЕПРЕЧИ ПУТ!
    Али, за то треба имати Богољубље, Човекољубље и храбрости !
    Србски народ је, на жалост, без правих предовника у Цркви и Држави, и једино ако ће му Господ Бог помоћи да се избави ове пошасти, тако што ће почистити менторе и наредбодавце ових подгузних мува – у Цркви и Држави!

    Драган Славнић

    Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s