АКТУЕЛНО

РЕАГОВАЊЕ: „ЧАСТ ОТАЏБИНЕ“ – Бранићемо Српску и предсједника до последње капи крви


cast otadzbine logo

Претње назови министра безбједности Мектића, су дио ширег плана који је усмјерен ка рушењу и сатанизацији предсједника Додика, који у крајњем случају имају за циљ понижење српског народа, те да доведу до нестанка Републике Српске. Ове и овакве изјаве се не могу назвати непотребним, оне су у функцији дестабилизације региона, те стога политичке партије које су поставиле кадрове овакве орјентације морају да се ограде од оваквог самовољног дјеловања. Да ли је господин Мектић уопште свјестан шта говори?
За то време Бакир Изетбеговић у ишчекивању позива српских функционера у заједничким органима на присилно спровођење одлука органа БиХ на територији Републике Српске, нестрпљив позвива на ритуално убиство предсједника Додика, а по рецепту Исламске Државе. При чему добро зна да је немогуће ништа урадити на штету српског корпуса, без дјеловања кооперативних представника српског народа.

Српски народ је спреман да игнорише претње из кухиње „Исламске декларације“, али упозорава да то нико не смије схватити као нашу слабост. Они који мисле да ће српски народ дозволити угрожавање безбједности и живота предсједника Републике Српске, морају да буду спремни да ће добити адекватан одговор.
Република Српска је нама светиња, а њен предсједник неко кога ћемо бранити до посљедње капи крви.

 

Удружење ЧАСТ ОТАЏБИНЕ
предсједник, генерал Родољуб Анђић

cast otadzbine

———–

27.9.2016. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Да, upravo то Они хоће! Сви су се уротили против Српске: и Вашингтон, и Берлин, и Сарајево, а богами, и еврофанатици у Београду. Први имају „легитимни“ циљ, последњи – због „ометања европског пута Србије“.

    Свиђа ми се