АКТУЕЛНО

Др Јована Стојковић: O људском и нуклеарном отпаду…


ПОЛЕМИКА – ДА ЛИ НАС ЈЕ НАТО ЗАИСТА БОМБАРДОВАО?

Др Јована Стојоковић: „Још мало о људском и нуклеарном отпаду, као подршка Биљанином дивном тексту

Ових дана води се оштра полемика између Вучићевих новина и новина Вучићевих газди. Вучићевци наводно страхују да ће нас осиромашени уранијум десетковати, а газдићевци својом атлантистичком надменошћу преко истих таквих стручњака „доказују“ да наша колективна фикс-идеја добија квалитет суманутости.

1108289335

© Flickr/ marijanana

Слично је текла и „полемика“ о вакцинама, када је након драматичних наслова о њима уследио хладан туш од стране истих стручњака, чија је наравно била последња, јер је истраживачко новинарство под теретом „бројних доказа“ замукло. Ова техника поларизовања, при којој је на једној страни уплашена и примитивна светина, а на другој углађени „људи од струке“, има за циљ да највећи део народа, који је незаинтересован и неодлучан, малограђански и лењо одабере да буде на овој другој „финој страни“.

Извођачи радова и (спин) доктори су регрутовани из табора послушних каријериста, али поједини се тиме баве са посебном сладострашћу. Уобичајено је да уз њихова имена стоје епитети: “угледни, чувени, цењени“, не би ли се њиховим исказима увећала цена, слично као када таблоиди за елитне проституке са естраде данима пишу да су „најлепше, неодољиве, од којих застаје дах“.

Њихове чињенице су углавном званични ставови глобалних -глобалистичких здравствених институција и интерпретације истраживања фармакоиндустрије која их и плаћа. Замерке које упућују неистомшљеницима плод су примитивне пројекције сопствене некомпетентности, те им нико није довољно „угледан, чувен и цењен“.

Народу уваљују стару патку у виду приче о сопственој кривици за сва зла која су га снашла, па чак и за болест. У својој бити, то су недовршени типови и аутошовинисти који верују у еволуцију и њен неминовни ток који ће нас као „неадаптибилне“ појести, те тиме умирују савест ако у томе припомогну.

То су полемичари који не полемишу, њихова храброст се огледа у монолигизирању међу својима и пуштању гомиле ботова и медијских керова на оне који им не верују. Они вас никад неће погледати у очи, али ће доносити законе да вам одузимају децу. Они ће бежати од вас као од шуге, али ће хтети ваше органе. Они ће вас застрашивати да ћете умрети од свињског грипа, а убеђивати да је нуклеарни отпад лековит. Они ће научно доказати да је мала Милица Ракић сама налетела на гелер и да је родитељи нису добро чували.

Срећом, ови појединци су ретки.
Већина је проценила да је поштеније ћутати као курва.
И у праву су.

______
30.9.2016.

3 replies »

  1. Kada ništarije i bitange, koje afirmativno pišu o osiromašenom uranijumu, a istovremeno se predstavljajući kao „stručnjaci“, budu hapšeni po kratkom postupku, to će biti znak da više nismo okupirani! Taj tekst je imao dva cilja: da omekša javnost prema NATO teroristima (što je kod nekih svakako uspeo) i da opipa puls javnosti. Bitanga je samo terijer u rukama njegovih gazda i aktiviraju ga po potrebi, kao za tekst o O.U. Podsetiću vas da je dotični dovođen u vezu, od strane ekipe Insajdera sa farmako korporacijom Glakso Smit i Klajn i da im je pretio zbog toga. Ova informacija se može naći na sajtu B92.

    Liked by 1 person

  2. Мој комшија је био дете које обећава, геније,али.Сада га из милоште зову Бане Камени јер шета улицама лети у џемперу, зими у мајици без рукава.То са науком је дискутабилно, мали је корак од генијалности до лудости.Уосталом, ја радим и са инклузивном децом у преводу поремећеном.Њихов је на жалост једини поремећај тај што немају ментални склоп прилагођен оваквом предаторском свету.Будите искрени према себи и размислите.Да ли је нормално да народ који је колонизовао Амерички континент, побио и поробио староседеоце да би њиховој земљи гајио шећер и друге културе користећи као стоку црне робове са другог континента има добре намере према Србији и народу који живи у њој.

    Liked by 1 person