АКТУЕЛНО

Двери: Тражимо хитну седницу Скупштине због уцена ЕУ


dveri-traze-hitnu-sednicu-skupstine-zbog-ucena-eu-2016-10-06-post-2-840x320

Председник посланичке групе Двери, Бошко Обрадовић, затражио је данас на почетку заседања седнице Скупштине Републике Србије да се закаже нова, хитна седница, на којој би се расправљало о погубном путу и уценама Србије од стране ЕУ.

Председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, поновио је данас, да је став Двери јасан по питању нових уцена и ултиматума и притисака из Брисела.

Двери траже хитно прекидање даљег придруживања Србије ЕУ и заустављање погубног процеса евроинтеграција, на основу кога смо непрестано изложени новим и новим уценама из ЕУ – рекао је Бошко Обрадовић.

Он је још додао да је суспензија штетног и погубног Бриселског споразума, који нас даље води у деградирање и уништавање интереса државе Србије на Косову и Метохији, неопходан потез државе Србије.

„Један од најважнијих разлога који је до сада промакао јавности зашто нам се отимају Косово и Метохија из састава Србије, јесте огромно привредно и природно богатство Србије на Косову и Метохији.

Сада видимо да је ЕУ највише стало да нам се одузме имовина по питању телекомуникација и наша имовина по питању рудног богатства, односно Трепче“ – истакао је Обрадовић.

Бошко Обрадовић је закључио, да Двери сматрају да је крајњи тренутак да се прекину уцене од стране ЕУ и да прекинемо овај погубни пут и да се захвалимо ЕУ на понуди да једног дана, можда за 100 година, постанемо члан ЕУ, а до тада, да предамо све наше интересе, да се одрекнемо наше имовине, територије и да буквално останемо без ичега на том погубном путу Србије у ЕУ.

Председник посланичке групе Двери, је на изјаве за новинаре окупљене у холу Скупштине, да је зато данас на почетку заседања то и тражио, а да је и званично предао председнику НС Републике Србије, предлог за одржавање хитне, ванредне Седнице, како би ова тема напокон ушла у Народну скупштину и како би посланици расправили чиме је све то Србија уцењена на путу у ЕУ.

kzn-pg-dveri-2016-10-05-korupcija-sns-1-1024x768

Информативна служба Српског покрета Двери

————

6.10.2016. ДВЕРИ, за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

6 replies »

 1. ОТЕЛО МИ СЕ ГОРЕ ТРЕБА УЈЕДИЊЕЊЕ ИЛИ СМРТ НИЈЕ БИЛО НАМЕРНО ВАЗДА ЗА СРБСТВО СРБСТВО НИЗАШТА НЕК ГОСПОД ВАЗДА БУДЕ УЗ СВЕ ЧЕСТИТЕ СРБСКЕ ПОЛИТИЧАРЕ ИМА ИХ МАЛО ГОСПОД ЋЕ РАЗДВОЈИТИ ЖИТО ОД кукоља У ЦРНОЈ ГОРИ ДАЈУ СРБСКУ ЗЕМЉУ КО ГОД ГЛАСА ЗА мила малисора БРАЋО СРБСКЕ СПАРТЕ ПОЗИВИТЕ ХИТНО У ВАСОЈЕВИЋИМА СРБСКЕ ГЛАВАРЕ ДА СЕ БРАНИ ЗЕМЉА НАША ЖИВЕЛА СРБСКА ЦРНА ГОРА СПАРТА МОЈА И ЦЕЛА СРБАДИЈА

  Свиђа ми се

 2. БОШКО ЧИМ ИМ КАЖЕШ РЕЧ КОСОВО МЕТОХИЈА ЋУТЕ БРЕ КА ЗАЛИВЕНИ ШЕШЕЉ ЈЕ ЊИХОВ ЧОВЕК НАМАЗАН СВИМ И СВАЧИМ И РАДИКАЛИ КА НИКОЛЕ ПАШИЋА. МОГУ СА комунистима у владу КО НАС СРБА ИМА САМО ЈЕДНО ДА ПОЗЕВЕШ СВЕ СРБСКЕ ПЛЕМЕНСКЕ ГЛАВАРЕ ДА СЕ ВИДИ ШТА И КАКО ДАЉЕ ИЛИ КА ПУНИША РАЧИЋ СЛОБОДА ИЛИ УЈЕДИЊЕЊЕ

  Свиђа ми се

 3. Srbi se slažu sa Dverima za hitnu sednicu Skupštine po ovom pitanju! Obeležiti Srbomrsce poput Arsića, Martinovića, Altagića, Markovića, Gojkovićeve,Arsića!!! каже:

  Bravo, Dveri i Boško! Srbi su uz vas!
  Hitno zasedanje Skupštine po ovom pitanju je neophodno! Bar da se lično uverimo u veleizdajnike iz sns-a koji podržavajući njihovog vođu, u stvari, svesno, podržavaju i izdaju i zatiranje Srba i Srbije! Bar da zapušimo usta korisnim idiotima i glasnogovornicima zatiranja Srba i Srbije, izdajnicima, konvertitima, Srbomrscima iz sns-a poput Altagića, Martinovića, Marjanovića, Veroljuba, Marković Aleksandra, Drecuna, gojkovićeve, one debele jasmine… Izdajnike, srbomrsce, i zatirače Srba i Srbije koji sede u Skupštini, i to Srbije, tj. Srbskoj, treba ogoliti i predstaviti narodu!! Bože, Srbi, ustajte!!! Ovi su rešili da nas bez opaljenog metka poubijaju! Krvožedne ubice su to! Bez imalo emocije i morala su! Srbi ustajte ubijaju nas na sve moguće načine!!

  Свиђа ми се

  • А што заборави Вучића. он је главни Србомрзац. Да ли вам је то Бошко наредио да велеиздајника Александра Клинтона Вучић не смета да спомињете и ружно пишете.

   Свиђа ми се

   • Ацо, он је непомјаник, зло се не помиње оно се подразумева, допунио сам коментатора пре мене који је заборавио главног колаборационисту.

    Видимо се на литији

    Свиђа ми се