АКТУЕЛНО

Николић пожелео Путину за рођендан добро здравље, личну срећу и успех


ФОТО: НОВОСТИ

ФОТО: НОВОСТИ

Председник Србије Томислав Николић честитао је данас рођендан председнику Русије Владимиру Путину и пожелео му добро здравље, личну срећу и успех.

„Ваше бескомпромисно залагање за напредак Русије, као и за очување мира и стабилности у свету, поштовање фундаменталних начела међународног права и принципа једнакости свих земаља без обзира на њихову величину, сврстава Вас у ред малобројних државника света који уживају подршку свих који верују у идеале истинске равноправности, слободе и демократије. Будите уверени, господине председниче, да у Вашим напорима и искушењима на које наилазите на том путу имате пуну подршку народа Србије“, навео је Николић у честитки.

Он је казао и да међусобно разумевање и уважавање, као и узајамно поверење које међу нашим народима историјски постоји, представљају чврст темељ за даљи развој традиционално блиских односа и сарадње између две земље и јачање пријатељства „братских народа“.

„Желећи Вам још једном добро здравље, срећу у личном животу, као и пуно успеха у Вашем одговорном послу на челу Руске Федерације, примите господине председниче, изразе мог најдубљег уважавања“, написао је Николић.

—————–

7.10.2016. НОВОСТИ, за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Жив нам био Путине,са тобом неће успети замишљени светски поредак и неће се још увек појавити лажни Исус Христ. Јер једина препрека за њих си Ти и Свето Православље а за нас једини спас.Срећан ти рођендан.

    Свиђа ми се