Миодраг Новаковић

КОМЕНТАР ФБР УРЕДНИКА НОВАКОВИЋА ПОВОДОМ ЧЛАНКА О СУДБИНИ РУСКЕ ДЕЦЕ У НОРВЕШКОЈ…


СРБски ФБРепортер

…А лек за тај проблем је (по писцу ових редова) врло једноставан, уместо дебело плаћати (про-режимске) „фостер родитеље“, треба само дати један део тих пара правим родитељима- Онда ће, и они и деца имати прилично нормалан живот, зар не!?

…Али то онда не би било у духу зацртаних евроинтеграција, и премијерове најављене „промене свести“ у Срба.

-У том „духу“ ево мог предлога, уместо да дозволимо да нас по сваку цену „евроинтегришу“, ПРОМЕНЕ нашу СВЕСТ, и потом „ОБЕЗДЕЦЕ“- ПРОМЕНИМО ми ЊИХ, док још има времена…

***

КОМЕНТАР ФБР УРЕДНИКА ПОВОДОМ ЧЛАНКА О СУДБИНИ РУСКЕ ДЕЦЕ У НОРВЕШКОЈ…

21 јануар 2015, СРБски ФБРепортер

Пише ФБР уредник: Миодраг Новаковић

YnPTJEQTRq4

На писање овог чланка сам се одлучио поводом негативних реакција неких читалаца на наш чланак „Нама су на Западу украли нашу децу! Погледајте нашу муку и учите се! Зауставите ту чуму трећег миленијума!“, од 16 јануара 2015. Неки читаоци, додуше убедљива мањина, су…

View original post 3.026 more words

2 replies »

 1. Док сам жив моју свест неће нико никада променити а поготово лопови, наркомани, лезбоси из владе Србије, криминалци који уништише систем државе а поготово неће дебелогузи, драмосер, један преварант и лажов који је на челу те исте лезбо-педерске владе. А те битанге из социјалних служби треба разјурити као мачке с’јебишта, поцркали да Бог да, џукеле, ма магарчине. Тако се њима и њиховој деци дешавало, даће драги Бог.

  Свиђа ми се

 2. Рећи за овај предлог уредника Новаковића да је добар предлог није у реду. Тај предлог је више него добар. Он исказује и природне законе и Божју вољу, те стога и здраво друштво.

  Уместо да дозволимо нашим властима да продају децу овог народа, њима треба што пре одузети заувек сву власт. Ко ће то да уради, ако то ми не урадимо као народ?

  Овде је јуче објављено моје мишљење да је за Србију, Србски народ и род најбоље да нови председник буде господин др Марко Јакшић и да треба њему помоћи у кампањи, под претпоставком да он прихвата да буде кандидован. После тога добих неке реакције људи који спомињу неке друге, познате и непознате личности без објашњења зашто би они били бољи за Србију и Србски народ и род. Овде није у питању ни ценкање ни надметање. Овде су у питању живот, рад, дела, искуство, истрајност, оданост и верност Србији, Србском народу и роду, храброст, мудрост, спремност и способност да наше опште интересе постави као своју водиљу. Зато, ко год се не слаже с мојим предлогом да др Марко Јакшић треба да буде изабран за Председника нека објасни по овим, а може и по додатним, критеријума, зашто не треба; а ако неког другог предлаже нека изнесе поређење по тим критеријумима.

  По овом конкретном питању питајте др Марка јакшића какав је његов став и сваког другог за кога неко мисли да је бољи од др Јакшића за Председника. Ја сам уверен да је др Јакшић против продаје наше деце и да би подржао овај предлог уредника Новаковића. Ко не верује, нека провери.

  Напомињем, да већ дуго немам лични контакт с др Јакшићем, а имали смо само два.

  Љубомир Т. Грујић

  Liked by 1 person