Национално питање

СНП НАШИ – Саша Јанковић је председнички кандидат ЦИА


ivan-ivanovic-snp-nasi-fb1

СНП НАШИ, 25.11.2016.

Саша Јанковић, у јавности познат као „заштитник грађана“ највероватније ће бити заједнички кандидат „еурофанатика и кругодвојкаша“ за председника Србије. Данас је објављена листа од „сто јавних личности“ које су потписале „апел“ да се Јанковић кандидује на предстојећим председничким изборима.

Оно што је мени лично интересантно је ко се све налази на тој листи. И гле чуда, потписници овог апела су мање више исти људи који се налазе на чувеној листи „СРБОМРЗАЦА“ коју је саставио Снп „Наши“, односно моја маленкост.

Питате се шта нам то говори?

За оне који не знају, на нашој листи се налазе јавне личности које су својим јавним радом и друштвеним ангажманом показале да отворено делују против сопствене државе, почевши од представљања међународној и домаћој јавности (наравно за новац) да су Срби ратни злочинци, силоватељи, зликовци,  па све до јавне промоције ЛГБТ пропаганде и рада за шиптарске лобистичке групе у промоцији независности Косова и Метохије.

Зашто баш ова скупина подржава кандидатуру Саше Јанковића на место председника Србије, мени је сасвим јасно.

Саша Јанковић кроз свој рад „заштитника грађана“ био је све осим тога.

Јанковић је у правом смислу био заштиник „грађанске политичке опције“, и жестоки прогонитељ и ЕУ инквизитор свих националних политичких опција и њихових лидера.

Тако да сам се на његовом удару често и сам налазио, као и СНП „Наши“ којих сам председник. Наш први сусрет био је на „Уставним суду“ када је Демократска странка покушала да нас забрани, и тада је Јанковић изнео низ неистина о нама, које су ишле толико далеко да је тражио нашу забрану на основу наше идеолошке опредељености против учлањења Србије у ЕУ, а не на основу кривичних дела (којих није било), и тада смо пред Уставним судом, наравно ослобођени.

Даљи сусрети Јанковића и моје маленкости, нису били ништа бољи. Господин заштитник сорошевских НВО се искључиво оглашавао када би Снп „Наши“ говорили о њиховом финансирању или о њиховом противуставном деловању, међутим када је из тих истих НВО долазио позив на линч чланова нашег покрета и мене лично, Јанковић је говорио како он ту не може ништа да учини, и да није његов посао да се меша.

Логично питање које се поставља је, да ли човек који је јасно идеолошки опредељен и форматиран као мешавина сорошевско, Циа, евроунијатске политичке сплачине која подржава све антисрпске опције, може да буде председнички кандидат који је представљан као некаква спасоносна опција? На ово питање постоји само један одговор, који наравно гласи НЕ.

Саша Јанковић не само да није никаква политичка алтернатива, већ је оличење свега онога против чега се сваки частан човек бори.

Његова кандидатура подржана од личности са списка значи следеће.

Ако мрзите Србију, ако желите да будете ратни злочинци и да вас читав свет осуђује, ако желите да поклоните Косово и Метохију шиптарском нарко картелу, ако желите да Наташа Кандић буде министар правде, а Соња Бисерко министар културе, ако више волите Америку од Србије, или да прођете некажњено за убиство пријатеља попут Саше Јанковића, онда ћете сигурно гласати за њега.

Иван Ивановић

***

Саша Јанковић је марионета запада, и треба да буде у затвору због убиства!

sasa-jankovic

СНП НАШИ, 26.11.2016.

Снп „Наши“ упозорава јавност да је апел сто јавних личности „заштитнику грађана“ Саши Јанковићу да се кандидује на предстојећим председничким изборима више него скандалозан.

Саша Јанковић је кроз свој рад показао апсолутну острашћеност и диктаторски однос према свима који нису грађанска политичка опција.Током својег мандата „заштитника грађана“ никада објективно није сагледавао ситуацију, већ је увек стајао на страну политичких опција и организација које су помагане са запада.

Снп „Наши“ у више наврата налазили су се на удару „заштитника грађанске опције“ , и то  када би смо указивали на финансирање НВО сектора са запада и њихово против-уставно деловање, и у тим моментима увек би се оглашавао Саша Јанковић и нападао наш покрет, уместо оних који су прекршили закон.

О пристрасности Саше Јанковића, најбоље говори ко је потписао „апел“ у којем се тражи његова кандидатура.

Самозвана елита, која не види даље од круга двојке, и која на унутрашњост Србије и обичне грађане гледа са гађењем, и коју је Саша Јанковић годинама штитио и држао под стакленим звоном, сада жели да има и свог председничког кандидата који ће без поговора извршавати све задатке.

Очигледно је да западне обавештајне службе желе да на место председника поставе човека који ће се обрачунати са свим националним опцијама, и који ће без икаквог размишљања увести Србију у диктатуру, под контролом запада.

Саша Јанковић се показао као човек који је идеалан за ту функцију, и који ће без размишљања започети хајку на све који се на залажу за улазак Србије у ЕУ, независност Косова, и сарадњу са Русијом.

Снп „Наши“ поручују да је Србија правна држава, Саша Јанковић би требао да буде у затвору, због убиства у његовом стану 1993. године и које је заташкано, а не кандидат за председника Србије.

Информативна служба
СНП „Наши“

2 replies »