ЗЛОЧИНИ НАД СРБИМА

Шиптар који је организовао пребијање Србина из Клокота, изашао из притвора


13. децембар 2016. КМ Новине

Повезано:
Откривен идентитет нападача на Горана Пејића, Србина са КиМ
Косовска Витина: Србин на смрт претучен, запаљена српска кућа

После краћег задржавања у притвору, Шиптар који је Србину Горану Пејићу из Клокота нанео повреде опасне по живот, пуштен је до суђења.

zatvor

Фото: Илустрација

Наиме, Бислим Трена који је дуговао новац због купљеног аутомобила од овдашњег Србина, уместо враћања дуга намамио је продавца у заседу и са пријатељима му нанео тешке телесне повреде, опасне по живот, тукући га извесно време бејзбол палицама. Он је убрзо приведен али после уобичајеног задржавања у притвору, пуштен уз одређен кућни притвор у трајању од месец дана, док не почне суђење.

Мештани су устраху из више разлога. Један од основних је тај што ни један од режимских медија није јавио о овом тешком нападу на мештанина овог српског села, који се још увек налази на интензивној нези. Брине их и то штоје Бислим познат као агресивац који хода наоружан наоколо и упркос чињеници да то сви знају, па и полиција, остаје недодирљив захваљујући својој прошлости, јер је био припадник шиптарских терористичких јединица на југу Србије.

Већи број њих чак сматра да је градоначелник шиптарске општине, Срећко Спасић, тај који ће га узети у заштиту јер је захваљујући гласовима Бислимијевих политичких сарадника и доспео на место градоначелника захваљујући чему сви око Спасића уживају слободу да се бахате. Бислим је иначе запослен као радник комуналног предузећа у новооснованој шиптарској „Општини“ Клокот.

Мештани се надају да ће Бислим добити отказ, с обзиром на то да не сме да долази на посао због мере која му је одређена, али то неће бити могуће јер такве преступнике у тим случајевима ипак штити закон до правоснажне пресуде. Али и да није тога, мештани тврде да „нас Србе (Спасић) истерује за свку ситницу а њих (Шиптаре) не сме ни да помисли да казни“.

Све ово говори о обесправљености Срба на Косову и Метохији и подршка у томе коју шиптарски насилници уживају како од својих „служби“, од такозване „КПС“ полиције, преко њихових „Судова“ па и до остатка „система“, тако и од српских медија и политичара који о овом злочину ни реч нису проговорили!


Извор: КМ Новине 

3 replies »

  1. ПОШТОВАНО РЕДАКЦИЈО КАКВО ЈЕ СТАЊЕ ТЕШКО ПОВРЕДЂЕНОГ БРАТА СРБИНА ? НЕК МУ ГОСПОД И СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ СЛАВА МУ И МИЛОСТ БУДЕ У ПОМОЋИ ЈА СЕ СВАКИ ДАН МОЛИМ ЗА НАШЕ КОСОВЦЕ И КОСОВКЕ КОЈЕ ЈЕ ИЗДАЛА САДАШЊА СРБИЈА ДА ИЗДРЖЕ СУНЦЕ СЛОБОДЕ ЋЕ ДОЋИ КАД ГОСПОД ОДЛУЧИ ДА ДОДЂЕ ТО ВРЕМЕ КОЈЕ СРБИ ЧЕКАЈУ

    Свиђа ми се

  2. СУДИЋЕ ЊЕМУ ГОСПОД И СВИМ душманима КОЈИ СУ ОКУПИРАЛИ СВЕТУ СРБСКУ ЗЕМЉУ КОСОВО МЕТОХИЈУ ЗА ПОЧИЊЕЊЕ ЗЛОЧИННЕ КОЈИ СЕ ВРШИ НАД СРБСКИМ НАРОДОМ католичка јевропа ЋЕ ОТИЋИ У ПРАХ И ПЕПЕО ЗА СВАКУ СУЗУ БОЛ СРБСКЕ МАЈКЕ СЕСТРЕ ЋЕРКЕ ЖЕНЕ КОЈЕ СУ ИЗГУБИЛЕ СИНОВЕ БРАЋУ ОЧЕВЕ ЗА МУЖЕМ ДА ЈЕ ТО ПРАВИ СУД ТРЕБАЛО БИ ЊИМА ТРОЈИЦИ ПО 20 ГОДИНА ЗАТВОРА

    Свиђа ми се