АКТУЕЛНО

Зоран Влашковић: Албанци са КиМ поодавно успоставили директну линију са Београдом!


 

фото: КМ Новине

фото: КМ Новине

Пише: Зоран Влашковић

У време док се Европа, наводно уједињује, док се ствара тзв. Европа без граница, док се шири шенгенски простор на мапи Европе, на Балкану, у исто време, најнеписменији премијер у тој Европи, човек без школе, човек без иједне прочитане књиге, уз то терориста, Хашим Тачи пљује и гази све то, па забрањује улазак воза Београд – Косовска Митровица на север Косова и Метохије.

Свакодневно, најмање 130 Албанаца. из Приштине, али и других места са КиМ креће комбијима , аутобусом или аутима за Београд како би добили лекарску помоћ на клиникама главног града Србије!

Близу ће век како је прорадила железничка линија Београд – Косовска Митровица, железничка линија Косовска Митровица – Скопље прорадила је 1884. године. А ето неписмени Тачи, премијер квази државе Косово, забранио је улазак воза из Београда за К. Митровицу. Ту забрану никад нико није успоставио до дреничког неписмењаковића, Хашима Тачија, званог Змија.

фото: КМ Новине

фото: КМ Новине

И Хитлер волео возове.

Чак и за време Хитлера функционисала је железничка линија долином Ибра, али ето за време Тачија, за Србе, Европу и цивилизацију линија је блокирана! Змија хоће у Европу, подземљем, онако како је научио и радио као терориста, убица, разбојник…? А, ето, Европа, ова данашња, која на свом тлу, Косову, негује тероризам и где производи политичаре Албанце без икакве школе да дођу на власт, подржава забрану слободе кретања, подиже нове границе баш са надри државом Косово, и још много тога што је у реалности антицивилизација и антидемократија!

И Хитлер волео возове

И Хитлер волео возове

На другој страни Хашим Тачи, звани Змија, не усуђује се да забрани из Приштине, али и других средина са Косова и Метохије, свакодневне директне аутобуске, комби превознике Албанце који возе своје сународнике да потраже лекарску помоћ и лечење на београдским клиникама?

Те линије функционишу неометано и без помисли било кога у Србији да стопира такве линије.
А дневно, бар 130 Албанаца са Косова је редовно на прегледима и лечењу на бројним београдским клиникама и болницима.

До сада се још никада и нигде није десило у Европи да се забрани железнички саобраћај на некој постојећој прузи! Али ето, Тачи се уздигао, да такву забрану успостави на Балкану, Београд – Косовска Митровица, док истовремено тај исти Тачи, звани Змија, хрли у Европу, ЕУ, НАТО…

фото: КМ Новине

фото: КМ Новине

А уђе ли овакво Косово, надри држава, са оваквим неписменим политичарима попут Тачија… у овакву Европу, то ће бити пораз цивилизације, пораз човечанства…

Много полажу на традицију.

Много полажу на традицију.

А да ли ће тада бити успостављена железничка линија Београд – Косовска Митровица тешко је одговорити!? За Змију у оваквој Европи увек се нађе место у неком подземљу, тунелу, а можда чак и иза решетака, што би био прави потез цивилизоване Европе, ако она још постоји!

 

ИЗВОР: КМ Новине

***

НАПОМЕНА: ЗАХВАЉУЈЕМО се нашем верном читаоцу који је послао документ о ПРИВРЕМЕНОЈ ЗАБРАНИ ВРАЋАЊА исељених „колониста“ са Косова и Метохије из 1945.године.
odluka-o-zabrani-povratka

—————

25.1.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

11 replies »

 1. ЋЕРАЛИ СУ ЧЕТНИЦИ И усташе немце и комунисте НИЈЕСУ ПОБЕДИЛИ ПОШТО СУ ИЗДАНИ ОД стаљиња черчила рузвелта ШИПЧИЋ ЈЕСТЕ ВЕЛИКИ БОРАЦ ЗА СРБСТВО И СВИ КОЈИ СУ ДО 1957 У СРБСКИМ ПЛАНИНАМА ДА СУ ЧЕТНИЦИ ПОБЕДИЛИ НЕ БИ СЕ сатрап ШИРИЈО У БЕОГРАДУ БИЛО БИ ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ мкнтегрени БАР ЋУТЕ НЕГО ТИ СВАКУ КОРИСТИШ ДА ПОНИЖАВАШ ЧИЧУ И ЧЕТНИКЕ ПА ЈА МАЛО ДА ТЕ СПУСТИМ НА ЗЕМЉУ ОНСКО ПО ЧЕТНИЧКИ

  Свиђа ми се

 2. @ЧЕТНИЧКИ ШЕКУЛАР
  Немам појма где је СУБНОР, а ни ћаћа ми није био члан. Беше он на Сутјесци, па ми је причао, да је то била бежанија, партизанска. Тако да то није за мене тајна. А по дефиницији, партизани су они који вазда беже. Остаје за мене тајна, како ти твоји јунаци и војводе не победише? Што су гањали Србе у партизанима, ваљда знаш, да су скоро сви партизани били Срби, а не гањаше окупаторе Немце и усташе? Сигуран сам, да ћеш то знати, да ми објасниш. Успут, које су то битке твоји јунаци извојевали? Замало да заборавим. Сигурно је твој херој онај Шипчић, који се обрачунавао са женама. Када си јуначина, што се не јављаш са именом и презименом? Могао би и са Монтенигринима мало, да поратујеш, а не да „коментаришеш“.

  Свиђа ми се

 3. МЛИНАРЕВИЋУ ЕВО ДА ТЕ ПИТАМ И ТАЈ ТВОЈ ТЗВ субнор ЂЕ СЕ ТО партизани БОРИЛИ ? НАВЕДИ МИ ЈЕДНУ ТЗВ БИТКУ ГДЕ СУ партизани БОРИЛИ ПРОТИВ немаца ? ТА ТЕБЕ И ЗА ВАС субнорце САМ ЗАКОН А ВИДЕЋЕМО КАД ОДЕМО ГОРЕ БОГУ НА ИСПОВЕД ЂЕ ЋУ ЈА А ЂЕШ ТИ ИЋИ СА ЧИЧОМ СУ СЛИКАЛА НАША ЂЕЦА А ОНАЈ сатрап СЕ СЛИКАО СА усташама У РОГАТИЦИ КАД СУ ИМ усташе ДАЛЕ ОРУЖЈА КАД ЈЕ рдђе ПРОЋЕРА ИЗ БЕРАНСКОГ ОКРУГА НАШ ВОЈВОДА ПАВЛЕ ЂУРИШИЋ И ЈУРУШЛИЈЕ ПОСТОЈЕ СЛИКЕ ЂЕ СУ партизани немци усташе У ТЗВ ндх А ЈЕДИНО ПРИЗНАЈЕМ ЧЕТНИКЕ И НЕДИЋЕВЦЕ КОЈИ СУ НОСИЛИ КОКАРДУ ОНЕ КОЈЕ ВОЛИШ СУ НОСИЛИ ђаволдку шугаву петокраку СИГУРНО НИЈЕ СРБСКИ ЗНАК ЧИЈИ ТО ТИ ЗНАШ И ТВОЈ тзв субнор БЈЕЖАЛИ СТЕ ИСПРЕД ЧЕТНИКА НА НЕРЕТВИ И НА ЗЕЛЕНГОРИ ЧЕТНИЦИ СУ ЉУДИ КОЈИ СУ ОДАНИ КРАЉУ ПЕТРУ И ОТАЏБИНИ КОМЕ СУ СЕ партизани КЛЕЛИ ? БИЛИ СУ партизани И ИСТАЛИ САРАДНИЦИ усташа шиптара угара бугара немаца ханџар дивизије ДА НАС НИЈЕ черчил ИЗДАО И НА КРАЈУ БОМБАРДОВАО НИКАДА партизани НЕ БИ МОГЛИ ДА УДЂУ У БЕОГРАД УШЛИ СТЕ УЗ ПОМОЋ стаљиња турчина и чифута УОЧИ СВЕТОГ САВЕ 27 1 7525 ПО СТАРОМ КАЛЕНДАРУ ПИСМО ОДБРАНЕ СРБСКИХ ЧЕТНИКА И СЛОБОДЕ ЧЕТНИЦИ СИНОВИ СЛОБОДЕ

  Свиђа ми се

 4. @ЧЕТНИЧКИ ШЕКУЛАР
  Свака част твојими, који су се са оружјем борили против непријатеља било које врсте. Међутим, нема смисла, да се китиш туђим перјем, јер се твоја храброст огледа у писању твојих пустих жеља и „борбом“ на интернету. Видим, да ти ни писање није јача страна, а у историји се слабо сналазиш. Сама идеја, да су ти сећања неког детета од ДЕВЕТ година, доказ за било какву историјску чињеницу је посебна прича. Можда ће нам неки доказ о тој Дрезденској причи дати твој „брат Србин“? Ти сигурно нећеш!

  Свиђа ми се

 5. МЛИНАРЕВИЋУ ТИ СИ син комунисте НЕМОЈ ДА ИСПИТУЈЕШ БРАТА СРБИНА ПИШЕ ДА СВИ ТЗВ југословенски народи МОРАЈУ СРУШИТИ КАКО ОНИ КАЖУ ВЕЛИКО СРБСКУ ХЕГОМОНИЈУ КРАЉА ПЕТРА ПРВОГ ДОБРО РЕЧЕ НАШ ВОЈВОДА ЖИВОЈИН МИШИЋ ПРЕСТОНАСЛЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ДА ИХ ПУСТИ НИЗ ВОДУ КАМО ПУСТЕ СРЕЋЕ ДА ЈЕ ПОСЛУШАО ВОЈВОДУ ЖИВОЈИНА МИШИЋА НЕ БИ МИ САД ИМАЛИ МУКЕ ТЕШКЕ ЗАЈЕДНО СВИ ВАСОЈЕВИЋИ БРАТОНОЖИЋИ КУЧЕВЉАЊИ БЈЕЛОПАВИЋИ ПИПЕРИ РОВЧАНИ ДРОБЊАЦИ ПРОТИВ партизана БРАТСКИ ПОЗДРАВ ЗА МОЈЕ БРДЂАНЕ ВАЗДА СМО НАЈВЕЋИ СРБИ БИЛИ И ОСТАЛИ ГОРЊЕ. ЗАОСТРО И РАВНА ГОРА ПОБЕДИТИ МОРА ПОДИГНЕМО НАШЕМ ВОЈВОДИ ПАВЛУ ЂУРУШИЋУ СПОМЕНИК У ГОРЊЕ ЗАОСТРО И СВИМ ЈУРУШЛИЈАМА ТО БИ БИЈО ДУГ НАШ ПРЕМА ВОЈВОДИ И ЧЕТНИЦИМА МИТРОПОЛИТУ ЈОАНИКИЈУ ЛИПОВЦУ ПРЕКО 70 СВЕШТЕНИКА СПЦ КОЈИ ОСТАВИШЕ СВОЈЕ КОСТ И ОД ВЕЗИРОВОГ МОСТА ПОДГОРИЦЕ ДО ЗИДАНОГ МОСТА И КОЧЕВЈА ПРЕКО ДЕЛА БОСНЕ СРБСКЕ ПОСАВИНЕ ПРЕКО СЛАВОНИЈЕ ДО СЛОВЕНИЈЕ А ИМА КЊИГА ОД ВАСОЈЕВИЋА МИРЕ МИКЕТИЋА КОЈИ ЈЕ КАО ДЕЧАК ОД 9 ГОДИНА ТО СВЕ ПРОШАО И ЗАПИСАО ТАКО ДА ИМАЈУ ДОКУМЕНТА И РАСУТЕ КОСТИ ОД П МИНИЋА ЧЕТНИЧКОГ МАЈОРА СССС

  Свиђа ми се

 6. МЛИНАРЕВИЋУ НЕМОЈ МЕНИ ЖИВОТА ТИ ДА СОЛИШ ПАМЕТ МОЈИ СУ СВИ ЧЕТНИЦИ ОД УСКОКА ИЗ ЕРЦЕГОВИНЕ ДО ЧЕТНИКА ПРОШИРЕНЕ ЦРНЕ ГОРЕ ТОЛИКО КО ЈЕ СВАК БРАНИ СВОЈЕ ЈА СРБИЈУ И ЧЕТНИШТВО ТИ сатрапа и партизане ОВИ ТИ ЗБОРИ ЧЕТНИЧКИ УНУК КОЈИ СЕ НИКОМЕ И НИКАДА НЕ ПРЕДАЈЕ И ПОТОМАК САМ КОСОВСКИХ ПЛЕМЕИЋА БРАТСКИ И ЧЕТНИЧКИ ПОЗДРАВ ЗА БРАТА ТОМИСЛАВА ИЛИЋА И ЗА СВЕ ЧЕТНИКЕ И ЈАТАКЕ КОЈИ МИСЛЕ КА И ЈА СВЕ ЗА СРБСТВО НИЗАШТА СССС

  Свиђа ми се

 7. @Томислав Илић
  Да ли Вам је познато, шта у документима из Дрездена пише? Имате ли тај докуменат, или пишете напамет, као и Ваш „брат Шекулар“?

  Свиђа ми се

  • Господине Млинаревићу ни Ја ни Шекулар ти нисмо криви што као такав постојиш и што не желиш да боље сагледаш и научиш Србску историју.оста ви се једном заувек те лажне комунистичке историје,па ни деца у њу више не верују,ваше знање је изгледа из партизанских филмова,никако да схватиш да историју коју пише победник ,и није никаква историја него чиста лаж.Е сада ако не желите истину,немојте другоме солити памет.

   Свиђа ми се

 8. Брате Шекулар све је то једина истина и само истина,али како се изборити,како Србима вратити оно што им отела безбожна усташко -комунистичка власт. Окупирани смо те „44-те године и нема изгледа да ћемо ускоро смоћи снаге да ујединимо Србство и вратимо га где му је место,онако како су наши славни преци давно поставили темеље једног великог народа када смо са Светим Немањићима у Средњем веку имали државу која је била узор у тадашњој европи. Где су сада те Немањићке престонице и колико их је остало данас у додуше још недефинисаним границама,јасно је да све што је ослобођено 1912године,несрећни комунисти су свесно продали и распарчали Србске државе,створили нове нације и довршавају пројекат КПЈ из Дрездена да се Србија сведе на Београдски пашалук.

  Свиђа ми се

 9. @ЧЕТНИЧКИ ШЕКУЛАР
  Докле сервирања измишљотина? НЕ ПОСТОЈИ одлука о „трајној забрани“ повратка Срба на КиМ! Престаните, да измишљате. Постоји одлука бр.153 из 1945 Националног комитета ослобођења Југославије, која има назив ПРИВРЕМЕНА забрана враћања колониста у њихова пријашња места живљења и односи се на Македонију, Косово, Метохију, Срем и Војводину.

  Свиђа ми се

 10. ГОСПОДИНЕ ВЛАШКОВИЋУ СРБИЈА БИ САМО ТРЕБАЛО ЈАВНО ДА КАЖЕ ДА НЕ ПРИЗНАЈЕ ТЗВ ОДЛУКУ ВЛАДЕ ЗЕЧЕВИЋА ДА СЕ ТРАЈНО ЗАБРАЊУЈЕ СРБИМА ПОВРАТАК НА КОСОВО МЕТОХИЈУ ТО БИ ТРЕБАЛА ТЗВ ОКУПИРАНА СКУПШТИНА КОЈА ЈЕ ОД 20 10 1944 ОКУПИРАНА ОД усташа и комуниста партизанштина ОНИ ЈОШ ВЛАДАЈУ НЕК ИХ јевропа СРБИМА РАЗБИЈАЈУ АУТОБУСЕ ЧИТАМ НЕКИ ДАН А СРБИЈА ЛЕЧИ шиптаре КОЈИ СУ ТО погани рдђе несоји ЗНАЧИ ЗА ЊИХ ИМА МЕСТО У СРБСКИМ БОЛНИЦИМА А ЗА СРБЕ НЕМА ЧЕКАЈУ ПО ХОДНИЦИМА ДА СЕ НЕКИ ДОКТОР СМИЛУЈЕ ДА ИМ ДА КРЕВЕТ ЗНАЧИ СРБСКИ ДОКТОРИ СУ југословени ПА МОЖДА ЗАЈЕДНО ПЕВАЈУ рано рамо ЈА ВАЗДА ОНУ НАШУ ЂУРУШИЋУ МЛАД МАЈОРЕ КОМАДАНТЕ ЦРНЕ ГОРЕ И санџака ЂЕ ПРОПАДЕ петокрака

  Свиђа ми се