АКТУЕЛНО

Праг: Косово је Србија – Нема предаје!


prag-kosovo-je-srbija

На зиду код стадиона Спарте из Прага освануо је графит – на српској тробојци исписано је „Косово је Србија“, а у углу уоквирено „Нема предаје“

Није непознато да навијачи Спарте из Прага умеју да развију транспарент са натписом „Косово је Србија“. Они су можда једни од првих који су показали солидарност са српским народом о противљењу агресивног одузимања територије и користе сваку прилику да свој став изнова потврде.

Акцију су проширили и ван трибине. На зиду код стадиона Спарте, на прашкој Летни, освануо је графит са истом поруком – на српској тробојци исписано је „Косово је Србија“, а у углу уоквирено „Нема предаје“.

 

Извор: Новости/МАГАЦИН

***

ПОВЕЗАНО:

*БРАЋА ЧЕСИ, ХУМАНИТАРЦИ: Јан Урбанчик, Давид Млинек, Петер Кеснер и Димитрије Марковић говоре за СРБски ФБРепортер – „Не предајте се, Косово је Србија!“

*ЧЕШКА: „КОСОВО ЈЕ СРБИЈА“ – ЈОШ ЈЕДНА ПОРУКА ФУДБАЛСКОГ КЛУБА ЈАБЛОНЕЦ на ЕП у фудбалу за младе

*Поново подршка из Чешке: овај пут České Budějovice!

*Подршка од браће Чеха: „Трава је зелена, руже су црвене, Косово је српско“

*Давид Млинек: Ми смо ПРОТИВ проглашења НЕЗАВИСНОСТИ КОСОВА, ми смо недвосмислено уз Србе!

*ЧЕШКА – DĚKUJEME Brace CESI: Обележено 17. година НАТО агресије на Југославију 1999. године и комеморација жртвама (фото)

*ЧЕШКА: Вацлав Дворжак, Јарослав Фолдина и Удружење пријатеља Срба са Косова и Метохије на протесту – KOSOVO JE SRBSKO! (фото)

*ЧЕШКА: 17.02.2016. у Прагу протест „Uloupené Kosovo! (Отето Косово)“ Удружења грађана Přátelé Srbů na Kosovu a Metochii

***

—————

24.1.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Шта рећи ,Хвала Чесима ипак код тих словенских народа има неки осећај саосећања са нама,једино су изузетак Хрвати и Словенци,док рецимо Словаци,Чеси,Пољаци имају реалније виђење проблема Космета иако су католици.

    Свиђа ми се