АКТУЕЛНО

Најављено формирање мреже слободних српских интернет медија


asim

На радију Снага Народа најављено је да се на Светог Саву почиње са реализацијом идеје о формирању мреже слободних србских интернет медија – АСИМ.

На радију се наводи да је „ово најбољи начин да се слободни и интернет родољубиви, духовно и национално опредељени портали саберу из ове расејаности на идеји србства које тражи своје место за добро и истину.“

ИЗВОР: Radio Snaga Naroda – zvanični kanal

У ауторској емисији коју води Јасмина Буква на радију СНАГА НАРОДА, НТВ, најављена је реализација идеје о удруживању и обавештена шира интернет заједница да се сабирају сви који раде на заједничком задатку – СНАГА НАРОДА, ВЕДРО, 2М, СЕРБОНА, СРБИН.инфо, ФАКТИ и остали портали који за основу имају неуморну борбу за добробит србства и Србије, очувања духовног и менталног здравља народа и самог опстанка Србије…

И на порталу Србин.инфо се на Светога Саву, у директном преносу емисије „Дневник ослобођења“ коју емитује радио „Ведро“ говорило о овој теми оснивања мреже родољубивих медија. Гост био је и главни одговорни уредник Србин.инфо, Дејан Петар Златановић. Емисија се бавила најактуелнијим догађајима из земље и света које су обележиле недељу за нама.

ИЗВОР: Radio Vedro, СРБИН.инфо

***

ФБР КОМЕНТАР:

СРБски ФБРепортер већ има дугу традицију сарадње са свима који испред свега имају добробит Срба и Србије, очувању културе и духовности, опстанка србства. На порталу имате велики избор разних прилога који су урађени на другим медијским порталима (у почетку са порталима НОВИНАР.ДЕ, СРБИ НА ОКУП и КМ НОВИНЕ, а онда и са осталима како су настајали, подржавали смо их од самог оснивања – СНАГА НАРОДА, Стање ствари, СРПСКА ИСТОРИЈА, Злочини над Србима, Слободна Херцеговина, ЈАДОВНО, ЦЕОПОМ.истина, Фонд стратешке културе на српском, СРБИН.инфо, ПРИНЦИП, БАЛКАН-ИНФО, Сиви соко, ФАКТИ, ИН4С, КОРЕНИ, СРПСКА ДИЈАСПОРА,МАГАЦИН…) и само ћемо наставити наш, о Видовдану ће бити шест пуних година, родољубиви рад у име правде и истине.

——————-

28.1.2017. за СРБски ФБРепортер Биљана Диковић

8 replies »

 1. Света Слога Србина Спашава…не било каква слога (јер могу и преваранти и пљачкаши и убице и курвари имати слогу) него баш Света Слога,слога у Христу Исусу нас може спасити.За овог Асима се бијим да га није родила удба,нешто ми смрди на њих!Можда и грешим али ми тако делује.Могао се звати и Зосим! (заједница отворених србских интернет медија) Лепше и православније звучи!

  Свиђа ми се

 2. Поштована редакцијо
  Баш сте ме изненадили овом вешћу за радио Снага народа.
  То је можда некада заиста и био прави народни радио, што се сада не може рећи. Једина светла тачка им је јављање Мије Кулића.
  Наиме емисије су им постале веома личне. Не дозвољавају народу да искаже свој став. Ниподаштавају нашу веру. Ругају се скоро свему честитом. Све који имају супротно мишљене нацрне. А Марко Јанковић сада личи на (далеко било) реинкарнацију Ђуке. Само им је битан њихов PayPal налог и они који уплаћују на тај налог.
  За Вас знам да сте честити. Не могу да Верујем да сте прихватили а будете у том друштву (ако су Вас уопште и звали-никако да чујем да Вас помињу тамо).
  Није то зло за Вас. Има довољно честитих електронских медија са којима можете да сарађујете.

  Свиђа ми се

 3. Усложимо се, обожимо и умножимо, слава богу, благодарим на идеји уз вас смо, браћо и сестре у христу! Нек вам је срећан и бирићетан рад, имајте богонаклоност и свако добро!

  Свиђа ми се

  • Да ли сте сигурни да су то праве патриоте, послушаје тај радио само један сат (не ни читав дан)

   Свиђа ми се

 4. Није баш јасно, у каквој је организационој форми све замишљено? Радили се о удружењу грађана, или о некој другој форми организовања? Ако то не постоји, ни до сада није било препрека, да се ради у складу са заједничким опредељењима.

  Свиђа ми се