АКТУЕЛНО

СНП Наши Нови Сад: Са жаљењем обавештавамо – Иван Ивановић се „одметнуо“ на платни списак режима


 

Са жаљењем обавештавамо чланове и симпатизере покрета да је председник покрета Иван Ивановић без знања чланова и супротно статуту и начелима идеологије покрета СНП Наши од пре две недеље на платном списку режима, коме се самовољно ставио покрет у службу у замену за новчану надокнаду, просторије у центру Београда, а могуће и кандидатуру у сврху одвлачења патриотских гласова.

По откривању издаје, Ивановић је изнео низ увреда и претњи, одбијајући да одговори на гласине које увелико круже, након чега се покајао и обећао појединцима састанак главног одбора како би се оправдао.

Поуздамо знамо само да се обавезао да промени грб, региструје покрет и напада само опозицију, будући да недељама не напада Вучића, постаје болно јасно да је Ивановић већ дуже времена припремао овај срамни чин и да се од почетка ради о чврстој одлуци, те да су сва одлагања састанка била само у сврху куповине времена за спровођење плана.

Међутим, како до састанка није дошло ни 10 дана од најаве, суочени са новим информацијама да Ивановић на челу са групом људи планира да својим присуством у Марићевића јарузи у Орашцу оскрнави место на коме је Карађорђе дигао устанак, лажно представљајући се као председник, приморани да реагујемо и јавно иступимо.

Како је у Радуловићевом стилу формирао паралелне органе, он се ставио ван одговорности органа покрета, свестан да би срамни потези довели до његове смене, овом приликом обавештавамо чланове да је покрет тренутно без председника, те да сваки члан и одбор могу, смеју и морају да делују самостално до даљњег.

Бивши председник Ивановић је осим страначких обележја, присвојио сајт, печате и сав материјал и средства, али и припремио нове заставе по вољи својих финансијера, са намером да потпуно изобличи све оно због чега смо хапшени, пребијани и затварани дуже од деценије у борби против овог и претходних режима.

Оваква издаја није прва у историји покрета, подсећамо да је сличан споразум са режимом направио бивши портпарол покрета СНП НАШИ 1389 Миша Вацић, због чега смо смо уз Отачаствени покрет Образ и неколицину мањих родољубивих група практично остали једина неукаљана организација, без икаквих дилова, комбинација и дугова према режиму који наставља политику издаје свега српског и нашем народу светом зарад личних интереса и опстанка на власти.

Ивановић је вођен страхом о откривању његове изјаве, покушао чак и да обрише ФБ страницу градског одбора Новог Сада, као и да блокира и обрише чланове из група и страница покрета који би могли да открију његове нечасне радње, покушавајући да преузме контролу над гласилима покрета у циљу личне промоције и обављања прљавих послова за рачун СНС.

Потом је основао нову страницу без подршке чланова користећи лажни профил, о чему су сви страначки органи одмах обавештени.

Покрет ће наставити да функционише, а страначки органи ће на следећем састанку гласати о судбини покрета.

Ово није самостална одлука једног одбора, већ јединствен став свих органа и чланова, за сада свакодневно обавештавамо чланове о новонасталим догађајима, али и сабирамо информације из других одбора, који су под непрестаним нападима Ивановића.

СНП Наши су увек и на сваком месту јасно износили своје ставове, не правећи компромисе са режимским послушницима, због чега смо увек били на удару, али које смо увек подносили у братској слози, саборности и доследности, привржености отаџбини, светосављу и одбрани српског народа ма где год он био.

Позивамо све чланове да се суоче са Ивановићем о овим оптужбама, али и да ни под каквим притисцима не предају обележја, материјале, странице, групе и друга средства у власништву својих одбора или покрета.

Први потези новог тј. лажног покрета били су промена грба, односно обезглављивање двоглавог орла и трансформацију у нешто што личи на грб неког од Марвелових цртаних јунака, напади на опозицију и ћутање на свакодневне издаје режима, али и фантастично неписмени плакат против Сороша, у којем се позива на његову одбрану, али и одбијање да се било који од тих потеза промени, што и приличи кадровима СНС.

Како чинили, тако нам и Бог помогао.

Ко издао, издало га здравље!

СНП Наши

***

snp

14.2.2017. ФБ страница СНП НАШИ – Нови Сад

 

ИЗВОР: ФБ страница СНП НАШИ – Нови Сад

***

ИВАН ИВАНОВИЋ – А ГДЕ ЈЕ ПЕЧАТ?

Иван Ивановић, председник СНП Наши, фото: архива

Иван Ивановић, председник СНП Наши,
фото: архива

Пре кратког времена председник СНП Наши Иван Ивановић објавио је нови лого организације, и сад је интересантно и у исто време збуњујуће, када се прелистају ФБ странице организације на друшвеној мрежи Фејсбук све су дуплиране, има их и са новим и са старим знаком…

Због истине, али и праксе СРБског ФБРепортера да сазнамо о чему се у ствари ради, покушали смо да сазнамо од Ивана Ивановића лично шта мисли о овоме, да ли хоће да коментарише овај догађај на друштвеној мрежи који нимало није пријатан…

Ивановић је одговорио да не жели да коментарише, да се меша, да не би дао на значају објављеној вести.

С обзиром на то да је сада веома осетљив друштвени тренутак у Србији и у питању је својеврсно разбијање родољубивог корпуса – очекивали смо да председник организације СНП Наши нешто каже, јер се Иван Ивановић до сада доказао у народу као озбиљни родољуб, онај ко још није поклекао режиму…

На крају смо добили критику, да ли је оправдана видећемо, показаће време:

Иван Ивановић: „Da li je normalno da vi objavite pisanje nekog ludaka. Jel ima saopstenje pecat i memorandum odbora u Ns. To je budalastina i ja na budalastine ne odgovaram.“

————–

15.2.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Драги наши Наши,

    свака диктатура труди се да корумпира вође отпора: неког купи, неког застраши, некога и једно и друго. Али народ је превелик да би се цео купио, тако да ми остајемо уз вас.

    Живели!

    Свиђа ми се