ДРУШТВО

УПОЗОРЕЊЕ грађанима Србије да буду веома опрезни при сусрету са активистима СНС!


dss

САОПШТЕЊЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ

 

УПОЗОРЕЊЕ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ

 

Демократска странка Србије скреће пажњу грађанима да буду веома опрезни при сусрету са активистима Српске напредне странке, који их узнемиравају долазећи на врата, сакупљајући информације које се касније брутално, на њихову штету злоупотребљавају.

Подаци о грађанима које активисти на овај начин прибављају користе се за формирање базе података о чланству, симпатизерима других странка и политичким опредељењима појединаца и њихових породица. Они се касније употребљавају приликом доношења одлука о запошљавању у јавном сектору: јавним предузећима, локалној самоуправи и институцијама образовања, здравства, културе…

%d1%81%d0%bd%d1%81-%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%80

Илустрација/Колаж: СРБски ФБРепортер

Приликом подношења извештаја са терена, активисти СНС су странци дужни да наведу сазнања о политичким ставовима сваког од анкетираних грађана до којих су дошли током тзв. кампање од врата до врата и посебно да упишу грађане који су показали јасно испољен непријатељски однос према СНС.

Подсећамо грађане да су политичка уверења приватна ствар сваког појединца у која нико нема право да задире. Они нису дужни да било коме дају информације о својој страначкој припадности, политичким уврењима, одлуци да ли ће и како гласати и друге сличне информације.

Најцелисходније је анкетаре игнорисати и на уљудан начин испратити са врата.

 

Информативна служба ДСС
Београд, 28. фебруар 2017. године

 

7 replies »

 1. ПРОБУДИЛИ СЕ ЈОПЕТ вампири титини пионири ПА КУЦАЈУ НА СРБСКА ДОМАЋИНСКА ВРАТА ДА ТРАЖЕ ПОТПИС ОД СВАКОГ БРАТА ДА ГЛАСА ЗА фазлија муслију шиптара вучића лажовс ЈЕР АКО НЕЋЕ НЕЋЕ ОНИ ЗБОРЕ ТАЈ ИМАТИ СРЕЋЕ ОСТАЋЕ БЕЗ ПОСЛА ТО ЈЕ ОНО НАСТАВАК ПРВЕ ОКУПАЦИЈЕ УДИ СА ПЛАНИНЕ У ГРАД А ТАМО ТЕ ЛЕКА СИРОМАШТВО БЕДА И ЈАД ИЛИ УЗМУ ОНУ ЧЛАНСКУ ђаволску КЊИЖИЦУ ПА ИЗДАЈ ЗЕМЉУ СРБИЈИЦУ СРБИЈУ ПРИЧАЛИ МИ ЂЕДОВЕ И БАБЕ ЧУВАЈ СЕ ЊИХ КОД ЊИХ БОГА И ОТАЏБИНЕ НЕМА ОНИ СУ ДЈЕТЕ МОЈЕ фукаре и барабе МНОГИМА СУ ВЕЗАЛИ ЦРВЕНЕ МАРАМЕ ДА МУ ШТАФЕТУ НОСЕ А ЈА ВАЗДА У ШКОЛИ БОЛЕСТАН БИЈО И ИМАО КРСТ ОКО ВРАТА И ДУГЕ КОСЕ

  Свиђа ми се

  • Zasto se hvatate pisanja i dovodite sebe u situaciju da vam se ljudi smeju. Prvo naucite pravilno da govorite i pravilno da pisete pa onda objavljujte svoje komentare. Ovako covek nema pojma sta ste u stvari hteli da kazete.obzirom da vam je govor nerazumljiv. Inace dok su Demokrate i Dinkicevci isli od vrata do vrata i uznemirivali telefonom.sto je od njih i pocelo, onda je to bilo u redu. Sad kad neko drugi radi to isto e….onda nije u redu. U pravu je poznato da ako se nesto dozvoli nekom jednom onda je to dozvoljeni i svima drugima koji se timeposluze.

   Свиђа ми се

 2. Преносим занимљиво размишљање из руководства једног од многих синдиката:
  „Postovani,
  Uopste se ne slažemo sa vasim predlogom resenja problema. Ove poruke saljete i dokazanim poklonicima SNS i PUPS. Gradjanima treba predloziti da svima koji vode kampanje od vrata do vrata kazu da su oni i njihova porodica simpatizeri stranke čiji predstavnici dolaze na vrata. Na dan glasanja treba da glasaju u skladu sa svojim uverenjima. Samo na takav nacin gradjani mogu skinuti bedu sa vrata jer se uglavnom radi o predstavnicima stranaka koji su netolerantni.
  Upravo bi sve demokratske stranke i pokreti trebale da na ovakav nacin ohrabre gradjane da izadju na glasanje.
  S postovanjem! „

  Свиђа ми се

 3. Budite do kraja pazljivi jer ih treba razumeti, ne uzrujavati ih jer su uglavnom svi epilepticari i mogli bi zbog toga debelo odgovarati. Znaci s njima mirno, napraviti im neki sendvic, moze samo sa sirom jer se tako uglavnom i hrane. I treba ih zaliti do krajnosti jer su mnogo agresivni ako ne ide sve po njihovoj volji. Budite pazljivi!

  Свиђа ми се