АКТУЕЛНО

Др Драган Петровић у емисији „Интервју“: Вучићев режим штите медији, аналитичари и лажне патриоте!


Гост емисије „Интервју“ био је др Драган Петровић који је говорио о …

– унутрашњој политичкој ситуацији у Србији где режим Александра Вучића наставља сатирање земље у практично свим доменима уз до сада невиђену медијску блокаду и тортуру која озбиљно доводи у питање крихки демократски капацитет земље, испоручује и север Косова и Метохије, уништава остатке економије и задужује нас и за следеће генерације, подржава измишљени пуч и репресију Ђукановића над опозицијом у Црној Гори и др…

– позицији Томислава Николића и његовим даљим политичким потезима,

– стању опозиције у Србији, односима у свету и Трамповој политици.

Извор: БАЛКАН ИНФО – Званични канал 22.02.2017.

____

*Драган Петровић је доктор наука из области политичке географије и из области историје. Дипломирао је на четири факултета на београдском државном Универзитету и то на економији, историји, политичким наукама и социологији. Завршио је две постдипломске студије на Политичким наукама, из области међународних односа и на Економској географији и одбранио две магистарске тезе.
Стручњак је за геополитику и за међународне односе. Стално је запослен у Институту за међународну политику и привреду у Београду, као научни саветник, где се поред целине међународних односа бави посебно Русијом и постсовјетским простором као примарном облашћу, а потом и Француском.