АКТУЕЛНО

Милан Стаматовић: Од данас почиње моја борба за оздрављење Србије, „За здраву Србију – догодине на Косову и Метохији“


Председнички кандидат Милан Стаматовић изјавио је данас поводом предаје потписа грађана за своју кандидатуру Републичкој изборној комисији да Србији требају најбољи и највештији, а не медијски најприсутнији кандидати.

„Часна и усправна Србија данас је забележила прву победу упркос ужасним саплитањима јер је више од 13.500 хиљада храбрих грађана стало иза домаћинске Србије, идемо корак по корак“, изјавио је Стаматовић, и додао да ће „Србија домаћина и чуваркућа славити 2. априла победу над режимским распикућама“.

„Данас, предајом оверених потписа подршке мојој кандидатури, почиње моја борба за наизглед немогућ циљ: да постанем председник Србије“, каже Стаматовић и напомиње да је „за њега политика борба за оздрављење Србије и добробит нашег народа – а не политикантство, јагма за фотеље, новац и славу“.

Стаматовић истиче да би „демократски избори требало да буду равноправни за све који испуне законски услов од 10.000 потписа подршке и да би сви кандидати, као у спорту, морали да буду на истој стартној црти и са истим шансама све док се трка не заврши, а не да понеки такмичар буде гурнут пре почетка трке дубоко иза привилегованих, ‘ВИП учесника’, и тиме доведен у додатно тежак ‘аутсајдерски положај'“.

„Требају нам најбољи и највештији, а не медијски најприсутнији кандидати, требају нам управитељи, а не шоумени јер ја верујем искључиво у вредност напорног, истрајног рада и домаћинског искуства и у важност показаних, конкретних резултата“, закључио је Стаматовић уз поруку: „За здраву Србију – догодине на Косову и Метохији“.

САВ ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ СА ДОГАЂАЈА ЈЕ ДОСТУПАН ЗА БЕСПЛАТНО ПРЕУЗИМАЊЕ ОВДЕ.

 

ИЗВОР: БЕТА

Републичка изборна комисија до сада је потврдила кандидатуре седам кандидата за председника Србије: Александра Вучића, Саше Јанковића, Војислава Шешеља, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића, Саше Радуловића и Александра Поповића.

Председнички избори у Србији биће одржани 2. априла.

***

ПОВЕЗАНО:

*Председнички кандидат Милан Стаматовић предао потписе за председничке изборе (фото, видео)

*ИНТЕРВЈУ: Милан Стаматовић – Вучићу нећемо опростити пљачку и уништавање државе! (видео)

*МИЛАН СТАМАТОВИЋ: Хоћемо здраву Србију а не отровну храну из ЕУ!

*Милан Стаматовић: Зауставићу колонизацију Србије и од ње направити – Златибор!

*СРБИ НА ОКУП: ПОДРШКА председничком кандидату Милану Стаматовићу

*ЗА НАРОД, ЗА СРБИЈУ: Подршка Стаматовићу једином политичару који је потукао Вучића

————–

12.3.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. ГОСПОДИНЕ СТАМАТОВИЋУ НЕК ТИ БОГ ПОМОГНЕ ДА ПОБЕДИШ И СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ СЛАВА МУ И МИЛОСТ СРБИЈИ ТРЕБА ДОМАЋИН ДА УПРАВЉА ЗЕМЉОМ ДОГОДИНЕ У СКАДРУ ПРИЗРЕНУ КНИНУ ВУКОВАРУ СССС

    Свиђа ми се

  2. Да је среће да од данас сваки Србин схвати и да поведе борбу за спас личну и оздрављење Србије,немамо више времена за губљење и слепо гледање како нам неко други намеће и потура и доводи на власт оне који нас уништавају.У име наше нас задужују,распродају имовину странцима или њиховим тајкунима а народ у сиромаштву грца и полако нестаје.

    Свиђа ми се