АКТУЕЛНО

Стаматовић: Најлакше је раскрчмити туђу стечевину и дедовину, као што то ових дана, ужурбано, чине режимске распикуће


 

Лако је раскућити, тешко је скућити, мучно је стећи, а најлакше раскрчмити туђу стечевину и дедовину, као што то ових дана, ужурбано, да би све представили као фантомске стране инвестиције, на примеру пољопривредних комбината „Београд“ и „Златибор“ и аеродрома у Сурчину и на Пониквама, чине режимске распикуће, изјавио је данас кандидат за председника Србије Милан Стаматовић.

„Да би хиљаде хектара најскупље земље на Златибору поклонили режимском тајкуну, нама Златиборцима не дозвољавају да за потребе највећег развојног пројекта у српском туризму, изградњу панорамске жичаре (гондоле) „побијемо шипове на државно земљиште“.

„ПКБ-у који је некада хранио цели Београд и запошљaвао 30 хиљада радника, разни Малији који се крију иза леђа самозваног лажног вође, желе да отму 20 хиљада хектара најплодније земље надомак престонице“, рекао је Стаматовић.

Он је нагласио да „Златиборци имају пуно право да устану против ове отимачине јер, што би рекао најпознатији овдашњи песник Ршум и Србија, у економском смислу, има свој Запад, а то је Златибор“.

Он је навео да су „кућевни преци били су чувари своје земље и кућног прага, па чак, у делу Западне Србије, сахрањивали своје најближе у двориштима и на окућницама, да потомци никад и не помисле да отуђе парцелу коју су наследили, шуму или њиву и зато наше очеве и дедове никада не смемо да изневеримо“.

ИЗВОР: БЕТА

***

Републичка изборна комисија прогласила је кандидатуру Милана Стаматовића испред Групе грађана „За здраву Србију – Милан Стаматовић“! За кандидатуру Стаматовића су гласала 23 од укупно 24 члана РИК-а – пише на Фејсбук профилу председничког кандидата Милана Стаматовића.

Хвала храбрим грађанима који су својим именом и презименом, потписом и личним подацима стали иза мене, без страха и са жељом да сачувамо отаџбину, али и створимо здраву Србију“ изјавио је, поводом одлуке Републичке изборне комисије да потврди његову кандидатуру, председнички кандидат Милан Стаматовић.

„Лакше је изаћи на изборе, када се тајно гласа и када они који нас ‘прате’ не могу да знају кога подржавате. Ово је само први корак. Зато, 2.априла, очекујем још вишеструко пута више људи који ће стати на страну чуваркућа, на страну нас којима је интерес државе Србије изнад свега и који неће, ни по коју цену, да обрукају претке који су уткали животе у домовину“ изјавио је Стаматовић, додајућим да се нада да ће се тада „пробудити много људи, јер наша борба је искрена, јер идемо светосавским путем“.

Видео регионални радио ЛУНА Ужице – luna radio
***

Републичка изборна комисија до сада је потврдила кандидатуре десет (10) кандидата за председника Србије: Александар Вучић, Саша Јанковић, Војислав Шешељ, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић, Саша Радуловић, Александар Поповић, Милан Стаматовић, Мирослав Паровић и Ненад Чанак.

Председнички избори у Србији биће одржани 2. априла.

***

ПОВЕЗАНО:

*Милан Стаматовић: Од данас почиње моја борба за оздрављење Србије, „За здраву Србију – догодине на Косову и Метохији“

*Председнички кандидат Милан Стаматовић предао потписе за председничке изборе (фото, видео)

*ИНТЕРВЈУ: Милан Стаматовић – Вучићу нећемо опростити пљачку и уништавање државе! (видео)

*МИЛАН СТАМАТОВИЋ: Хоћемо здраву Србију а не отровну храну из ЕУ!

*Милан Стаматовић: Зауставићу колонизацију Србије и од ње направити – Златибор!

*СРБИ НА ОКУП: ПОДРШКА председничком кандидату Милану Стаматовићу

*ЗА НАРОД, ЗА СРБИЈУ: Подршка Стаматовићу једином политичару који је потукао Вучића

*Милан Стаматовић: Ненад Поповић подржава Вучића – Напуштам СНП

*СТАМАТОВИЋ О ВУЧИЋУ: Потписник велеиздајничког „Бриселског споразума“

———————

13.3.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

 

——————–

13.3.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Podpuno si u pravu, jedino u skladu sa ovim što si rekao promašio si da spomeneš restituciju gde već više od 70 godina čekamo na povraćaj naše dedovine, a ono što je prodato planiraju u nedogled da nadoknade obeštečenjem sa 10% realne vrednosti i to na naj manje 10 godina odplate, a time uskračujući i pravo na naše građevinsko zemljište. Jevrejima i ostalim narodnostima se vraća u podpunosti, a svom narodu 10% muke naših brojnih predaka.

    Свиђа ми се

  2. ТО СЕ РАДИ ВЕЋ 20ТАК ГОДИНА – ИСТА ЕКИПА ОД 50ТАК ГЛОДАРА ЛАЖЕ НАРОД ПРАЗНИМ ПРИЧАМА И ОТИМА ДЕО ПО ДЕО ТУЂЕГ ТРУДА РАДИ ПРОВИЗИЈЕ И ЛАГОДНОГ ЖИВОТА ….!!!

    ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com >Понедельник, 13 марта 2017, 16:09 +01:00 от СРБски ФБРепортер : > >РЕПОРТЕР posted: “ 

    Лако је раскућити, тешко је скућити, мучно је стећи, а најлакше раскрчмити туђу стечевину и дедовину, као што то ових дана, ужурбано, да би све представили као фантомске стране инвестиције, на примеру пољопривредних комбината „Београд“ и „Зл“ >

    Свиђа ми се