АКТУЕЛНО

ДВЕРИ: „Није нам НАТО узео Косово, Вучић га је дао Бриселу“


Тешке речи у предизборној кампањи: Александар Вучић и Бошко Обрадовић

Мартовски погром на КиМ имао је исти циљ као и НАТО агресија на нашу суверену државу 1999, а то је стварање независног Косова, саопштио је покрет Двери.

Да би га пустили да овде влада, мора да ради све што му кажу

„Поражавајућа и трагична чињеница за српски народ и нашу земљу јесте да оно што нисмо изгубили ни под бомбама нити под варварским насиљем, Вучићев режим пристаје да преда за бриселским столом“, наводи се у саопштењу.

Како кажу, за пет година њихове власти апсолутно ништа није урађено за повратак протераних Срба.

Током мартовског насиља на Косову и Метохији протерано је 4.012 Срба, а од 1999. године из 314 места јужне покрајине протерано је 250.000 Срба. До сада се вратило око 3.700, односно 1,9 одсто протераних. У нашој јужној покрајини је остало још око 125.000 Срба који свакодневно продају своју имовину и одлазе јер немају услова за опстанак.

У саопштењу се наводи и да је Вучић дубоко загазио у процес признања лажне државе Косово – бриселским споразумима пристао је на гашење српских институција на Косову и Метохији и прихватио је уставни и правни оквир тзв. Косова.

„Није спречио отимање српске имовине на КиМ. Сакрио је од јавности да је на Мердару 16. фебруара започело успостављање граничног прелаза између Србије и њене јужне покрајине, Косова и Метохије – положен је камен темељац за изградњу објеката граничног прелаза. Србија је низом споразума и договора из Брисела признала лажну државу Косово“, наводи се у саопштењу.

„Деловањем посланика Српске листе Вучић је омогућио избор Тачија за председника. Он је Албанцима омогућио све што им је било најважније, а шта су Срби добили?“, питају Двери.

ИЗВОР: ВЕСТИ

—————

17.3.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

4 replies »

  1. Нато јесте окупирао Космет,али наша власт на тенане,корак по корак легализује ту лажну државу у корист шиптара. А ми их још награђујемо,надају се да још владају уместо да одговарају,јер Космет није баласт ни камен око врата како оправдавају издају Космета већ је Космет срце Србије и она без њега не може да живи.Крај.

    Свиђа ми се

  2. Историјска шанса ти се пружа Обрадовићу да искрено наступиш на овим изборима а ако победиш још много већа обавеза да спроведеш што си обећао.Све дилеме око тога ко стоји иза тебе доказаћеш тиме ако иза тебе буде стајао само Србски народ,а ти делима показивао да радиш за њега,да ослобађаш Србске земље,уједињујеш,да лопове који су опљачкали Србију приведеш правди,да уредиш Србију по Божјим законима,правно и социјално уређену да је млади не напуштају,да се биолошки опоравимо ,да се више рађамо ,него умиремо. То би биле праве вредности и дела човека на челу Србије.

    Свиђа ми се

  3. ГОСПОДИНЕ ОБРАДОВИЋУ НЕК БОЖЈА БУДЕ ЗАДЊА НЕ МОЖЕ ТЗВ ав ДА ПОКЛАЊА СРБСКО СВЕТО КОСОВО И СВЕТУ МЕТОХИЈУ НИЈЕ МУ ТО ЂЕД ПОКЛОНИЈО КИМ ЈЕ МОЈЕ ТВОЈЕ И СВИХ НАС СРБА И СРБКИЊА ШУМАДИНАЦ ПОБЕДИ ТИ ДА СЕ СРБСТВО ВАСКОЛИКО УЈЕДИНИ ОДРЖИ ОНО ШТО СИ ОБЕЋАО ИНАЧЕ НИЈЕСАМ ЗА НЈКАКВЕ ПОДЕЛЕ МЕДЂУ СРБИМА ВЕЋ ЗА СТАРУ СРБСКУ ТРАДИЦИЈУ ШУБАРА СА КОКАРДОМ ЧЕТНИЦИ ПОКОЈНИ ВОЈВОДА МЛМЧИЛО Р ЂУЈИЋ ЈЕ РЕКАО МИ ЧЕТНИЦИ НИЈЕСМО НИ СТРАНКА НИ БИЛО ШТА ДРУГО ВЕЋ ЖИВА СНАГА КОЈА СЕ БОРИ ЗА ОСЛОБОДЂЕЊЕ И УЈЕДИЊЕЊЕ СРБСКИХ ЗЕМАЉА СА ВЕРОМ У БОГА СЛОБОДА ИЛИ СМРТ

    Свиђа ми се