АКТУЕЛНО

Луганск најaвио референдум о прикључењу Русији: Биће исто као са Кримом


Лидери ЛНР-а Игор Плотницки (лево) и ДНР-а Александар Захарченко (десно) на прослави годишњице независности Крима

Председник Луганске народне републике Игор Плотницки најавио је спровођење референдума о присаједињењу Руској Федерацији, наводе руски медији.

– Ми не само да предлажемо, већ смо уверени да ће таквог референдума бити. Наравно, иницираћемо га, али све у своје време – рекао је Плотницки, преносе РИА Новости.

Плотницки је додао да ако референдум буде спроведен, резултати ће бити исти као на Криму.

Он је рекао да је трговинска блокада Донбаса практично признање ЛНР и ДНР од стране Кијева.

 

ИЗВОР: ВЕСТИ

———————

17.3.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Ватикан и тамо проба да разваљује православну цркву и да уништава Словене у сурадњи са новом фашистичком коалицијом.Међутим то ће га коштати скупо и овог пута ће схватити да је Православље и вјера у бога јаче од сотоне и да батина коју користи има два краја.Неће моћи да се масовно котисзи као до садс погубна филозофија:“Ко тебе каменом-ти њега хљебом“.То важи само за хришћане,а не за сотону.Руски народ је духовно јак и он ће наћи своје мјесто под сунцем.Кијев је био престоница Русије.Све се сада као нацртано види и зна ко и како и гдје шта ради у Украјини.Она је поклопљена космичким надзором , а телекомуникације су под контролом.Русију воде Русии то је најбитније и нрће дозволити страдање свог народа било гдје и било када.То је сада главно питање свих питања!

    Свиђа ми се