АКТУЕЛНО

Горан Живковић: ПРИДРУЖИМО СЕ ДЕЦИ НА ПРОТЕСТИМА, ДА ИХ САЧУВАМО ОД ЗЛОУПОТРЕБЕ


Заиста је лепо и дирљиво видети младе људе на улицама да протестују. Али, то је само први утисак, а када се дубље анализира долази се до закључка, опет неко хоће жедне да нас преведе преко воде.

Да будемо начисто, неопходно је да народ изађе на улице. Међутим, протести треба да буду са јасним и убедљивим разлозима, а таквих је на хиљаде: доношење противуставних закона, уредби и разних међународних споразума, издаја КиМ и стављање целе Србије под окупацију Запада, улазак у фашистичку организацију НАТО, наметање антихришћанских гадости, уништење привреде и пољопривреде, масовна отпуштања радника, катастрофално политичко, економско и социјално стање, погубне реформе школства, здравства…

Ти разлози се не чују на овим протестима, јер иза њих стоје евроунијати, који због лошег изборног резултата, покушавају да направе Пети октобар број два. Те сумње потврђују и захтеви које су изнели студенти: смена чланова РИК-а, РЕМ-а, председнице Скупштине Србије Маје Гојковић и руководства РТВ Србије. Срби, зар смо кратке памети и зар ћемо дозволити да нас Запад поново гура у међусобне сукобе због њихових интереса, смену једног евроунијатског режима са другим. Време је за протесте, али против евроунијатског режима и свих оних слуга Запада који су данас у опозицији. Шта ми имамо заједничко са другосрбијанцима на челу са Јанковићем, Јеремићем, Радуловићем и њима сличним који су створили Вучићев режим? Између њих и Вучића нема разлике, јер им је исти газда у Бриселу.

Нашу децу која на протестима са пуним правом, искрено и са великом енергијом желе и траже промене, не дајмо да их усмере на погрешан пут, као што су са нама учинили петог октобра 2000.године. Због тога треба да се протестима придруже: интелектуалци, радници, сељаци, пензионери, понижени и злоупотребљени припадници војске и полиције, и сви други добронамерни и одговорни људи којима је стало до будућности ове земље, односно родитељи придружите се деци!

Протесте што су започела наша деца, искористимо на прави начин, са правим разлозима и са крајњим циљем рушења евроунијатског режима који влада Србијом од 2000. године. То нам налаже и теорија природног права која гласи: “Народ има права на побуну, када се осети угрожен у виталним животним интересима.“ Србија је данас пред уништењем, а Срби пред истребљењем! Зар нам треба више разлога?

На плодовима Карађорђевог устанка, настала је Србска држава, а на плодовима ових протеста можемо поново створити слободну и здраву Србију. Пређимо са коментара на дела и нашим искуством усмеримо снагу наше деце на прави пут! Немојмо дозволити да нам други уређују нашу земљу, учинимо то сами.
Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Дана 24.3/6.4.2017. Лета Господњег

 

Грешни раб Божији
Горан Живковић

—-

6.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

2 replies »

  1. Па мене нису превеслали ни 2000-те. И онда је све било јасно као и данас, само финим гоозицама није одговарало да гледају својим очима.

    Свиђа ми се

  2. Изборимо се да на власт дођу људи којима је светиња Србија и Србски народ,да по памет и савете не иду у Брисел,Берлин и Вашингтон и не треба нам Евроунијатска власт,омладина а и ми сви уз такве морамо чврсто стати,да зарад поколеља створимо јаку,модерну и надасве националну државу која ће нам гарантовати опстанак.

    Свиђа ми се