АКТУЕЛНО

РЕАГОВАЊЕ: ЧУВАРИ ГРАЧАНИЦЕ о протестима – „Побуна робова насред торпедованог брода – без сећања да је Бог Србу спас и слобода“


Вести са Православне страже: Четвртак, 6. 4. 2017. г…

Док испред издајничке „Владе Србије“ трају непрестани Православни протести као припрема за свакосуботње Литије Београдом, задњих вечери нас затичу нови протестанти који пуну годину дана гледајући нас овде – нису марили што великоиздајник Вучић гази и потапа Светиње и распродаје отаџбину, а сада су се „спонтано“ решили да га пошто-пото збаце са власти.

Међутим, како постоји основана сумња да је исти страни режисер, који је од Вучића и направио победника преварних избора без конкуренције, сада организовао и оне који у великим многољудним шетњама, идући улицама и скандирајући пароле, агресивно прете да хоће да га збаце с власти, тада човек остаје затечен шта чинити. Вучић јесте великоиздајник, омладина која протестује Београдом је већински са добром намером изашла, огорчена због свих лукавих сплетки и издаја политичара. Међутим, треба бити мудар и избећи примену силе, а не престајати са протестима, јер све ово јако личи на режију припремања оружаних немира. Није страшан немир, већ је страшно ако ли исти они који су инсталирали Вучића, сада већ посматрајући га као излизаног свог пиона, покушају да његову смену изведу преко крвопролића и разарања; притом већ припремивши неког новог Вучићевог заменика великоиздајника који би се при крају појавио као вођа ових протеста, и тако Курта засео у крваво седло уместо Мурте.

Вечерас нам се један наш брат, близак нам познаник (иначе доказани  србски родољуб који је ове ноћне протестне шетње наивно схватио као независну борбу народа против издајника, масонског потрчка Вучића, те се претходних вечери прикључио челу колоне десетина хиљада протестаната), пожалио како су га вечерас момци у цивилу ухватили под руку и одгурали далеко са чела колоне уз коментар: “ Уклони се, ти ниси из ове приче“. Понављамо, ако су Вучићу помогли у кампањи и, потом га прогласили апсолутним победником избора – то значи да он сада има образложење да оружано чува своју издајничку власт (стога у државне институције свако вече улази мноштво антитерористичких специјалаца), тако да онима који желе режирати хаотичну смену (њиховог потрошног материјала) Вучића, сада само требају режирани протести да инсценирају почетак сукоба демонстраната са до зуба наоружаним укућанима, масонима и педерима, „легално“ окупираних државних институција.

Уосталом, може бити да је све ово наша фикција и машта, али мислимо и да ће се многе ствари појаснити за овај викенд. Јер чињеница је да сваковечерњи протести полако губе на посећености и ако се буду овако „спонтано“ наставили, све ће се више смањивати. А ако ли смо овде нешто исправно претпоставили, тј. да су и ови протести веома осмишљени и лукаво руковођени, онда би за викенд, када иначе позивају људе и из других градова, врло лако могао започети сукоб и хаос. Притом, немојте мислити да је Вучићу стало до „мира и стабилности“ јер он је само пион који ће извршавати шта му сатанистичке газде наложе – он је само једна страна у овом режираном сукобу.

Дај Боже да све ово погрешно процењујемо, али, када се осврнемо на чињеницу да већина овог народа који протестује сада, иначе неће Православље, не осврће се пуну годину дана на Православне Литије центром Београда против уништавања Светиња, распродаје Србије; тровања народа из ваздуха, вакцинама, ГМО храном, ријалитијима, дрогом, коцкарницама…схватамо да онда и није чудо ако нам се непобожнима и непокајаним, само формално декларисаним православцима,  неко велико зло ускоро почне догађати. Вучић је заслужио да плати за све скрнављење Светиња, распродају земље и исмевање србске историје и свести, али водите рачуна да вас у то не поведу они који су нам спремили широк дијапазон могућих резерви издајника Вучића.

Понављамо, прво је требало борити се за Истину Православну – ако ли желите Слободу Благословену, а ако ли желите слободу занемарујући Православну побожност живљења, онда нам следи страшно страдање и нови још гори „вучић“ од овога садашњег великоиздајника.

Православна Литија је традиционално у суботу у 15.00 часова испред тзв. Владе Србије, а потом, ми ћемо трасама Истине и Мира, а ви добро гледајте куда ћете… Јер је Господ Христос рекао једном занавек: „Ја сам ПУТ, ИСТИНА и ЖИВОТ!“ Аналогно томе, све остале идеологије, вође и идеје су странпутица, лаж и смрт. Рече Господ својим ученицима и: „Будите мудри као змије и безазлени као голубови“! А цело Свето Писмо бруји реченицом: „Што је људима немогуће – Богу је (све) могуће!“ А непокајан и духовно учмао србски народ данас управо живи у временима када нас је унаокруг и изнутра преплавио непријатељ и издајник – тако да нам само Господ Бог може помоћи! А да би Бог помогао – морамо сви завапити, похрлити на исповест, Причешће, нарочито у одбрану Истине Православне, коју продане власти и њихови опуномоћеници међу епископатом и свештенством покушавају евроунизовати, екуменизовати, масонско-антихришћански глобализовати..

Нека нам је Господ Бог Једини у помоћи, хтели ми то или не хтели,  како бисмо се на крају освестили и са сузама припили у наручје Творцу своме Небескоме који нас увек нетремице с Љубављу ишчекује.

+++

 55. заредом Литија Београдом 1. 4. 2017. г.  За спас потопљене Грачанице и окупиране Православне Србије

ИЗВОР: ИСТИНОЉУБЉЕ

————

7.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

4 replies »

 1. Боже мили,докле ће ови Срби бити наивни и поводљиви и заводљиви.
  Овај господин у мантији је непослушан, а узима благослов од јеретика патријарха и његових послушника.
  Млатити празну сламу,а да га оволико наивних прати је опасност за околину.
  Г.Давидовић треба да се уразуми и да буде оно што се заветовао Богу,а не да он својим гордим умом буде некоме вођа и просветитељ а свој ум држи дубоко у тами……

  Свиђа ми се

 2. Све се слажем са реченим али ми само објасните где би ми који би хтели да, ако би се десило например, масовно да похрлимо на исповедање и причест!?Како можете затварати очи пред стварношћу,и да хоће народ,а даће Бог да хоће,нема нигде до код владике Артемија у катакомбама, јер ићи код јеретика је горе него нигде ићи!Мислим да се превиђа најбоље решење за сад а то је да се народ обавештава КО држи праву неискварену веру православну!По мом скромном мишљењу већа је потреба за правом Вером Истином него и борба против потапања светиња које наравно морамо бранити,светиње кад тад можемо обновити али ако буде имао ко,али ако и опстанемо физички и спасимо физичке светиње а не успемо да сачувамо неискварену веру ништа нам не помаже! Истина ће нас ослободити!

  Свиђа ми се

 3. АНТОНИЈЕВИХ „300” ПРАВОСЛАВНИХ СРБА!
  „Антонијевих 300: Срби под једном шљивом“
  Није ту било само “3оо” Срба, било је ту много више – ХИЉАДЕ И ХИЉАДЕ ПРАВОСЛАВНИХ СРБА, али је требало то сагледати ДУХОВНИМ ОКОМ!
  Било је ту много, много симболике и порука које безбожници неће и не жели да виде! Преко пута зграде Владе /косо десно/, на разрушеној згради Генералштаба, а да се сакрије злодело НАТО-а и домаћих издајника, развучен је велики пано са сликама вoјникиња ВС, уз видно наведене речи ВОЈВОДЕ ЖИВОЈИНА МИШИЋА, СИНА ВАЉЕВСКОГА КРАЈА:
  “КО СМЕ, ТАЈ МОЖЕ. КО НЕ ЗНА ЗА СТРАХ, ТАЈ ИДЕ НАПРЕД!“
  А на место друге разрушене зграде Генералштаба /који се данас “реновира“/, половином 19. века, основана је Артиљеријска школа коју је похађао и завршио Војвода Живојин Мишић и остале србске војводе. Дакле, тај ВАЉЕВЉАЦ је својим РЕЧИМА – СВОЈИМ ДУХОМ – и ДУХОМ СВИХ РАТНИКА ПРВЕ АРМИЈЕ У КОЛУБАРСКОЈ БИЦИ – ЈЕСТ И БУДЕТ ПОДРШКА овим “3оо” СРБА, који су остали као борбено осигурање у претпољу “НОВЕ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ“.
  И као што је Војвода Мишић морао да повуче Прву армију са крајње западне границе Србије – ПРЕД ПОТОПОМ АУСТРО-УГРАСКЕ СИЛЕ – тако су се и ових “300” Срба повукли пред протестантским и екуменистичким потапањем ваљевске Грачанице, да би се и они – САМО “3ОО” СРБА – победоносно вратило у ваљевску Грачаницу и у прах и пепо сатрли протестантске и екуменистичке злотворе, и спасили Ваљево и целу Србију од те пошасти.
  Али, симболика се не зауставља само на томе.
  Тих “3оо” Срба стоји испред зграде Владе, на чијем врху /куполи зграде/ доминира висока биста ЛУЦИФЕРА!
  Дакле, ово је директно, фронтално сучељавање ЛУЦИФЕРА са “3ОО”ПРАВОСЛАВНИХ СРБА. Овим Србима у помоћ пристиже и Стефан Немања, са својом војском , изражено симболиком назива улице у којој се налази зграда Владе – НЕМАЊИНА УЛИЦА – као лево крило које наступа према ЛУЦИФЕРУ.
  Средину фронта држи ВОЈВОДА ЖИВОЈИН МИШИЋ СА СВОЈОМ ПРВОМ АРМИЈОМ ИЗ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ, А ДЕСНО КРИЛО ПОДРЖАВА КНЕЗ МИЛОШ ОБРЕНОВИЋ СА СВОЈИМ УСТАНИЦИМА ИЗ ДРУГОГ СРБСКОГ УСТАНКА, симболично, јер се зграда Владе налази и у Улици Кнеза Милоша“!
  Други ешaлон, резерву, чини други, велики син Ваљевскога краја /Ваљевске нахије/ – ИЛИЈА
  БИРЧАНИН, опет симболично, по називу улице – БИРЧАНИНОВЕ – где се налази Министарство ВС.
  Симболика иде и даље.
  На раскрсници улица Немањине и Кнеза Милоша, 27. марта 1941.г. биле су размештене снаге пучиста који су оборили издајничку Владу ЦВЕТКОВИЋ-МАЧЕК КРАЉЕВИНЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ.
  А ту је и БОЖИЈА ПОМОЋ: ЈАСНО ИЗРАЖЕНА ГОСПОДЊОМ МОЛИТВОМ – ОЧЕ НАШ…!!!
  И на крају: вапијаућа молба Светом Архангелу Михајилу, да са Својом Војском казни хулитеље /домаће и стране наредбодавце/ на име Господње, због ПОТАПАЊА ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ – баш као што је и ЗА КАЗНУ ПОБИО 180000 ВОЈНИКА ЦАРА АСИРСКОГА СЕНАХИРИМА – ДА СЕ ВИШЕ НЕ ХУЛИ НА ИМЕ ГОСПОДЊЕ!!!
  Овај текст има молебни, вапијући смисао и позив – упућен нашим прецима за помоћ!
  Драган Славнић

  Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s