ДРУШТВО

Случајно? Скинути шрафови са точка аутомобила којим је Бошко Обрадовић путовао из Чачка за Београд


Двери: Угрожена безбедност председника Двери Бошка Обрадовића

 

На аутомобилу који користи председник Двери Бошко Обрадовић јутрос је уочено да су на задњем левом точку била скинута четири од пет сигурносних шрафова.

С обзиром да је аутомобил јуче био на сервису где је проверена исправност возила, овако нешто је више него сумњиво. Ова опасност по безбедност откривена је на Ибарској магистрали испред Липовачке шуме на путу Бошка Обрадовића из Чачка ка Београду, за шта постоје сведоци у оближњој аутомеханичарској радњи у којој је аутомобил оспособљен за даљи пут.

Да ли је у питању обичан покушај крађе или то можемо довести у везу са низом крупних криминалних афера које су Двери отвориле, борбом против политичке мафије и изборне крађе или присуством председника Двери данашњем протесту синдиката Војске и Полиције?

Информативна служба Српског покрета Двери

3 replies »

  1. Ништа се у животу случајно не дешава,у Србији смо се нагледали разних терора,злочина према онима који друкчије мисле,који срцем воле свој народ и државу,али ако нису у тиму режима највећи родољуби и патриоте су проглашавани за издајнике имамо безброј таквих примера кроз историју.

    Liked by 1 person

  2. Ако те Бог, Бошко чува не може ти та клика безбожна ништа,и никада се не бој оних који могу убити тело,само се чувај оног који убија и тело и душу. Нека те Бог чува и да снаге да једном заувек победимо и протерамо убице свога народа зарад власти и привилегија које уживају на грбачи Србскога народа.

    Liked by 1 person