АКТУЕЛНО

У понедељак са Вучићем у Србији: Мекејн – Руси су једнако лоши као Асад


Руси су једнако лоши као Асад, изјавио је амерички сенатор Џон Мекејн у интервјуу за Си-Ен-Ен.

„Они су једнако лоши као Башар ел Асад. Помогли су им буре-бомбама! Руски борбени авиони са оружјем високе прецизности су они који су циљано гађали болнице у Алепу. Они су послали дронове, идентификовали болнице и гађали их“, одговорио је амерички сенатор на питање да ли верује да је Русија знала за хемијски напад који је наводно починио Асад.

Међутим, осим емотивне реторике, Мекејн није могао да пружи друге аргументе у корист кривице Русије, као и да објасни зашто би руска авијација наводно бомбардовала болницу.

Читајте више на Руски ваздушни удари у Сирији – из минута у минут

ИЗВОР: ВОСТОК

***

ФБР КОМЕНТАР:

У Србију код премијера Александра Вучића долази политичар САД, десна рука Обаме у свим најпрљавијим пословима и од највећег поверења… то се видело јавно ко је хтео да гледа говоре Обаме видео је… Њега Вучић назива пријатељем…
САД/НАТО је бомбардовао Србију 1999. – шта нам сад може рећи добро њихов човек за организацију сукоба по свету – да нам буде пријатељ?!
А србски народ не сме да се побуни против њиховог колонијалног управника, да нам не би рекли да смо страни плаћеници!?
Бомбардовање Србије још увек трајеее!!

9.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

6 replies »

  1. Сви доказани непријатељи Србије као што су Клинтон,Блер,Шредер и многи други Вучићу су пријатељи,ко је ту сада луд?Они што никада неће заборавити Нато агресију или они који су зу Вучића и дају му подршку да идемо у ЕУ и ка Нато. Видимо и ко га све подржава из света.

    Liked by 1 person

  2. Ако би направили било какву психо анализу овај Мекејн би остао на лијечењу у душевној болници.Ако би направили детаљну анализу његове биографије он би остао у затвору доживотно.Он је дакле пријатељ нашег премијера и будућег пресједника Србије.Треба имати јак стомак па примити овакву сорту у госте и казати за њега да нам је пријатељ.Није он никоме пријатељ,а камо ли нама.Русе мрзи зато што га цијене управо онолико колико и вриједи-николоко и што им неможе ништа осим да лаже и булазни без доказа и чињеница.Осим неограничене мржње која је заузела цијели његов ментални систем, он никоме неможе понудити друго ништа.

    Liked by 1 person

  3. чифуте завежи ЖИВЕЛИ ЧЕТНИЦИ И КОЗАЦИ ЗА СРБСКО КОСОВО МЕТОХИЈУ И ВАСКОЛИКО СРБСТВО ДО СМРТИ nato GO HOME YOU NOT WELCOME IN SERBIA FU.. OFF YOU FAKE english YOU BRING jew fake josip broz tito AND BRING communist dogs IN MY SERBIA AFTER 1944 RUSSIA WILL WIN nato nazi puppet AND LIBERATED SERBIAN LANDS WITH BELIVE IN GOD FREEDOM OR DEATH

    Свиђа ми се