АКТУЕЛНО

Подсећамо: Мекејн – У бомбардовању Србије школе и болнице не треба да буду изузетак


Амерички Сенатор Џон Мекејн, познат по изразито антисрпским ставовима и непријатељским односима према Србима, као и подршком терористичким групама на Косову, дошао је у званичну посету Београду.

Џон Мекејн је 1999. свестрано подржао одлуку Била Клинтона да се бомбардује Србија, позивајући да се бомбардују цивилни објекти као што су школе, болнице и продавнице.

Подсетимо се једне од његових реченица:

“САД ризикују да изгубе рат са српском војском и њиховом застарелом опремом. Ризикујемо уколико не спроведемо масовни, стратешки и одрживи ваздушни напад. Ниједан инфраструктурна мета не би требало да буде изузетак – фабрике, водоводне мреже, школе, болнице, продавнице, било шта. Да, сви ми жалимо због цивилних жртава као и наших губитака, али оне су неизбежне”, говорио је Мекејн о НАТО агресији на тадашњу СР Југославију.

***

ФОТО СА ФЕЈСБУКА

ФОТО СА ФЕЈСБУКА

ФОТО СА ФЕЈСБУКА

***

УМЕСТО ФБР КОМЕНТАРА:

———

10.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

6 replies »

 1. КАД ОДЕ ОН БОГУ НА ИСПОВЕСТ РЕЦИ ЊЕМУ ДА ЈЕ ТРЕБАЛО СРБЕ БОМБОРДОВАТИ ШКОЛЕ БОЛНИЦЕ НИШТА НЕМА СРБСКО ВИШЕ У БЕОГРАДУ ЧИНИ МИ СЕ ДА ЈЕ РЕКАО ОТАЦ ТАДЕЈ ШТА ЧЕКА БЕОГРАД ЗБОГ ИЗДАЈЕ СРБСТВА А САМ ТЗВ мекејн ЈЕ хазар чифут САМО ТО БУДАЛЕ НЕ ВИДЕ хазари И чифути СУ ОСНОВАЛИ хаг ГДЕ СУ ЗАТВОРЕНИ РАДОВАН КАРАЏИЋ ЂЕНЕРАЛ РАТКО МЛАДИЋ МИЛАН ЛУКИЋ И ОСТАЛИ СРБИ КОЈИ СУ У ТОМ хагу НЕ ШТО СУ КРИВИ ВЕЋ ШТО СУ СРБИ И ШТО СУ ПРАВОСЛАВЦИ ШТО РЕЧЕ РАШО ГДЕ НЕМА БОГА ТУ ЈЕ МОГУЋЕ СВЕ ТО МИСЛИ НА хаг И НА римокатолике ЈЕДИНО НАМ ГОСПОД МОЖЕ ПОМОЋИ И СВЕТИ САВА РАСТКО НЕМАЊИЋ И КАД СЕ У РУСИЈИ ПОЈАВИ РУСКИ ЦАР СРБСКОГ ПОРЕКЛА ДА ВРАТИ СВЕ ОТЕТО И ОКУПИРАНО КОЈЕ ЈЕ ватикан турска нато ОТЕО ОД СРБА ПРИВРЕМЕНО СССС

  Свиђа ми се

 2. Вучич седи на два стола!!! Појавио се са највечим крвопијцу свих времена, и оддао му добродошлицу. Како га није срамота, све људи који су погинули од овог зликовца и све болнице и возови који су бомбардовани од овог зликовца. Да би задовољио Шиптаре. А народ је глаао за њега. СРАМОТА
  Сад забио нож свим православних, брача. Шта само мисли он!! Треба и ми да се дигнемо као наша брача Македонци и да отерамо ово ЗЛО заувек.

  Свиђа ми се

 3. Ово довођење свих зликоваца у Београд који су највише допринели бомбардовању Србије као што су Клинтонови,Блер, Шредер,и сада Мекејн је чисто ругање Србији,свима нама а најтужније је ругање жртвама,ова власт као и претходне стварно су изгубили разум и компас у простору и времену.

  Liked by 1 person

 4. Oве и овакве моралне наказе и смеће од људи нетреба нико да прима и мора им се фактима и чињеницама јасно и без увијања рећи ко су и шта су,,; а јесу смеће од људи ,багра,и највећи хоштаплери без и мало карактера ,моралних вриједности и етике људске и достојанства ,хуманости…Багри не дати ни да се приближе нашој нацији и народу јер кваре љепоту и људскост рода.

  Liked by 1 person

  • Велико зло је то, што ми имамо исту такву моралну наказу која нам води државу и дружи се са истим таквим смећем широм планете.

   Liked by 1 person