АКТУЕЛНО

РЕАГОВАЊЕ: Саопштење УГ „Иницијатива НоВа“ на текст – „Постизборна ЛГБТ инклузија“


Иницијатива НоВа – Inicijativa NoVa

РЕАГОВАЊЕ на текст Слободан Антонић: Постизборна ЛГБТ инклузија или „На мала врата“ уводи се „сексуално образовање“ праћено подстрекивањем деце на хомосексуалне односе

***

Пажња! Апел свим родитељима који још увек верују да је породица најсигурније, најтоплије и најдраже место за одрастање наше деце!

Обавештавамо јавност у Србији да je Министарствo просвете, науке и технолошког развоја (МПНТР) у сарадњи са Инцест траума центром из Београда и уз финансијску подршку Канаде и организацију World of Children Award донело одлуку о увођењу ткз. обавезног сексуалног образовања у наш школски систем, од вртића до средњих школа. План је да се са новим курикулумом започне нова школска година од септембра 2017. године и да се на часовима српског језика, физичког и грађанског образовања, биологије и свих сродних предмета обавезно обрађује тема сексуалног насиља и зашите од истог. И, све то, наочиглед, не би ни звучало, а ни било тако забрињавајуће да иза тог паравана не стоји један веома перверзан материјал порнографског подучавања о оралном и аналном сексу, о извођењу ткз. „француског“ пољупца који, како кажу, данас више и нема име, јер се свако љуби на начин на који он то хоће и жели, о узбуђивању, о хомосексуалности као недвојбено пожељном избору, јер је потпуно нормално да се дечаку свиди други дечак, девојчици друга девојчица, а такви односи се пак поистовећују са осећањем Љубави. Каква трагедија, слажете ли се!?

Притом, родитељи који додирују децу, вероватно док их купају или облаче, биће озлоглашени као сексуални манијаци, а деци се саветује да се отимају чврстим загрљајима бака и дека. Следеће што овакви пројекти измамљују су отворене телефонске линије на које ће дете моћи да пријави свако „додиривање“ по свом телу које ће, по новој науци (?!) да препозна као сексуално узнемирујуће. Све у свему – сатанизација родитељства и одузимање деце по кратком поступку су нови корак.

И наравно, када нам прве хомосексуалне генерације поодрасту, тражиће право на усвајање „своје“ деце у својим модерним браковима. Не раде ли тако све најнапредније земље Европе и света!?

Будите уверени да је готово свака пропагандна организација у име ненасиља, заштите или помоћи, заправо легло баш тога против чега се, наводно, бори.

Ауторке „Пакета за основне, средње школе и вртиће“ су жене из Траума инцест центра, очигледно лезбијске оријентације и са ускогрудним приступом теми насиља и заштите од насиља, јер сексуално насиље над децом у породицама у Србији још увек, срећом, није на нивоу оног које се догађа у В.Британији и свим другим високоразвијеним друштвима на које се оне позивају. Јер, ми када своју децу љубимо и грлимо, чинимо то из душе, без искривљених помисли на одвратност, јер онај који такве мисли има – има и проблем са инцестом и сексуалним насиљем.
И када нашој деци вучемо уши, њихове уши и нас боле, а вучемо их, јер не желимо да постану отпадници, криминалци или, не дај Боже, издајници. И откуд уопште право неколицини девијантних умова да одлучују о судбини народа и колико ће то родитеља или старатеља у Србији желети да му син сутра буде геј, а ћерка лезбијка!?

Деца данас трпе разна врсте насиље у породици и у друштву, не само сексуално (алкохолизам, наркоманија, сиромаштво, погрешна лечења, насилна вакцинација, неодобравање алтернативних лечења) и потребно је организовати програме и едукације који ће помагати у препознавању и решавању оваквих проблема, да не доживимо да нам се још које дете убије због вршњачког насиља! Или да га убије син неког моћног тате у моћним колима или из неких политичких фотеља.

Чести су примери да епска поезија подржава да се на насиље одговара насиљем (дела из шестог, седмог и осмог разреда: “Хасанагиница”, “Марко Краљевић укида свадбарину”, “Мали Радојица”, “Смрт мајке Југовића”, и др.).

Какво епско осрамоћивање! Погледајте начин на који се наставницима наређује да обрађују јуначку поезију – матицу писмености и чојства!

Понижено је пожртвовање, преданост и љубав према ближњем, свом роду, земљи и Богу, борба за добро и свето, јер и мајка Југовића и млада Гојковица су жене – хероине, а не паћенице, иако су патиле, а Марко Краљевић и Мали Радојица нису насилници, него браоници свога прага. Требало је да пустимо да нас Турци секу немилице (ко што и јесу) и да им ставимо главу на пањ (ко што нисмо)!?

Да, трпели смо насиље, а сада можемо да одлучимо хоћемо ли и своје претке, а и своју децу предати у руке нашим новим-старим насилницима или ћемо остати своји на своме. Шта ћемо!?

Питање Министарству просвете: када су нас обавестили о оваквим намерама? Где је јавна расправа на ту тему? Где је јавни сервис да покрене дебату? Поново и поново шака људи преко ноћи доноси одлуке у име целог народа. Издајници су гори и од саме зле намере – уништити још и породицу у Србији, јер је тада коначно мртва! Томе служе и најперверзније бљувотине ријалити програма који су свима доступни током целог дана. То је предфаза целог плана. Крајњи циљ је легализација педофилије, која се у неким „напредним“ државама већ налази у законодавном поступку.

Растурили су нам земљу, сузили границе, осиромашили нас, продају равнице шеицима и националистима, растерују нам младе умове, шире болести, уводе модификовану храну, трују небо, краду воду, још само да нам изопаче децу у педере и деликвенте, избришу мајку Југовића и збогом Србијо, нема те, то си и допустила!

Хоћемо ли то или ћемо на ноге!?

Позивамо све родитеље и сва удружења која штите права деце и породице да се повежу у протест – медијски, образовни, сверодитељски, улични! Заједно имамо велику моћ.
Устаните и браните своје светиње!

 

13. априла 2017. лета Господњег

Драгана (Ана) Бамдад
Професор српског језика и књижевности, писац,
представник удружења „Иницијатива НоВа“

 

13.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

6 replies »

 1. Nekad Sam I ja tako mislila, sve dok mi sin sa 26 godina nije rekao da je gej. Pitala Sam ga kad je to primetio I on je rekao da je to znao jos kad je bio malo dete. Puno Sam citala o tome, nemojte ih osudjivati oni su rodjeni takvi. Jos u mome stomaku se znalo da ce on biti gej, takav mu je mozak. Volim mog sina I dalje, I mnogo mi je zao sto nikad necu biti baka, Ali verovatno njegov zivot nije bio ni malo lak odrastajuci sa tom cinjenicom da je drugaciji a to ne moze nikome da kaze jer prvi je njegov otac uvek pricao da kad bi znao da mu je sin peder da bi ga Pre udavio nego se pomirio sa tom cinjenicom… a onda kada je cuo to sto je sin rekao , progutao knedlu i rekao volim te takvog kakav jesi. Nemojte ih osudjivati, Oni su necija deca, a nedaj Boze da to cujete od vaseg deteta da li bi ste prestali da ga volite I da li bi ste mogli da mu kazete ne volim te Zato sto Sam te bas ja takvog rodio I sto nisi isti kao dete moga sefa ili prijatelja…ponekad je istinu tesko prihvatiti

  Свиђа ми се

  • Draga Jasmina, hvala Vam na vašem javljanju. Želim da kažem i Vama,a i svim drugim roditeljima koji su u ovakvoj ili sličnoj situaciji da, kao čovek i autor ovog teksta. nisam imala nameru da ikog povredim, jer neosuđivanje je ono o čemu sam pisala i u „Golim dušama“, ta knjiga je rađena po istinitim događajima, a ja kao autor stojim iza onog o čemu pišem. I u to verujem.
   Dakle, nisam želela da se ijedan homoseksualac oseća loše, niti smatram da je neko zbog toga manje vredan kao čovek i biće. Ne. To je pogrešan utisak.
   Želela sam da kažem da je sistemsko n a m e t a nj e seksualizma, koje se iz raznoraznog sveta uvodi planski na naša vrata, u naše škole, u glavice naših mališana najranjivijeg doba pogubno i za njih, i za nas kao roditelje i za društvo koje tako gubi svoj identitet.

   Globalizacija tome teži-uzeti koren, saseći ga i onda raditi po svom. Lepo je biti stanovnik sveta, ali je lepo znati ko si, odakle si, kojim jezikom govoriš, gledaš li u oči dok sa drugim zboriš, praštaš li, voliš…kako se krstiš, imaš li kome na grob da odeš..znaš li uopšte gde je?! Imaš li šta u amanet i kome da ostaviš?! Bog je i stvorio toliko različitosti da bismo bili svi lepi,a opet po nečemu drugačiji od drugih. Osećam da to znači čuvati svoje,a ne napadi tuđe.
   Ne smemo da izgubimo sebe, da bismo bili prihvaćeni od drugih. A sve ovo što nam kolektivno dešava težnja je prljavih namera koje nisu dobre ni za koga, čak ni za one koji se već deklarišu kao homoseksualci. Čak ni za one koji ih planski šire.
   Sve dok vode ljubav u svojim sobama, kao što to čine i svi ostali heteroseksualci i time ne opterećuju druge – sve je u apsolutnom redu. Ali, tu nije kraj. Pedofilija je stravično delo, ne smemo ni pomisliti da bi tako nečemu otvorili vrata, a ovakve „nauke“ nam to donose.
   Zato, nemojte se osećati loše, ne vređamo nijednog gej pojedinca, samo branimo našu decu…malu našu decu koja bi sledila svoju prirodu,a ne nečije propagande i tkz obrazovne pakete bez imalo obraza.

   Živi i zdravi bili!

   Свиђа ми се

 2. Дајте да се преко друштвених мрежа организујемо сви којима је још стало до нормалних породичних вреднисти. Сви родитељи, учитељи, наставници, професори, васпитачи, у прве редове, остали према савести !

  Свиђа ми се