АКТУЕЛНО

НАСЕЉАВАЊЕ МИГРАНАТА у Србију – 4,4% од броја становника или Будући „планирани“ демографски, културни, верски, социјални геноцид над Србима?


ИЗВОР фотографије: ФБ профил Kisha D. Dorado

У Србији је, према званичној статистици, процена броја становника: 7 076 372, стање на дан 01.01.2016. (без података за АП Косово и Метохија).

Ако је план да се насели 4,4% миграната од укупног броја становника у Србији то би било у будућем времену 311.362 странца у Србији…
Да ли у блиској будућности можемо да очекујемо овај демографски, културни, верски, социјални геноцид над Србима?

Да ли се због пристанка на ово и рада на плану насељавања не помињу мигранти у Србији?
Да ли треба да се озбиљно забринемо за здравље нације и безбедност у блиском будућем времену?
Да ли због овог плана све националне мањине и мигранти имају већа права и бригу државе Србије од самих Срба у својој рођеној земљи?
Да ли треба као народ да прећутно дозволимо све што су власти договориле са ЕУ, САД, НАТО и ко зна киме још да тотално окупирају и униште све нас до последњег Србина?

Да ли треба као народ да прећутно дозволимо увођење „западних вредности“ – незапамћено насиље неке минорне мањине – над српским народом чије је становништво у негативном природном прираштају и има традиционално другачије организовану породицу?

Да ли треба као народ да прећутно дозволимо НАМЕТАЊЕ „LGBT и осталих западних вредности“ – незапамћено насиље над народом, који је по попису из 2011.године и статистичком билтену објављеном 2017. од укупног броја становника – 6.079.396 ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРЕ!!!

Анкета о приходима и условима живота спроведена је четврти пут на територији Србије од маја до јула 2016. године а резултати су објављени почетком овог месеца. У анкети је директним интервјуима учествовало 5.554 домаћинства, односно 15.057 особа старијих од 16 година.

Резултати прошлогодишњег истраживања показали су да је стопа сиромаштва у Србији 25,5 одсто, односно да је четвртина грађана у ризику да постане сиромашна.

Према подацима РЗС, стопа ризика од сиромаштва или социјалне искључености у 2016. години износила је 38,7 одсто.

Ризицима од сиромаштва најизложенији су млади од 18 до 24 године (32,7 одсто), затим млађи од 18 година (30,2 одсто), док најнижу стопу ризика од сиромаштва има популација старија од 65 година (19,1 одсто).

На основу прошлогодишњег истраживања, највећу стопу ризика од сиромаштва имају особе које живе у домаћинствима која чине двоје одраслих с троје или више издржаване деце (49,8 одсто) и особе млађе од 65 година које чине једночлана домаћинства (40,1 одсто).

Када је реч о радном статусу, ризику од сиромаштва најизложенији су пунолетни незапослени грађани (48 одсто)

———–

15.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

6 replies »

 1. сатрап ЈЕ НАСЕЛИЈО шиптаре НА КОСОВО МЕТОХИЈУ ДАЛИ СЕ НАСТАВЉА ЈОПЕТ НАСЕЉАВАЊЕ ТЗВ избеглица ИЗ азије африке средњег истока У СРБИЈУ ПО ИСТОМ ТЗВ ПЛАНУ ТЗВ ДЕМОКРАТИЈЕ ? МОГУ ДА У БЕОГРАДУ РАДЕ ШТА ГОД ХОЋЕ ДОК НАРОД СЕДИ КОД КУЋЕ И ЋУТИ УМЕСТО ДА СЕ ДИГНЕ НА НОГЕ МИЛИЈОН СРБА ДА СРУШИ комунистичку издајничку ватиканску хазарску банду КОЈА ЈЕ ОКУПИРАЛА СРБИЈУ

  Свиђа ми се

 2. Како нареде из центара моћи,наше власти ће аминовати у то будимо сигурни и зато то кампањско гласање,без дубоког размишљања доћи ће нам главе.Населиће Србију и изменити је у свим сегментима национално,верски,културно и у сваком другом погледу.

  Свиђа ми се

 3. A šta će nama oni ? Nismo ih zvali, nismo im ništa obećavali, nisu bili naša kolonija jer nikad nismo ni imali kolonije, nismo ih napadali niti smo vodili ratove u njihovim zemljama, pa im sad nismo ništa ni dužni. Ovi što prolaze kroz našu zemlju, kažu da idu jer im je obećano da će dobiti stan, hranu i novac – pa nek idu tamo gde im je to obećano. Mi imamo sopstvene probleme, imamo naše ljude koji su raseljeni iz bivših republika Jugoslavije i treba da se rešavaju njihovi problemi, a ne nekih navodnih migranata. Po meni su to sve dezerteri koji umesto da se bore za svoju zemlju – krenuli mirnim putem da osvajaju tuđe zemlje!
  Da smo mi 1999 godine kad nas je nato bombardovao krenuli tako peške preko granice u evropu – čisto sumnjam da bi nas neko pustio i proglasio za migrante Evo, evropska unija pooštrila kontrolu na svojim granicama – kontrolu dokumenata, pa što ne bi i mi to uradili, a ne ovako , bilo koji probisvet se pojavi sa ovima i kaže da je emigrant i mi da ga pustimo – nema smisla.

  Свиђа ми се