АКТУЕЛНО

Старац Јефрем: Долазе врло тешки дани, Антихрист је већ на земљи


Долазе врло тешки дани. Обратите пажњу на своју душу. Уједињујте се и дајте се у подвиг. Старац Јефрем је изашао из затворништва. Њему се Господ јавио. Старац је молио од Господа да продужи време, али Господ је рекао да је антихрист на земљи и да све почиње ове године.

Наше време одбројава. Очекује нас тешка година и опасности за време нашег боравка на земљи. Разјарени сатана жели да нас прогута и одведе у пакао. Благочестив је човек који се спасе те избегне његове зубе и попне се на Небо.

Из године у годину ситуација је све гора. Све више је грешника и развратника, грех се умножава. Овако стање више не може да траје и доћи ће Господњи Суд. Стога морамо да пожуримо да помогнемо нашим ближњима, да их волимо и љубимо.

Морамо помагати нашим блискима али и нашој браћи у Христу, помагати им у њиховом болу и патњи. Ми смо сигурно заштићени ако смо под заштитом Мајке Божије а у опасности смо ако живимо у јарму сталног греха који је тренутно у порасту у свету.

Старац Јефрем Филотеjски (Аризона, Мораитис) је духовно чедо Јосифа Изихисте који је писао о свом духовном оцу у чудесној  књизи „Мој живот са старцом Јосифом“.

 

За сајт „Борба за веру“ текст преузет и преведен са руског сајта „Трећи Рим“

————

26.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

2 replies »

  1. ДА ПОМОГНЕМО СВОЈУ БРАЋУ И СЕСТРЕ СА СВЕТОГ КОСОВА И СВЕТЕ МЕТОХИЈЕ КОЈИ СУ СВЕТОСАВЦИ ИМА ДИВНИХ ЉУДИ И ЖЕНА КОЈЕ МОРАМО ПОМОЋИ ЈА ТУ СВУ НАШУ СРБАДИЈУ ВОЛИМ И ПОШТИВАМ И БОГУ СЕ МОЛИМ ДА СЕ ОСЛОБОДИ НАША СРБСКА КОЛЕВКА АМИН БОЖЕ ДАЈ СССС

    Свиђа ми се