АКТУЕЛНО

Биљана Ђоровић: Дејвид Ајк – Западни медији су скројени као за децу и то је разлог због кога се владе, поготово САД и Британије извлаче за злочине против човечности


ФБ страница David Icke Serbia

СКАНДАЛОЗНО! Сава центар 28.4. у петак ујутру, а дан пре наступа у суботу – ОТКАЗУЈЕ гостовање Дејвида Ајка!
Догађај би ипак требало да се одржи у сали Импулс, поред Краун Плазе.

***

У склопу своје светске турнеје у организацији компанија „Новости“ и „Дејвид Ајк Србија“ у Србији ове недеље борави Дејвид Ајк који ће у суботу, 29. априла у Сава центру одржати дванаесточасовно предавање (од десет сати ујутру до десет сати увече). Дејвид Ајк је легендарни истраживач који двадесет седам година разоткрива структуру и механизме глобалне завере против човечанства држаног у привиду и манипулисаног моћним полугама орвелијанског глобалног система који успоставља тоталитарну технократску контролу и манипулацију људских судбина у циљу потпуног овладавања планетом од стране нељудских ентитета и депопулације планете.
Дејвид Ајк је прешао дуг пут од како је 29.априла 1991.године током интервјуа у веома гледаном шоу програму Wogan, Терија Вогана, једном од ударних програма BBC-ија био исмејан, понижен и повређен од стране аудиторијума а потом и медија због изношења неких од својих увида, до првог наступа на препуном стадиону Вембли, када је говорио пуних девет сати. Двадесет књига преведених на бројне светске језике, наступи у 60 земаља широм света сведочанство су да је Дејвид Ајк прецизно повезивао тачкице у мозаику праве реалности – са свешћу да будућност врсте зависи од могућности да се човечанство прене из матрикса и одлучно супротстави тамним коридорима моћи.

*Господине Ајк први пут сте у Србији. Какви су ваши досадашњи утисци о Србији и Београду?

АЈК: Веома ми се допада град Београд и природа, а имао сам среће и са временом до сада. Јуче сам ишао у Босну да дам интервју за БН телевизију и утисци су идентични. Дивна земља и природа, али оно што је оставило на мене невероватно дубок утисак су медији. Не желим да кажем да су мејнстрим медији у Србији перфектни, то нипошто, али, ако упоредите ове медије са мејнстрим медијима на Западу, ту постоји велика разлика.
Чињеница да сам до сада урадио два интервјуа уживо: један на ТВ Пинк и други на БН телевизији, изгледало ми је невероватно – као да се налазим у паралелном универзуму. Да сам дао интервју на Западу у неком од мејнстрим медија, био бих изложен исмевању и порузи. Али, уместо тога, мени су у интервјуима постављена интелигентна питања од интелигентних људи који у ствари имају веома јасне представе о ономе о чему ја говорим, разумели су то и у детаљима, што је просто запањујуће и било је за мене огромно задовољство да могу да говорим преко медија које гледа велики број људи и то на начин који је незамислив на западу.
Западни медији су разлог зашто се западне владе извлаче из крупних проблема које производе. Западни медији су скројени као за децу.
Погледајмо CNN који све време након избора напада Трампа а након што он испали 59 Томахавк крстарећих ракета на Сирију, Андерсон Купер водитељ на CNN-у, заправо припадник CIA, изјављује “Ово је дан када је Доналд Трамп постао председник“. Значи бомбардовање људи прави од вас добре председнике. Детињаста природа мејнстрим медија на Западу је водећи феномен и саблажњавајуће је детињаст начин на који представљају и говоре о тероризму и тај начин је разлог због кога се владе, поготово САД и Британије извлаче за злочине против човечности.

* Као неко ко себе назива „повезивачем тачака“ да ли сматрате за пуку „коинциденцију“ веома занимљиву подударност у датумима. Рођени сте 29. априла и на свој рођендан 29.априла 1991. појавили сте се на једном од најгледанијих програма на BBC, у шоу програму „Воган“, Терија Вогана и то је шоу који вас је ракетно лансирао у сам врх антиглобалистичких истраживача. Свој 65 рођендан провешћете наступајући у Сава центру.

АЈК: Да, мој син ми је скренуо на то пажњу када смо уговарали датум за наступ у Србији. Ја сам му на то одговорио да сваки дан свог живота укључујући и свој рођендан желим да поделим са људима делећи ове информације. Ускоро ће бити 30 година од како то радим, и за мене сада све изгледа као да се одигравало у неком сну. Много се ствари променило током протеклих 27 година. Првих година ударао сам у хладан и мемљив зид неразумевања. Људи нису желели то да слушају. Подсмевали су ми се, бацали јаја на моју кућу, и све се то догађало током протеклих година, али, од јуна 2016. реализујем ове светске турнеје и где год одем видим исту ствар: све више људи отвара свој ум за другачије погледе на свет и међу њима све је више људи из мејнстрима – који раде за систем којима је систем изградио и форматизовао перцепцију. Све више и више припадника те групације поставља питања о томе шта се заправо овде дешава, тако да чињеница да ћу говорити о многобројним аспектима својих истраживања на мој рођендан је веома лепа и ја заправо не би желео да радим било шта друго на свој рођендан.

У Србији сам постао необично свестан чињенице да многи људи разумеју ове информације, да су свесни њихове истинитости и то је веома веома охрабрујућа спознаја. Надам се да ће вам ова свесност о томе шта се заиста дешава обезбедити да Србија никада не уђе у ЕУ и никада не уђе у НАТО. Улазак у ове монструозне творевине представља апсорбујућу асимилацију од стране политичко – финансијске и војне структуре Новог светског поретка који гуши суверенитет држава.

То је разлог због кога је већина Британаца одлучила да напусти ЕУ. Током Брегзита, видело се да многи људи желе да напусте ЕУ. Млади су желели да остану, али постоји разлог за то. Ви сте сами рекли да ћу говорити на свој 65 рођендан у Србији. Људи мог годишта и нешто млађи, били су у прилици да виде и да упознају Британију пре него што је упала у канџе ЕУ, док млади људи нису упознати са тим периодом и немају то искуство доживљаја британског суверенитета који је поништен захваљујући огромној скали од 60% и више закона који су променили живот у Британији. То су закони који нису потекли из британског Парламента, већ од стране доктринарних бирократа из Бриселске комисије, и то је оно што чека све оне који се придруже ЕУ. Чињеница да се овај процес одужио за Србију је у ствари веома добра ствар. То време је омогућило људима да виде шта је у ствари ЕУ. Постоји велики устанак против ЕУ широм Европе. Када би Французима омогућили референдум, када би Холанђани изашли на референдум и они би такође гласали против ЕУ, и због тога власти нису вољне да им омогуће референдум, осим ако одређене партије не успеју да задобију место у политичкој арени које би то омогућило.

*Да ли се на француским председничким изборима решава питање националног суверенитета и будућности Француске?

АЈК: То је оно што каже Марин Лепен и мислим да је то истина у смислу да пројекат ЕУ није нешто статично. Током свих ових година говорим да стање које је сада у ЕУ, није оно које је намеравано да остане.

Идеја је да ЕУ апсорбује све више земаља и људи како би глобалисти централистички контролисали све више људи и та централизација контроле постаје све више и више екстремна. Они нису заинтересовани само за 65% закона које контролишу преко Брисела. Они желе све више и више.

Погледајмо ситуацију у којој саветник бившег премијера Дејвида Камеруна у Даунстриту прошле године изјављује да Дејвид Камерун сазнаје о законима којима се мења друштво у Британији преко телевизије. Те законе намеће Европска комисија у Бриселу и нема никаквог инпута за те законе у Британији.
Таква је природа ЕУ и то из простог разлога: уколико неколицина вас жели да контролише већину морате да имате централизовано доношење одлука. Што више централизујете одлуке, та мањина ће контролисати све више људи и зато имамо глобализацију и ЕУ и имамо централизацију у свакој области наших живота.
Имамо централизацију моћи преко корпорација, финансија и трговине и оно што се дешава и што видим широм света је да смо дошли до кључне тачке у којој је довољно људи достигло тај ниво разумевања и свести да није уопште битно за коју партију гласате, јер било која партија која има шансе да формира владу – ради исто. Они себе могу да називају социјалистичком партијом, партијом центра или републиканском партијом, иста ствар се дешава у влади, јер постоји скривена рука која контролише свакога који дође на власт.

Невидљива рука контролише све који су у власти и сада видимо реакцију на овај процес, пре свега са Брегзитом. Нема шансе да би Британски народ у тој мери гласао против свог политичког естаблишмента од левице до деснице, да му није доста те невидљиве руке. Пропаганда је била застрашујућа. Говорили су да ће Годзила напасти Лондон ако изађемо из ЕУ. Али, ми смо то урадили а Годзила се нигде није појавила.

Погледајмо сада Трампа. Он није никакав исушитељ мочваре, већ у њој плива целог живота, али да би ушао у политичку арену морао је да креира анти естаблишментску перцепцију о себи. Онда имамо Вилдерса у Холандији, и чињеница да је он добио толико гласова је запањујућа и изванредна. Исто је тако са партијом Марин Лепен. Пре извесног времена партија Марин Лепен могла је да осигура 3 до 4% гласова а она се сада налази у трци за председника. Реакција против глобализације заузима различите форме, али, заједничко је то да је људима мука и да су уморни од лево-десне парадигме једног истог естаблишмента који води политику од самог почетка.
Дакле, одиграва се буђење. Ово разумевање да је све намештено је тек почетак, али веома значајан и ви видите неки тип чуђења у очима бирократа када говоре о Брегзиту или када говоре о успеху Марин Лепен, и јасно је да су њихови планови сада изложени критици. Не значи да ће ове партије сада победити, као у случају Брегзита, али тај дух неће тек тако ишчезнути јер ЕУ неће постати боље него горе место, дакле на крају ће се одиграти праве политичке промене јер је људима доста централизоване контроле.

*Ви сте били међу малобројним истраживачима који су избор Доналда Трампа препознали као још једну успешну превару глобалиста.

АЈК: Људи су ме током деведесетих, када сам био у Америци питали, да ли је председник укључен у заверу, а моје контра питање је било: да ли је он заиста председник? Да ли он управља било чиме?
Сви кандидати су увезани са естаблишментом. Погледајмо количину новца која је потребна да би се номиновали у оквиру своје партије, а камо ли уколико сами спроводите кампању. Погледајмо позадину Трампа, погледајмо Била Клинтона и Хилари Клинтон. Ти људи не само да имају лешеве у свом ормару, они имају читава гробља у својим ормарима и уколико желите да спречите да такви побеђују морате да то знате. Чињеница је да је Трамп пребродио све могуће препреке које су могле да оспоре његову номинацију и да је победио. Говорио је о исушивању мочваре а када сагледамо његову животну причу, видећемо да је он у мочвари провео читав живот. Глобалисти, дубока држава, су знали да људи у великој мери почињу да сагледавају истину и морали су да пробају са неким новим штосем. Морали су да представе некога као да се он разликује и био је неопходан неко ко је у стању да убеди људе у тој мери да могу да поверују да је различит.

Овде постоји образац.
Погледајмо како то изгледа: имали смо Џорџа Буша млађег. За њега се оправдано сматрало да би могао да буде десничарски републиканац и да обави посао подстрекивача за ратове и марионете естаблишмента. Ја сам веома много говорио о Пројекту за Нови Амерички Век, који је постао познат као документ који су неоконзервативци донели у септембру 2000.године. Тај пројекат је укључио списак замаља у којима треба да дође до промене режима на коме су биле Сирија, Ирак, Либија, Иран, Северна Кореја и Кина. И наравно ти неоконзрвативци, укључујући Рамсфелда, Волфовица, Дика Чејнија који контролише читав буџет Пентагона, они су сви дошли на власт за време Џорџа Буша, почели су да спроводе овај план и бесомучно су лагали о оружју за масовно уништење у Ираку, управо зато што се Ирак налазио на списку земаља за промену режима. Онда је Буш отишао са председничког места а уследио је нов изазов за слуђивање народа.
„Ваш следећи избор је Барак Обама“. Шта је Обама урадио. Он је говорио „ ја сам различит, ја мењам ствари, ја сам за мир, ја ћу затворити Гвантанамо беј“, који је и сада отворен. Буш – републиканац замењен је Обамом, који је наводно представљао опозициону опцију, док је у Британији је Тони Блер такође замењен од стране опозиције у форми Дејвида Камеруна, који је припадник конзервативне партије. Имали смо двојицу различитих људи у двема различитим партијама, али планови глобалиста су наставили да се одвијају без грешке.
После Ирака, имамо Либију која је била Камерун – Обамина – Хилари Клинтон – НАТО операција, где сте бомбардовали невине да бисте их спасили од насиља.
Онда имате људе који су покренули такозвану народну револуцију у Сирији и сада они покушавају да се отарасе од Асада зато што се и он налазио на листи за промену режима.

И, када све то разоткријете, видите да се су сви председници контролисани од стране истих људи и то је у ствари веома јасна истина.

Онда смо морали на линији таквих махинација да дођемо и до Трампа. Била је неопходна комбинација деснице и довољно људи који припадају неопредељенима, како би омогућили да Трамп уђе у политичку арену путем обмане зване – демократија. Када желите да кандидат демократске партије постане председник онда имате прогресивистичко крило и неопредељене. И сада долази Трамп. Он је говорио да се разликује од Обаме . Он је говорио да Америка више не би смела да буде земља која ће се бавити променама режима. Ајде да направимо помирење са Русијом. Многи од Трампових подржавалаца су из алтернативних медија у Америци и то Због тога што многи припадници алтернативних медија и њихови слушаоци имају известан Џон Вејновски систем уверења. Велики број тих медија је постао веома утицајан захваљујући истини и анализама у којима су откривали праву природу система и његову геноцидалну агенду и Трамп је њих желео за савезнике зато што ако хоћете да утичете на неопредељене, морате да рачунате на људе који се информишу у алтернативним медијима. Овде не говорим о алтернативним медијима у изворном значењу те речи већ говорим о америчким алтернативним медијима који нису хумано центрични већ су америко -центрични. То вам је од прилике као да гледате неко филм са Џоном Вејном.
Тако је Трамп учествовао у шоу програму Алекса Џонса и Алекс и други поред њега су стали иза Трампа и рекли му шта би они желели да чују да он каже. И он им је рекао да ће направити Америку поново великом, али и да се он противи глобализацији и притом је користио исту аргументацију коју сам ја користио током свих ових година. Трамп се појављује са причом у којој је против званичне мантре о глобалном загревању и криви Кинезе због глобалног загревања (што је бесмислица по себи), а потом да не жели да настави са инвазијама на суверене земље. И, то је било све што су слушаоци алтернативних медија желели да чују. И онда поетски изјављује да ће напасти оне који развијају мочвару. Он ће напасти Голдман Сакс!
И: онда је дошао на власт и показало се да је ствар иста као и код других председника који говоре оно што народ жели да чује како би гласали за њега а онда раде по плану који је унапред успостављен.

Шта имамо са Трампом? Једна од првих ствари коју је Трампа урадио: Голдман Сакс је постао задужен за економију САД. Не само да је Трамп дао Стиву Менучину место секретара за финансије (а Стив Менучин је човек Голдман Сакса), већ је и заменик секретара за финансије такође човек из Голдман Сакса. Чак је Гери Кона поставио за главног економског саветника Беле куће, што значи да Голдман Сакс управља економијом САД а он ће направити невероватну штету људима широм света у економском смислу.
Онда је поставио на чело унутрашње државне безбедности човека из војске. За министра одбране поставио је такође човека из војске, који је толико луд – да је његов надимак Луди пас. Задужити човека кога зову Луди пас – шта то значи? Ма ништа, спавајте мирно.
А онда његов саветник за националну сигурност, МекМастерс је такође човек из војске и он се сада, заједно са државним тужиоцем, залаже за процесуирање Асанжа и они се веома противе Едварду Сноудену, звиждачу из НСА. Стигли смо дотле да се човек који је био подржан од стране алтернативних медија и његова администрација спремају да прогоне оне који су урадили толико много како би информације о супарничкој администрацији изашле на видело. На сваки начин Трамп је све изокренуо.

Заиста, надам се да је лаж звана „избори“ толико јасна људима, да ће они најзад схватити да нема сврхе и смисла веровати да се ствари могу решити кроз постојећи политички систем. Не, тако не можемо. Променићемо ствари тако што нећемо сарађивати са политичким системом. Не путем насиља, не неопходно путем протествовања на улицама, али једноставно нећемо сарађивати са њима.

У Америци такав тренд обухвата 20 милиона људи. Постоји видео анимација на Јутјубу кои показује веома малу групу људи која контролише 320 милиона људи. То је тачно и заиста смешно и то се може десити само зато што 320 милиона пристају да сарађују, иако им се то не допада.
Избори су начин на који ова мала група људи намеће своју вољу над нама. И, потребно да у великој мери пристанемо на оно што они раде и подредимо се томе а да би они то урадили морају да наставе да нас убеђују да политичари могу нешто да промене, али то мора да уради неко други, следећи пут, са различитим имиџом.
Погледајте на површини колико различитих профила: Буш – Обама – Трамп док политика остаје иста.

*Обелодањивање малог процента такозваних „Подеста имејлова“ (мејлови председника кампање Хилари Клинтон, Џона Подесте) на сајту Викиликса, показало је постојање и деловање педофилске мреже великог броја „елитних“ подофила и њихову повезаност са „Вашингтонским прстеном“. Ваша дугогодишња истраживања су показала да постоји суштинска веза између педофилије, ритуалних жртвовања деце и сатанизма.

АЈК: То је веома дубок ниво реалности који разобличавам још од 1990-их. Далеко од спознаје највећег броја популације постоји огромна концентрација педофила и сатаниста којој припадају највиши ешалони такозваних „виших слојева“ односно они који поседују моћ и власт.
Када то откријете, питање које се намеће је: „због чега“? Мора постојати разлог због кога се то дешава. Одговор се крије веома дубоко, зато што је наша реалност контролисана од стране реалности коју ми не можемо видети. Опсег фреквенција које ми можемо да видимо је веома мали. Оно што живимо је еквивалентно телевизијским односно радијским фреквенцијама. Различите радио станице емитују се на различитим фреквенцијама. Али у истом простору делује велики број других радио станица и оне међусобно не улазе у интерфериренцију.

Наши животи одвијају се на одређеној фреквенцији са којом се не мешају друге форме егзистенције, уколико нису веома близу наших фреквенција. А веома близу животним фреквенцијама људи је ниво фреквенција ентитета који не заузимају људску форму већ заузимају многе друге форме од којих је рептилијанска форма доминантна у манипулацији нашом планетом. Ови ентети се хране људском енергијом.

У филму „Матрикс“ налази се веома много истине сакривене у форми научне фантастике. Једна од њих су машине које се хране људском енергијом и одатле добијају снагу. Машине вампирски исисавају енергију деце како би се оснажиле.

Ентитети о којима говорим хране се људском енергијом на веома ниским фреквенцијама људских емоција какве су страх, анксиозност, депресија и насиље и у најекстремнијој форми оним што зовемо психопатско понашање. Али, оно што ови ентитети највише желе је енергија деце пре пубертета.
Педофили који припадају посебним породицама које су успоставиле контролу, запоседнути су овим ентитетима који су запосели њихова енергетска поља. И када они сексуално злостављају децу, ови ентитети исисавају из њих енергију која је за њих попут нектара.

Људи би данас требало да разумеју шта се дешавало у прошлости како би разумели садашњост. Уколико разговарате са шаманима, сви они описују ентитете који манипулишу људским енергијама и они имају различите називе у различитим друштвима. Исламски систем веровања их назива „џином“, гностици „архонтима“. Највиши ниво енергије извлаче из деце, и када говоримо о жртвовањима младих девица боговима – младе девице су кодирани назив за децу. Јер оне су биле деца. Када сам спроводио бескрајна истраживања у Америци и Европи у вези са сатанизмом и ритуалима жртвовања људи, увидео сам да је жртвовање деце оно што представља њихов главни циљ. Широм света ове мреже елитних сатаниста држе жене у заробљеништву и зову их „оплодиље“. Тај сам феномен пронашао свуда. Они их оплођавају и један број деце се абортира а други се роди. Због тога што су те жене у заточеништву, систем не зна за постојање те деце. И, потом их жртвују у ритуалима.

То ће изгледати фантастично и немогуће великом броју људи који буду ово читали, али то је оно што се дешава у сенци. У смислу сатанизма и педофилије показује се у великом броју случајева да се ради о истим особама. Током свих ових година разговарао сам са великим бројем сатаниста: бившим сатанистима, људима који су присиљени на сатанизам, активним и оданим сатанистима и они су ми објашњавали како се у главним ритуалима ови ентитети појављују пред њима. Јер шта су ритуали? Шта се њима постиже? Њихова певања и боје свих фреквенција а нарочито црвене која означава веома мале фреквенције и црне која апсорбује светлост, главне су у симболизму сатанизма. Ритуалима се производи енергетско поље које функционише као енергетска капија која омогућава овим ентитетима да уђу у нашу реалност. Ови ентитети се хране људском ниско вибрирајућом емоционалном енергијом, нарочито базичним емоцијама каква је страх и ужас. Када сатанисти изводе ритуал тзв. жртвовања свом богу, сам чин ће изазвати максимални ужас код жртве. Тим ужасом ће се хранити ентитети који су улазе у енергетско поље промењено ритуалом. Жртвовања људи која спроводе илуминати и други, тако су вођена да изазову у жртви максимум ужаса и потакну лучење адреналина који улази у крвоток у условима екстремног страха и ужаса.

Неки од најпознатијих људи на свету, укључујући британску краљевску породицу бивши британски премијери и министри и људи као што је Џорџ Буш и Ален Гринспен бивши дугогодишњи шеф америчких Федералних резерви, америчке Централне банке која је у приватном поседу, велики број пута су именовани у разговорима са мном као учесници у сатанистичким ритуалним жртвовањима деце. Ја сам разоткрио Џимија Савила, BBC презентера као педофила и сатанисту пре дванаест година да би га естаблишмен „разоткрио“ после његове смрти. Сатанизам и педофилија по правилу иду заједно.

Савил је био рекордер у педофилији али је био и много више од тога а то се није појавило у медијима. Он је био главни снабдевач децом за „елиту“ и због тога је био тако страшно везан за британску краљевску породицу са којом га је упознао лорд Маунтбатен (Lord Mountbatten) ноторни педофил који је снабдевао децом Теда Хејта (Edward Heath) још једног ноторног педофила и сатанисту кога сам разоткрио док је био жив. Едвард Хејт је од 1970.до 1974. био премијер Британије. Хејт је потписао документа која су довела до настанка Европске Уније. И када педофил, а педофил је човек који је несумњиво запоседнут од стране архонтских сила, има секс са дететом, те архонтске силе се хране есенцијалном животном енергијом детета за коју педофил служи као проводник. Највећи број припадника тзв.елите су педофили и сатанисти.

И да изведемо закључак: уколико имате толико мало или ни мало емпатије, ви немате капацитет за саосећање и самилост и то до тога да можете да излажете тортури и жртвујете децу које су границе онога што ћете урадити. Бомбардовање градова пуних цивила, што се дешава широм Блиског истока, а што се сада ради у Мосулу и Раки производећи масовну деструкцију и патњу – то представља проблем само ако имате консеквенце и ако имате морални проблем.
Осим тога, у САД, Британији, Канади, Ноћ вештица, која поред 1.маја представља период када се изводи главни сатанистички обредни ритуал жртвовања деце, готово је претворен у још један Божић. Деца се облаче у вештице, опонашају вештице, производе звукове и на тај начин су увучени без знања у ритуал који производи фреквенцију сатанизма. То је оно што ради Лејди Гага и људи попут ње. Сатанистички шоу програми имају за циљ да уведу што више људи у фреквенцију сатанизма како би она била што утицајнија.
Многа од милиона деце која нестану сваке године заврше на сатанистичким жртвеницима богатих и славних док је цео свет под контролом тајних друштава и Илумината претворен у ноћну мору која сеје ужас и страх. Ратови, ужаси, терор, очај и туга, хране архонтске силе постајући моћан генератор за нови ниво задобијања контроле и моћи над људским животима.

Разговарала Биљана Ђоровић

   Биљана Ђоровић

ПЕЧАТ – Интервју (број 468)

28.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

1 reply »

  1. Baš me zanima i bilo bi dobro da imamo informaciju koliko je ljudi prisustvovalo predavanju. Ne znam koliko kod nas postoji svest o ovome što govori Dejvid Ajk. Odziv njegovom predavanju u Beogradu,bio bi u neku ruku pokazatelj, koliko su naši ljudi upoznati. Kad će već jednom svet da se probudi i da se ortgne tim globalističkim čeljustima. Hvala novinarki Biljani. Odličan tekst!!

    Свиђа ми се