АКТУЕЛНО

Рајица Марковић: ЗВЕР ПРОТИВ ЈАГЊЕТА


Рајица Марковић

Забринут чињеницом да већина Срба не жели да види шта се са њима и око њих дешава, бележим ова своја виђења за нека будућа поколења. Србима је украдена земља под ногама, птице у горама, фабрике из фабричких кругова, вера из храмова, ум из глава, срца из груди и на крају статус слободног грађанина. Већина Срба претворена је у бесцено робље глобалног либералног капитализма и његових домаћих сателита.

Нови светски поредак који је у ствари Сатанин рушилачки поход на Божији поредак, нашао је у многим Србима сервилне плаћеничке послушнике. Господари либералног капитализма успевају да од својих највећих послушника створе грађанску и политичку елиту обезбоженог србског народа. Ова лажан елита свим силама преваре ради на развлашћивању својих грађана преносећи власт над њиховим судбинама на своје послодавце глобалну капиталистичко финансијску елиту.

Свеопшта приватизација кроз коју смо највећим делом прошли затворила нас је логор поробљених никоговића. Две паралелне структуре подједнако злих институција одржавају друштвену равнотежу у пирамидално нивелираним паралелним и кад то затреба непрожимајућим световима робова и господара. Више друштвене структуре одржавају сачуване грађанске привилегије (изабраног робља горњег логорашког слоја) на коме се под њиховом диригентском палицом организује живот у условима већег протока капитала. У нижим слојевима друштвене пирамиде ниже прогонитељске структуре врше прогон доњег осиромашеног слоја логорских ухапшеника. Процесом приватизације државне институције добијају браћу близанце и сестре близанке у приватним институцијама. Приватизација започиње приватизовањем здравствених ординација, наставља се приватизацијом школа, медија, фабрика, природних ресурса, суда, полиције и свега другог што уређује наше животе.
Како ми је Богом досуђено да се целог живота сударам са полицијско судским неправдама ја ћу и у овом размишљању највећи простор да посветим приватној полицији и суду.

У време омраженог робовласничког Римског Царства ни једном слободном грађанину Рима није могло бити суђено док он у легалном поступку не изнесе своју одбрану пред судом. Апостол Павле је вечно живи сведок ове истине записане у вечним Делима Апостолским. Данашњи императорски намесници основаше приватне судове, наденуше им звучна имена као што је „Матрикс“ и најпудаше их на сиротињу рају као гладне курјаке на овце. Суде у одсуству оптуженог и отимају од њега његову сиротињу у присуству полиције. Земљо отвори се!

Пита ли се ко шта ово значи. Значи ко није с нама тај је против нас. Ко је веран Божијем поретку ствари, биће одстрањен од касе Новог Зверског глобалног поретка и претворен у економског роба. Одбацивши суд савести и страх од Вечног Суда Божијег, безаконе судије жигосане жигом звери новог светског поретка суде за неправедну плату онима који не остварише зверски грађански статус. Суде још непоробљенима и поробљавају их у њиховом одсуству. Ко није сачувао крштењем стечени статус вечног грађанства Небеског Јерусалима и отпао од Христове власти и заштите нема чиме сачувати ни пролазни статус светског грађанина. Ко је остао веран Христовој власти добија и добијаће од Христа потребну заштиту од насртљивих служинчади богоборне Звери.

Један од многобројних видова приватизоване полиције регистрован под именом агенција за пружање физичко техничког обезбеђења посебно је занимљив за анализу. Пре двадесетак година приличан број успешних полицијских службеника привидно се одвојио од матице и прешао са друштвених јасли у приватне воде. Ови су постали нове матице за ројење нових полицијских друштава. Ова полицијска друштва данас располажу десетинама хиљада наоружаних извршитеља у служби изграђивања новог либерално капиталистичког друштва Царства Звери. Њихов посао је пружање логистичке подршке вишој класи привилегованих нових капиталиста. Једном полицајац увек полицајац, државни или приватни сасвим свеједно. Данас већина функционише по систему ко да више па што не би судски и полицијски службеници.

Вољом Божијом принуђен сам да трпим једну производно полицијску јазбину подигнуту до мог дворишта пре двадесетак година. Јазбина је подигнута у јеку приватизације друштвених добара. Њена основна намена је задовољење очију од сплачина њеног трутоумног власника кроз цеђење зноја обезглављених радилица. Ова јазбина ужива све привилегије друштвених и приватних структура друштва. Под даноноћном заштитом физичко техничког обезбеђења приватне полиције власник ове јазбине баш уме опијен осећајем лажне ничим заслужене моћи, да се затетура и озвери. У таквим ситуацијама дужан сам да га вратим у реалност и поставим на здраве ноге. Транзиција тече односи старе доноси нове власнике и закупце ове јазбине а ја остајем да водим добар рат за Бога и од Бога ми поверено добро.

Ово мало што поменух, само су делићи органског тела Звери Новог Светског поретка који у својим главама преумише и повероваше у непобедивост Звери. А ја ово написах у име Јагњета чији сам ја органски део и које ће је победити.

 

Рајица Марковић

———–

28.4.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s