АКТУЕЛНО

Док нам деца умиру због „немогућности лечења“, дотле „борци“ за људска, женска, ЛГБТ и дечија права празне НАШЕ КАСЕ И ФОНДОВЕ!


Извор: Ја волим маму и тату,
1.5.2017.

Земљаци, обратите пажњу!

У периоду од 2011-2014 године, пет НВО:

 1. Аутономни женски центар (АЖЦ),
 2. Инцест траума центар (ИТЦ),
 3. Лабрис,
 4. Жене у црном и
 5. Реконструкција – женски фонд у земљи Србији,

профитирале су 495.089.000 (милиона) динара продајући нам празне приче и „образовне пакете“ и све у име људских, женских, ЛГБТ и дечијих права!

Док нам деца умиру због „немогућности лечења“ (то је политички израз за „НЕ ДАМО ВАМ ПАРЕ“), док је српска нација у опасности од трајног нестанка а нема новца за дечије додатке или демографску надокнаду, док је велики број породица пред банкротом, док нам центри за социјални рад одузимају децу и завађају родитеље, док инвалиди рада, ратни војни инвалиди, запослени, незапослени, пензионери, студенти, војска и полиција и сви остали поштени грађани немају основне услове за живот, дотле плаћеници, обучени од стране западних центара моћи, празне НАШЕ КАСЕ И ФОНДОВЕ!

Е ПА НЕ МОЖЕ ВИШЕ!
ОД САД СЕ МИ ПИТАМО!

ВРЕМЕ ЈЕ ДА АНТИПОРОДИЧНИ НВО НАПУСТИ ИНСТИТУЦИЈЕ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ!

6 replies »

 1. Hvala vam što nam donosite podatke koji su nam teško dostupni. Samo na taj način može da se ispravno informiše javnost. Važno je, između ostalog, da naša deca koja u srcu nose želju da pomognu ugroženim građanima, shvate da njihove organizacije nisu mesto gde to mogu ostvariti. Molim vas da ubuduće donosite vesti o tome ko je zaista ugrožen u našoj zemlji.

  Свиђа ми се

  • Na zalost zakon je takav da nista oni nisu ukrali,dato im je na izvolite-konkurs za Naše pare Oni znaju kada je po Njihovoj meri i uslovima skrojen.Ostaje im samo da čekaju transfer..! Sve u ovoj zemljici zavisi od političke volje,a ona je takva da je običan čovek zanemaren i prepušten sam sebi …
   …seljače goljo,ti si prah na podu…
   ..tegli i vuci i u jarmu skapaj..

   Свиђа ми се

 2. „Илустрација на страни 263 образовног пакета за основне и срдње школе:
  Данас ћемо да се играмо.
  Ти дираш моју пишу,
  а после ја твоју.
  Онда добијеш џепарац.“
  Ово је интелектуална својина аутора предложеног текста образовног пакета за основне и средње школе, које је Минстарство повукло, а темељи се на
  “Борби против сексуалног насиља над децом – између међународног права и ЛГТБ идеологије“?!

  Драган Славнић

  Свиђа ми се