Злочини над Србима

Драган Станојевић на међународном теле-мосту: „Тероризам као последица фашистичке идеологије“ (видео)


Драган Станојевић, 3.5.2017.

Драги пријатељи, пре пар дана учестовао сам у једном озбиљном телевизијском мосту у коме су учествовали експерти и политичко-друштвени активисти из више држава. Тема је била међунродни тероризам а ја сам говорио о том проблему на Балкану.

Пошто је ово међународни мост са великим бројем учесника који се емитује у десетак држава, искористио сам прилику да демонстрирам оно што је битно да међународна јавност сазна.

Иначе моје изјаве су већ изазвале одређене реакције па чак и претње – оне се тичу терминологије коју сам користио говорећи шиптарским терористима, за које наводно не постоје докази, нити су осуђени.

У сваком случају, ја причам своју причу онако како ја видим и сматрам да треба да буде предочена, јер је у српском интересу и интересу правде, а страхове сам давно превазишао.

Видео има и титловани превод, па протисните одговарајуће дугме где имате титлове.

Транскрипт и превод видео снимка:

Имали смо мале техничке проблеме око укључивања Србије на везу.

Са нама из Србије је Драган Станојевић који има озбиљне позиције и он је наш кључни спикер у нашем данашњем теле-мосту, где ће говорити на озбиљну тему глобалних и локалних конфликата

као припрема за глобалне војне конфликте.

– Драгане, ми Вас поздрављамо слушамо.
-Ја Вас све поздрављам из братске Србије како учеснике и братску Русији тако и «адекватне» Украјинце. Тема о којој данас говоримо је актуелна, јер је тероризам један од најопаснијих појава у свету.

За оне који не знају, ја сам дуго живео у Украјини, и желим да на свом примеру објасним неке појаве

Док сам још био у Кијеву, упозоравао сам да ти процеси који се одвијају у Украјини нису добри

да је то све већ виђено код нас у Србији, а раније у Југославији, да ће протесте и незадовољство искористити они који су и стајали иза тога, тј. западне структуре и да ће ти процеси прерасти у сукобе па и грађански рат. Одмах су ме прозвали агентом Кремља, да ја у ствари по задатку Кремља дезинформишем народ, после чега су се сви моји подаци појавили на разним нацистичким сајтовима као и потерница после чега је почео лов на мене као на проруског „терористу“.
У наслову потернице је стајало да се „српски терориста спрема да убија Украјинце“!  Oво је тај „терориста“ који је много урадио на зближавању нашег народа и политике.

Ово је само био увод у вашу дискусију на тему „информациони тероризам“, где можете видети

како он делује и како се припрема.

Тероризам је велика опасност за човечанство, али морамо схватити да се он појављује сада

у различитим елементима и са различитим садржајима. Раније су то били појединачни акти, иза којих су стајали неки појединци или организације док сада имамо и државни и блоковски (тероризам). Сада видимо и информациони тероризам јер се користећу ту технологију од било ког човека може направити терориста или обратно од терористе створити нормалног човека.

Ја сам за ову нашу видео конференцију припремио једну специјалну информацију

односно, изјаве Албанских терориста, учесника злочиначких дела против српског народа

али пре тога желим да покажем корене данашњег исламског тероризма, који су били пуштени у Босни – дакле корене исламске државе можемо наћи управо у Босни још 1992. г.

Чак и сада постоје разне процене да постоји око 2000 потенцијалних исламских терориста који имају контакте са ткзв. исламском државом и чекају одрећени моменат. Такође постоје потврђене информације да су терористи који су извршили нападе у Лондону, и не само тамо, стварани или су били регистровани у то време у Босни – они су припадали тим исламским муџахединским јединицама у Босни. Дакле, ти људи су обучавани и спремани овде, тако да можемо рећи да је „исламска држава“ формирана на бази ових људи који су стварани и обучавани у Босни.

Имамо и други, још опаснији аспекат, а то је Албански тероризам!

Ви сви знате да су нам отели Косово, да би њима дали државу, али поред ових, постоји још једна, како је ја називам, терористичка организација, под називом НАТО!

Она није извршила агресију само на Србе у Босни, и самим тим помогла исламске терористе –

та организација је бомбардовала и Србију,  уништила инфраструктуру, убијала народ

овај пут су имали за циљ подршку шиптарских терориста – значи подршку терористима на Косову, коју служе за реализацију њихове политике!

Али, да не бих звучао као попагандиста, припремио сам дукументе из којих се види све ово о чему причам, из којих видимо сведочанства шиптарских терориста који су вршили злочине против Срба

и који су, што је невероватно, заштићени од стране Европских и Америчких администрација!

У прилог овим доказима имамо недавно отпуштање из Француског притвора чувеног криминалца, који се терети за многе злочине против Срба на Косову, Харадинаја.

И, уместо да га изруче Србији да одговара за те злочине, њега су пустили из Француског притвора

под невероватно неозбиљним предлогом да је за њега опасно, ако га испоруче у Србију дакле, злочинац, против ког се води поступак и који је чинио зверства на Косову и који мора да одговара

пред законом за све учињено, он је у опасности, наводно, и мора бити ослобођен.

Значи злочинци и терористи који су вршили терористичке нападе на Европске и друге државе морају да одговарају, а ови не! Зашто онда не ослободе и те терористе?!

Документ који сам пронашао, говори о сведочењу шиптарских терориста и злочинаца који су вршили разне злочине и мучења Српског народа на Косову. Зато ћу да причитам делове те изјаве а ви онда можете сложити коцкице.

(Драган чита изјаву сведока) Командант УЧК (шиптарске терористичке војске) Гани, наредио је

да покупимо једну девојчицу од 10-11 година, која је плакала за родитељима. Њена мајка је такође била у близини и вриштала. мени су наредили да узмем ту девојчицу и да је држим док је буде силовао! После тога је наредио и мени да је силујем, што сам и урадио, док ј мајка вриштала

а остали војници (терористичке УЧК), су чекали у реду за силовање!

Ова сведочанства је дао учесник овог зверства, шиптарски терориста, Љуан Мазреку. Он је дао ова сведочанства, као учесник ових зверстава.

Ова дешавања се описују из периода 1998. године, када су западни политичари и давали подршку овим терористима!

Све ово се дешава у моменту када су за нас Србе говорили да ми вршимо геноцид против Албанаца.

Он описује даље да је ту било сотине других Срба против који су вршили зверства, ту су била деца од 8 година и више, жене и старци. Сви су они после мучења, били стрељани!

Још неколико битних момената, желим да истакнем.

Српски експерти, који су вршили увиђај  на месту где су били мучени Срби налазили су трагове од људских тела, која су била паљена и на разне друге начине уништена – то су били остаци деце, жена и других убијених и мучених Срба од стране шиптарских терориста.

Даље, они (сведоци) признају, да су добијали наредбе да што више муче Србе и децу.

(Драган чита изјаву) Ја сам једном детету, које је имало око 8 година, одрезао ухо. у то време је мој командир, секао руке њеној мајци и вадио очи!

Да, ово звучи страшно и невероватно, али ми морамо да схватимо да се овакав тероризам подржава од стране појединих западних центара и затварају се очи на ове злочине јер управо ти западни центри, апсолутно управљају Косовом и свим процесима и они подржавају овакве процесе, свугде где је то њихов интерес, тако да су ове појаве абнормалне и ово је нова доктрина тих центара на коју морамо наћи адекватан одговор.

Имам у виду оправдање оваквих злочина, јер их покривају њихови ментори а ти исти ментори, осуђују оне државе које се реално боре, против овакве врсте тероризма.

Ево, ја сам Вам говорио о конкретним сведочењима злочинаца и шиптарских терориста

(извините, телефон ми од свега што је чуо, пао ).

Да још једном упоредим – мене су у украјини назвали терористом само због тога што сам упозоравао о опасноти и о томе да може доћи до грађанских сукоба, а ви размислите

да ли је могуће упоредити мене са овим терористима који муче и убијају људе и децу!?

Дакле, навео сам Вам два примера за упоређивање, терористу којег стварају медији и реални тероризам. Ако буде питања, из студија, спреман сам да одговорим.

– Питања има много, ево ја желим да питам:  Да ли можете повући паралелу између онога што се дешава у Србији, Косову, Црној Гори са оним што се данас дешава на Донбасу? Да ли су то исти процеси који се само називају различито, или је то нешто сасвим друго?

– Видите, мислим да више ни за кога није тајна ко руководи оваквим процесима и код Вас и код нас – све су то исти играчи и политички западни центри моћи који се не осврћу много ни на мишљење сопственог народа. Али, ево, ја комуницирам са многима у западним државама и све је више људи који су свесни ко и због чега делује овако и где је у ствари права истина.

Ти политичари не представљају интересе сопственог народа, већ тзв. светске глобалне елите

Ви знате како је у Украјини створен језички проблем, посебно руски и ја сам тада говорио –

погледајте на примеру Србије, све националне мањине имају право на свој језик, школе

сви имају иста права и то је на крају, Европски стандард којем Украјина стреми, тим пре руски

језик, којим говоре десетине милиона људи на Украјини, и то су ЕУ стандарди које морају прихватити. Не само језик, и историју мењају, вредности.

Сећам се 2013. био сам у Кијеву на прослави 9 маја, Дана победе. Народ је празновао и веселио се, све је било подређно празнику и већ следеће године је тај празник постао непријатељски!

Дакле, дешава се замена историјских чињеница, истине и све то у сврху служења интересима „глобалне елите“.

– Драгане, реците нам, да ли Ви сматрате да испред реалног тероризма прво иде информациони?

– Наравно, то је основа, ја сам Вам рекао на личном примеру, како прво убацују информациони повод – на сајтовима се појављује информација о Вама где пише да сте Ви „терориста са стажом“!

(то некако дође, као возач са стажом, или бравар са стажом ). Они пуштају лажну информацију и припремају народ или одређене структуре које почињу да делују, у мом случају, траже, да би ме ликвидирали. И да им је тај план успео, ја сада не бих са Вама разговарао. Тако делује информациони тероризам.

Значи, прво праве информациони „повод“ о припреми терористичког напада и онда га остварују!

– Драгане пуно се захваљујемо, молимо Вас да останете са нама, сада се укључује Крис Роман.

 

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s