АКТУЕЛНО

ПОЗИВ ЗА СРПСКИ СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ УПОЗОРЕЊА! НЕДЕЉА, 14. МАЈ, ПОДНЕ, ТРГ РЕПУБЛИКЕ, БЕОГРАД!


ПОЗИВ ЗА СРПСКИ СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ УПОЗОРЕЊА!

НЕДЕЉА, 14. МАЈ, ПОДНЕ, ТРГ РЕПУБЛИКЕ, БЕОГРАД!

Обраћамо вам се у име великог броја забринутих, али одлучних родитеља деце која похађају српске вртиће, основне и средње школе.

Повод је тзв. Образовни пакет за учење о теми сексуалног насиља над децом за основне и средње школе у Србији, који се, под покровитељством Министaрства просвете и Инцест траума центра из Београда, а уз финансијску подршку из иностранства, појавио у другом полугодишту школске 2016/2017. као обавезан приручник. Тако је читавој српској просвети подметнуто штиво које је, под изговором заштите деце од насиља, требало да изврши још веће и још горе насиље припремом и огољеним пропагирањем хомосексуализма деци од 3 до 18 година, без сагласности и довољне обавештености њихових родитеља.

У питању је веома опасна тенденција ширења антипородичне идеологије оног дела НВО, које су своје „идеје“ уплеле у готово све сфере нашег друштва са циљем опште сексуализације друштва и легализације педофилије у Србији, као глобалном тренду.

Доказ за ове тврдње налази се на пажљиво одабраним страницама овог „стручног часописа“ у виду шокантних фотографија и описа, који су толико узнемирујући да код родитеља овлаш упознатих са овим материјалом, још увек изазивају неверицу.

Да бисмо са овом претњом по безбедност наше деце упознали што већи број породица, одлучили смо да организујемо Велики сверодитељски протест упозорења, који ће бити одржан на Тргу републике у Београду, 14. маја, од 12 часова. Позивамо вас да нам се тога дана прикључите како бисмо заједно показали колико смо јаки, колико морамо да се питамо и колико нећемо толерисати скрнављење наших породичних вредности, наше духовне баштине и наших предања!

Истовремено, ми поштујемо право сваког појединца на личну сексуалну орјентацију, али не и да се тим правом угрожавају права других, што је управо био циљ масовног, насилног, незаконитог и противуставног увођења „хомосексуалних лекција“ у наше школе.

У складу са тим, на протесту ћемо објавити свој манифест и краткорочне и дугорочне захтеве и циљеве. Они се, пре свега, тичу преузимања одговорности за почињена (не)дела и смену свих државних (народних) чиновника у министарствима, на финансијско раскринкавање организација које иза њих стоје, као и на истицање јасног захтева да никад и ни у ком случају нећемо дозволити било какве „акције“ и активности сличне садржине, које доводе у питање опстанак породице, деце и родитељства у Србији.

Дугорочно, наш циљ је формирање Српског сверодитељског савета који би постао пресудан фактор у одређивању нове стратегије у развоју српског образовања, уз поштовање нашег верског, културног и историјског наслеђа, али и у социјалној политици, здравству, култури и свим сегментима друштва који директно утичу на развој и очување породице и здравих породичних вредности.

На скупу ће говорити деца, родитељи, просветни радници, социолози, прихолози и многе друге јавне личности којима су породица и здравље деце на првом месту.

Скуп је замишљен и као мирна, породична шетња родитеља и деце од Трга републике до зграде РТС-а, где ће наши заједнички захтеви бити предати са циљем да буду предочени јавности у централној информативној емисији.

С обзиром на то да се предвиђа присуство великог броја деце и њихових родитеља, скуп ће обезбеђивати припадници МУП-а и наша редарска служба.
Стога, иако смо већ веома масовни и гласни, ваша подршка је увек добродошла!
Очекујемо међусобну сарадњу!

 

Унапред захвалaн,

Организациони одбор
Српског сверодитељског савета

srpskisveroditeljskisavet@gmail.com
sveroditeljskisabor@gmail.com

Прикључите се и позовите све ваше пријатеље јер само заједно можемо стићи до циља:

Ja volim i mamu i tatu

———————–

4.5.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »