АКТУЕЛНО

Тачијеви Срби засад планирају „једну колону“ за шиптарске изборе


После пада Мустафине шиптарске „владе“, избори за паралелну противуставну „скупштину у Приштини“ заказани су за 11. јун. Прича се да ће се наредних дана обавити „консултације о томе хоће ли Срби изаћи са једном или више листа“ су готово сигурни знак да шиптарски Срби не размишљају о томе да НЕ учествују у игранци коју им по други пут приређују сепаратисти на окупираном Космету.

„Српске партије“, које су скупови издајника србских интереса и учесници у издаји и предаји окупиране територије сепаратистима и терористима на Косову и Метохији, већ причају о томе колико ће имати места у шиптарском „парламенту“ – преко оних десет колико им се тзв.Уставом шиптарске квазидржаве Косово гарантује.

Сазнајемо да ће током данашњег дана пререгистровати „Српску листу“ у странку а „према незваничним информацијама за њеног лидера биће признат Славко Симић (СНС), иако је партију под истим именом хтео да региструје и Александар Јаблановић (ПС)“. Да подсетимо читаоце да је „Српска листа“ она организација која је настала на иницијативу срПских властодржаца као подршка примени бриселских издајничких „споразума“ о предаји дела територије Србије сепаратистима (што по Уставу државе Србије има своје име, а и санкцију, али нема ко да реагује јер су правни и законодавни начини уређења државе партијски ућуткани). 

Лидер Грађанске иницијативе СДП Оливер Ивановић (а после разговора са Вучићем – срели су се пре пар дана у Београду), најавио је да ће разговарати са „Српском листом“ и „другим српским странкама о могућности коалиционог наступа“ и јасно потврђује учешће Владе Србије у овом издајничком послу: „Увек је боље да листа буде јача, али ни то не мора бити нужност колико је примарно да се јединствено делује и у координацији са Владом Србије.“

ВАЖНО ЈЕ ДА СЕ СВЕ РАДИ ПО БРИСЕЛСКОЈ ИЗДАЈИ: Удружење са овлашћењима и снагом „ловачког друштва“ ће баш да „заштити“ Србе на Космету!

Једина добра вест која долази са Косова и Метохије је да ДСС НЕЋЕ учествовати на шиптарским изборима јер „не жели да на било који начин да легитимитет сецесионистичким властима у Приштини.“

ИЗВОР вести: НОВОСТИ, коментар СРБски ФБРепортер

***

ПОВЕЗАНО: 

ОКУПИРАНЕ ТЕРИТОРИЈЕ: Тачи „расписао ванредне парламентарне изборе за 11.јун“

Одлуку о расписивању ванредних парламентарних избора Тачи је донео после јучерашњег изгласавања неповерења сепаратистичкој „влади“ Исе Мустафе и консултација са представницима политичких партија и Централне изборне комисије у квазидржави самопроглашеног Косова.

KOHA.NET, карикатура „ТАЧИ ПРЕДСЕДНИК“

***

12.5.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »