АКТУЕЛНО

Влашковић: Два пута бранила и пуштала на слободу терористу Рамуша Харадинаја сад довела тероризам у своју државу!


фото колаж: КМ новине

Тероризам у Манчестеру, 22. маја увече, са најмање 22 убијених и више од 70 повређених је „дело“ Чери Бут Блер, супруге Тонија Блера, из адвокатске канцеларије некадашњег енглеског премијера, такође државног терористе који је наређивао бомбардовање Југославије 1999. године!

До само пар недеља уназад правни тим Матрикс, који предводи Чери Бут Блер, водио је пред француским судом у Колмару одбрану вође терористичке ОВК Рамуша Харадинаја у процесу изручења Србији због ратних злочина над Србима на Косову. Тада је, али и на процесу у Хагу, Блерова стала у одбрану највећег европског терористе и серијског убице Рамуша Харадинаја!?

То је и довољна чињеница да се закључи да иза ширења тероризма у Манчестеру стоји ова лобисткиња светског тероризма, Чери Бут Блер!

Не могу се на једној страни подржавати терористи и тероризам, попут Рамуша Харадинаја, кад је у питању убијање недужних Срба, а у својој земљи осуђивати терористи и тероризам, кад су у питању Енглези, госпођо Чери Бут Блер!


Тероризам је свуда исти, ма где се дешавао у свету. Зато је овај тероризам у Манчестеру дело Чери Бут Блер, дело британске владе… Све док британска влада у Приштини има такозвану амбасаду, односно логистичку ћелију тероризма, логистичку ћелију наркодилеризма… и све док општи са терористима Тачијем, Весељијем, Харадинијевима, Љуштакуима… имаће ово зло и на својој територији.

Нажалост гину невини, недужни људи којих је свакоме жао. Свака кап крви, проливена од било кога у терористичком нападу је већа од Хималаја. Логично би било да од тога страдају представници британске владе, адвокатска канцеларија Чери Бут Блер и сви они који на делу у Европи, на Косову, опште и подржавају у пракси албанске горе наведене и друге њихове терористе.

Зашто ћути британска логистичка ћелија тероризма у Приштини, тзв. амбасада, кад Албанци са Косова у Сирију и Ирак шаљу 350 терориста? Зашто ћути кад албански терористи са Косова убијају у другој држави на Балкану, Македонији, званичне државне органе, полицију, и невине грађане… И то је тероризам. И све док у једном делу Европе, на Косову, Енглези подржавају терористе и опште са њима, на својој територији, ти представници британске владе, тероризмом ће убијати своје грађане, све чешће и више! На несрећу и нажалост невиних људи.

Чери Бут Блер, супруга Тонија Блера, узела је најмање 360.000 евра за успешно завршену акцију ослобађања терористе и серијског убице Рамуша Харадинаја током судског процеса изручења Србији у француског граду Колмару.

 

***

Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа „Јединство“ који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

ИЗВОР: КМ новине

———–

24.5.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Sav taj terorizam ide na racun bivsih politicara koje niko ne proziva.
    Politika je divno zanimanje jer se nema odgovornosti za svoje lose poteze.
    Dk god tako bude bilo – desavace se ovo sto se desava…

    Свиђа ми се