АКТУЕЛНО

РЕШИТЕ ПРОБЛЕМ: Ментални терор над породицом у Крагујевцу и целим комшилуком врши власник приватне фирме!


илустрација 1

МИНИСТАРСТВО ЗА РАД, ЗАПОШЉАВАЊЕ, БОРАЧКА И СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА

– Инспекцији рада:
ПРИЈАВА

 

Поштовани!

Подносим пријаву против н.н. занатско индустријског објекта преко којег се последњих двадесет година спроводи ментални терор над мојом породицом.

Овај по свему посебан објекат подигнут је пре двадесетак година. У њему се увек радило без истакнуте фирме и радног времена. Променила су се два власника а сада је у закупу трећег лица.
Некад је производио обућу а сад боји тканине. Радници који раде под кључем долазе од 6 ујутру и остају до 23-24 увече.
Објекат је према лицу моје куће отворио двадесет прозора. Кроз прозор који је испред мојих улазних врата на удаљености од два три метра чује се машина која изазива несношљиву буку преко целог дана.

Моја породица изложена је свакодневном немиру од 6. сати ујтро до 24. сата увече. Напомињем да се све ово дешава у градској стамбеној зони у улици Миодрага Урошевића.

Индустријски објекат који својим непримереним радом врши терор у стамбеној зони налази се у броју 20. а моја кућа у броју 22.

Овим измештањем из индустријске зоне у стамбену власник објекта располаже личном оф шор зоном, коју сам користи или издаје другоме. Овај индустријски терориста нема ни свој паркинг па аутомобилима запоседа тротоар и улазе у дворишта целог комшилука. Људи су заплашени и склањају се у страху. Виде да је покривен безбедносним камерама и претпостављају да има логистичку подршку система при вршењу овог безакоња.

Актуелна влада је објавила борбу против сиве економије и ово је идеална прилика да се кроз овај случај укључите у ту борбу.

Надам се да је ово што сам написао довољно да овлашћењима која вам даје ваша функција станете на пут безакоњу и прекинете терор који се спроводи над једном мирном, осиромашеном породицом. У мојој породици живи двоје малолетне деце, две одрасле ћерке, супруга и ја, инвалид рада са минималном пензијом од које ми се одузима половина по сили приватних извршитеља.

Рајица Марковић
Миодрага Урошевића 22
У Крагујевцу 01. 06. 2017.

илустрација2

***

1.6.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић