АКТУЕЛНО

Jim Stone: ВАКЦИНАЦИЈА И АУТИЗАМ – нова научна студија


Пре неколико недеља, почела је да кружи прича о рецензији студије која је показала да вакцинисана деца имају 5 пута већу стопу аутизма него невакцинисана деца. Схватио сам да је и то мали износ, а да невакцинисана деца имају нижу стопу аутизма него чак и то. Не постоји НИЈЕДАН случај аутизма, а да дете пре тога НИЈЕ вакцинисано. Зато је стварна студија веома тешка за већину људи да има смисла.

Па, данас Природне Новости имају повезану студију. Прочитао сам је, и да скратимо ствар, најзначајније информације су на странама 7, 8, и 9. Ако неко расправља са вама о вакцинама, (нарочито ако се ради о „интернет троловима“) и каже „Наука каже – вакцине су безбедне“, и стога ви немате образовање и сувише сте глупи да схвате вакцине, ЛИНК ка овој студији позива се на сјајне научнике, и реците им да то врло има смисла, јер сте разумели студију, знате шта „значи рецензија“ и да та „рецензија“ студије чврсто научно доказује да вакцине не само да изазивају аутизам, изазивају и многе друге хроничне болести, од којих су неке наведене у овој СТУДИЈИ:

Click to access JTS-3-186.pdf

Повезивање са овом студијом ће бити много боље него повезивање са било којим алтернативним медијским извештајем.
Да, истина о вакцинама је ту, та истина уопште не изгледа добро, и то је велики научни документ.
То ће послужити врло добро да срушите трола у јарак, кад каже да наука тврди да су вакцине безбедне, а ви сте сувише глупи за то.

Извор – Jim Stone’s блог:
http://82.221.129.208/baaasepageu5.html

http://www.objave.com/phpBB3/viewtopic.php?p=143543#p143543

***

***

ПОВЕЗАНО:

*ПРОТЕСТ – СТОП ПРИСИЛНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ ДЕЦЕ У СРБИЈИ! ЗА СЛОБОДУ ИЗБОРА И ИНФОРМИСАН ПРИСТАНАК!

*Емисија „Лајковачком пругом“ бр.12: Јована Стојковић “Мајка Храброст“ (видео)

*Србија као ЕУшвиц: Мери Холанд – „Ниједна влада и ниједна земља нема право да спроводе присилну вакцинацију без сагласности родитеља или старатеља или да је спроводе у школама или дечијим вртићима без пристанка родитеља“

—————-

3.6.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић