АКТУЕЛНО

ПОРУКА Остоје Дражића, председника Еколошког покрета Србије ПРОТЕСТНОМ СКУПУ 5.јуна 2017.године – УСТАНИ СРБИЈО!


фото: novinar.de

ПОРУКА ОСТОЈЕ ДРАЖИЋА, ПРЕДСЕДНИКА ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА СРБИЈЕ ПРОТЕСТНОМ СКУПУ 5. ЈУНА 2017. ГОДИНЕ

 

УСТАНИ СРБИЈО!

 

ПОСЛЕ ОДРЖАНИХ НЕРАВНОПРАВНИХ, НЕПОШТЕНИХ, НЕЗАКОНИТИХ И ПРЕВАРНИХ ПРЕДСЕДНИЧКИХ ИЗБОРА ТРЕБАЛО БИ СВИМА У СРБИЈИ ДА БУДЕ ЈАСНО ДА ЈЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЧОВЕК КОЈИ НЕЋЕ ПРЕСТАТИ СА ИЗДАЈОМ И УНИШТАВАЊЕМ СРБИЈЕ И СРБСКОГ НАРОДА И СВИХ ДРУГИХ КОЈИ ДАНАС У СРБИЈИ СТРАДАВАЈУ СА СРБИМА.

И ЗАТО СЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ СА СВОЈОМ БУЛУМЕНТОМ ИЗДАЈНИКА, ПОЛУПИСМЕНИХ И ПРИМИТИВНИХ СПОДОБА МОРА ЗАУСТАВИТИ САДА ДОК СЕ НЕ ИЗВРШИ ПОСЛЕДЊИ ЧИН ИЗДАЈЕ НА КОЈУ ЈЕ ОЧИГЛЕДНО СПРЕМАН.

ГАЖЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И ИЗДАЈНИЧКОГ ПОНАШАЊА ПОЧИЊЕ ОД ПРВОГ ДАНА ЊЕГОВОГ МАНДАТА ПРЕДСЕДНИКА ВЛАДЕ И ПОСЕБНО СЕ САДРЖИ У СЛЕДЕЋЕМ:

 

ПРВО, ОДРЖАО ЈЕ НА СНАЗИ СОФА СПОРАЗУМ КОЈИ ЈЕ БОРИС ТАДИЋ 2006. ГОДИНЕ ПОТПИСАО СА СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА, УМЕСТО ДА ГА ЈЕ СТАВИО ВАН СНАГЕ, ЈЕР ЈЕ ИСТИ У СВИМ СВОЈИМ АСПЕКТИМА НЕ САМО ПРОТИВУСТАВАН, НЕГО И ИЗУЗЕТНО ШТЕТАН ЗА НАШУ ДРЖАВУ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЈЕ ЗА СВЕ ВРЕМЕ СВОЈЕ ВЛАДАВИНЕ УТВРДИО ВАЖЕЊЕ ОВОГ ИЗДАЈНИЧКОГ СПОРАЗУМА.

ТИМ СПОРАЗУМОМ СЕ ОРУЖАНИМ ТРУПАМА ЈЕДНЕ СТРАНЕ ДРЖАВЕ (САД) ОБЕЗБЕЂУЈУ НЕОГРАНИЧЕНЕ ПОВЛАСТИЦЕ И ПРИВИЛЕГИЈЕ КОЈЕ ОНЕ УЖИВАЈУ НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И КОЈЕ СУ ТОЛИКО ВЕЛИКЕ ДА ДОВОДЕ У ПИТАЊЕ ЧАК И СУВЕРЕНОСТ И НЕЗАВИСНОСТ НАШЕ ДРЖАВЕ.

ПРИМЕРА РАДИ:

– ДАТО ЈЕ ПРАВО ВОЈНИМ ТРУПАМА САД ДА БЕЗ ИКАКВИХ ОГРАНИЧЕЊА И ПРЕПРЕКА УЛАЗЕ НА ТЕРИТОРИЈУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, ВРШЕ НЕОМЕТАН ТРАНЗИТ СВОЈЕ ВОЈНЕ ОПРЕМЕ И КОРИСТЕ СРПСКУ ВОЈНУ, ПА ЧАК И ЦИВИЛНУ ИНФРАСТУКТУРУ. А ПРИЛИКОМ ТИХ СВОЈИХ ДЕЈСТАВА НА ТЕРИТОРИЈИ НАШЕ ДРЖАВЕ ПРИПАДНИЦИМА ОРУЖАНИХ СНАГА САД ДАТ ЈЕ ПУН ДИПЛОМАТСКИ ИМУНИТЕТ, ШТО ЗНАЧИ ДА СУ УНАПРЕД ОСЛОБОЂЕНИ СВАКЕ КРИВИЧНЕ, ПРЕКРШАЈНЕ И МАТЕРИЈАЛНЕ ОДГОВОРНОСТИ ЗА СВА СВОЈА ЕВЕНТУАЛНА НЕДЕЛА УЧИЊЕНА У СРБИЈИ.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЈЕ ДА ПОДСЕТИМ ОДРЖАО НА СНАЗИ ОВАЈ СПОРАЗУМ И СА ЊИМ СЕ ПОТПУНО САГЛАШАВА.

– ПОТПИСАНИМ И ОДРЖАНИМ НА СНАЗИ ТИМ СОФА СПОРАЗУМОМ УСКРАЋУЈЕ СЕ УСТАВНО ПРАВО ГРАЂАНА НА ПРАВИЧНО СУЂЕЊЕ (ЧЛАН 32. УСТАВА), ПРАВО НА НЕПОВРЕДИВОСТ ФИЗИЧКОГ И ПСИХИЧКОГ ИНТЕГРИТЕТА И ПРАВО НА СЛОБОДУ И БЕЗБЕДНОСТ (ЧЛАН 25. И 27. УСТАВА) И ПРАВО НА НАКНАДУ ШТЕТЕ (ЧЛАН 35. УСТАВА). ТАКОЂЕ ЈЕ ОВИМ СПОРАЗУМОМ ПОНИШТЕНО ОПШТЕПРИХВАЋЕНО ПРАВИЛО О ЗАБРАНИ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ СОПСТВЕНИХ ГРАЂАНА У ОДНОСУ НА СТРАНЕ ОСОБЕ, У ОВОМ СЛУЧАЈУ НА ВОЈНИКЕ САД, КОЈЕ ПРАВИЛО ПРОИЗЛАЗИ ИЗ ЕВРОПСКЕ КОНВЕНЦИЈЕ О ЉУДСКИМ ПРАВИМА.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЈЕ ДА ПОДСЕТИМ ОДРЖАО НА СНАЗИ ОВАЈ СПОРАЗУМ И СА ЊИМ СЕ ПОТПУНО САГЛАШАВА.

– СОФА СПОРАЗУМ, ДАЉЕ, УТВРЂУЈЕ ДА СЕ ЗА ПРАВНУ ПРОЦЕНУ ЕВЕНТУАЛНЕ МАТЕРИЈАЛНЕ ОДГОВОРНОСТИ СТРАНИХ ВОЈНИКА ИСКЉУЧИВО ПРИМЕЊУЈЕ ЗАКОНОДАВСТВО СЈЕДИЊЕНИХ АМЕРИЧКИХ ДРЖАВА ШТО ЈЕ НЕ САМО ДИРЕКТНО СУПРОТНО ЧЛАНУ 194. УСТАВА, НЕГО УКИДА И СУВЕРЕНОСТ И НЕЗАВИСНОСТ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ШТО ЈЕ КАО КРИВИЧНО ДЕЛО ИНКРИМИНИСАНО ЧЛАНОМ 305. КРИВИЧНОГ ЗАКОНИКА КОЈИ ПРОПИСУЈЕ ЗА УГРОЖАВАЊЕ НЕЗАВИСНОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КАЗНУ ОД 3 ДО 15 ГОДИНА.

ТРАГИЧНО ЈЕ ДА НИ БОРИС ТАДИЋ И АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЗБОГ ОВОГА НИСУ У ЗАТВОРУ.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЈЕ ДА ПОДСЕТИМ ОДРЖАО НА СНАЗИ ОВАЈ СПОРАЗУМ И СА ЊИМ СЕ ПОТПУНО САГЛАШАВА.

– И ОНО НАЈГОРЕ У ВЕЗИ СА ТИМ СОФА СПОРАЗУМОМ ЈЕ ОДРЕДБА ПО КОЈОЈ СЕ ПОГОДНОСТИ КОЈЕ ВАЖЕ ЗА ПРИПАДНИКЕ ОРУЖАНИХ СНАГА сад ПРОШИРУЈУ И НА ЊИХОВЕ „ПАРТНЕРЕ И ЊИХОВО ОСОБЉЕ“. КАКО У ТЕКСТУ СПОРАЗУМА НЕ ПОСТОЈИ ЈАСНА ДЕФИНИЦИЈА ШТА СЕ СВЕ ПОДРАЗУМЕВА ПОД ТЕРМИНОМ „ПАРТНЕРИ“ ТО ПОСТОЈИ РЕАЛНА ОПАСНОСТ ДА СЕ ЈЕДНИМ ШИРОКИМ ТУМАЧЕЊЕМ ДОЂЕ ДО ЗАКЉУЧКА ДА ПОМЕНУТЕ ПОГОДНОСТИ (ПУН ИМУНИТЕТ, ПРАВО НЕОГРАНИЧЕНОГ ТРАНЗИТА КРОЗ СРБИЈУ И КОРИШЋЕЊЕ ЊЕНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ) ВАЖЕ И ЗА ЧЛАНИЦЕ НАТО ПАКТА, ДАКЛЕ ЗА ХРВАТСКУ И СЛОВЕНИЈУ, КОЈЕ СУ ПРАКТИЧНО ПАРТНЕРИ САД, КАО И ЗА СВЕ СУСЕДНЕ ЕНТИТЕТЕ, КОЈИ ПО МЕЂУНАРОДНОМ ПРАВУ НЕМАЈУ СВОЈСТВО ДРЖАВЕ, АЛИ ИХ КАО ТАКВЕ СМАТРАЈУ САД А ТО БИ ЗНАЧИЛО ДА СУТРА И НОВОФОРМИРАНА СЕПАРАТИСТИЧКА ВОЈСКА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ КОСОВО МОЖЕ СЛОБОДНО ДА СЕ КРЕЋЕ НАШОМ ДРЖАВОМ И КОРИСТИ НАШЕ ВОЈНЕ И ПРИРОДНЕ РЕСУРСЕ, ЈЕР КАО ШТО СЕ ЗНА ШИПТАРИ СУ ЈОШ ОДАВНО ПАРТНЕРИ АМЕРИЦИ.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЈЕ ДА ПОДСЕТИМ ОДРЖАО НА СНАЗИ ОВАЈ СПОРАЗУМ И СА ЊИМ СЕ ПОТПУНО САГЛАШАВА.

– ЧЛАНОМ 7. СОФА СПОРАЗУМА СЕ СРПСКИМ ДРЖАВНИМ ОРГАНИМА ЗАБРАЊУЈЕ БИЛО КАКВА ИНСПЕКЦИЈА, ЦАРИНА ИЛИ КОНТРОЛА „СРЕДСТАВА И ТЕХНОЛОГИЈА“ КОЈЕ АМЕРИЧКИ ВОЈНИЦИ, ЊИХОВИ ПАРТНЕРИ И ОСОБЉЕ ИМАЈУ ПРАВО ДА УНЕСУ У СРБИЈУ ИЛИ ИЗНЕСУ ИЗ СРБИЈЕ БИЛО ВАЗДУШНИМ, РЕЧНИМ ИЛИ КОПНЕНИМ ПУТЕМ. НАЈСТРАШНИЈА ПОСЛЕДИЦА ТЕ ОДРЕДБЕ ЈЕ У ТОМЕ ШТО ОМОГУЋАВА СТРАНИМ ТРУПАМА ОДРЕШЕНЕ РУКЕ ДА ОПЉАЧКАЈУ И ИЗВЕЗУ НАШЕ ПРИВРЕДНО, ПРИРОДНО И КУЛТУРНО БЛАГО, ПА ЧАК И НЕКАЖЊЕНО ДА КИДНАПУЈУ НАШЕ ГРАЂАНЕ, ПОТПУНО НЕОМЕТАНО ОД НАШИХ ДРЖАВНИХ ОРГАНА, КОЈИМА ЈЕ УПРАВО ПОСАО ДА ТАКО НЕШТО СПРЕЧЕ.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЈЕ ДА ПОДСЕТИМ ОДРЖАО НА СНАЗИ ОВАЈ СПОРАЗУМ И СА ЊИМ СЕ ПОТПУНО САГЛАШАВА.

– ЧЛАН 13. ПАРАГРАФ 2. СОФА СПОРАЗУМА ГЛАСИ:

„У СЛУЧАЈУ ДА ОБЕ СТРАНЕ У БУДУЋНОСТИ ПОСТАНУ ЧЛАНИЦЕ СЛИЧНИХ СПОРАЗУМА КОЈИ САДРЖЕ ОДРЕДБЕ КОЈЕ СУ У СУПРОТНОСТИ СА ОДРЕДБАМА ОВОГ СПОРАЗУМА, ПРИМЕЊИВАЋЕ СЕ ОДРЕДБЕ ОВОГ СПОРАЗУМА.“

ТО ЗНАЧИ ДА СЕ НАША ДРЖАВА УНАПРЕД ОДРЕКЛА ПРАВА ДА СКЛАПА СЛИЧНЕ, МОГУЋЕ ДАЛЕКО ПОВОЉНИЈЕ СПОРАЗУМЕ СЛИЧНОГ ТИПА СА ПРИЈАТЕЉСКИМ ДРЖАВАМА КАО ШТО ЈЕ РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА. ДАКЛЕ ЗАХВАЉУЈУЋИ БОРИСУ ТАДИЋУ, КОЈИ ЈЕ ПОТПИСАО ОВАЈ СОФА СПОРАЗУМ И АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ КОЈИ ГА ОДРЖАВА НА СНАЗИ, ЈЕР СЕ СА ЊИМ ПОТПУНО САГЛАШАВА БУДУЋИ ДА ИМ ЈЕ ОЧИГЛЕДНО ИСТИ ГАЗДА, РЕПУБЛИКА СРБИЈА СЕ ОДРЕКЛА СВОГ СУВЕРЕНОГ ПРАВА НА СЛОБОДНО СКЛАПАЊЕ СПОРАЗУМА СА ОНИМ ДРЖАВАМА КОЈЕ БИ ТО ЖЕЛЕЛЕ, А КОЈЕ УИСТИНУ ПРИЈАТЕЉСКИ НАСТРОЈЕНЕ СПРАМ СРБИЈЕ. ТО ЈЕ УЈЕДНО И ПОВРЕДА БЕЧКЕ КОНВЕНЦИЈЕ О ПРАВУ МЕЂУНАРОДНИХ УГОВОРА И ПРЕДСТАВЉА АУТОМАТСКИ РАЗЛОГ ЗА НИШТАВОСТ СОФА СПОРАЗУМА.

ПОДСЕЋАМ ДА ЈЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ОДРЖАО НА СНАЗИ ОВАЈ ОВАКАВ СОФА СПОРАЗУМ И СА ЊИМ СЕ ПОТПУНО САГЛАШАВА.

 

ДРУГО, РЕПУБЛИКА СРБИЈА ЈЕ ПОРЕД ВЕЋ ПОМЕНУТОГ ИЗДАЈНИЧКОГ И ПРОТИВУСТАВНОГ СОФА СПОРАЗУМА ПОТПИСАЛА ПОД ВЛАДОМ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И НОВЕ ИЗДАЈНИЧКЕ И ПРОТИВУСТАВНЕ УГОВОРЕ И СПОРАЗУМЕ КАО ШТО СУ БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМИ И ИНДИВИДУАЛНИ ПАРТНЕРСКИ АКЦИОНИ ПЛАН (ИПАП) ПОТПИСАН СА НАТО ПАКТОМ.

ИПАП СПОРАЗУМ, ПОПТИСАН 2015. ГОДИНЕ ЈЕ ПО СВОЈОЈ ФОРМАЛНОЈ ПРИРОДИ ОПЕРАТИВНО ТЕХНИЧКИ СПОРАЗУМ КОЈИ САДРЖИ МНОГЕ ОБАВЕЗЕ, ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ ЈЕ И ПРЕДУСЛОВ ЗА СКЛАПАЊЕ СПОРАЗУМА  СА СВИМ ЧЛАНИЦАМА НАТО ПАКТА ПОПУТ ВЕЋ ЗАКЉУЧЕНОГ СОФА СПОРАЗУМА СА АМЕРИКОМ.

ДАКЛЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ НАМ ИПАП СПОРАЗУМОМ ПРИПРЕМА И ЗВАНИЧНУ ОКУПАЦИЈУ ОД НАТО ДРЖАВА, ЈЕР СВИ ЋЕ ЊИХОВИ ВОЈНИЦИ МОЋИ СЛОБОДНО ДА МАРШИРАЈУ СРБИЈОМ.

ТО ЈЕ ИЗДАЈА КОЈА ЈЕ У ПРИПРЕМИ И КОЈА СЕ ОДМАХ МОРА ОСУЈЕТИТИ ЊЕГОВИМ ПРОЦЕСУИРАЊЕМ КАО ИЗДАЈНИКА.

АЛИ ИПАП СПОРАЗУМ ЈЕ У СУШТИНИ ДАЛЕКО ВИШЕ ОД ТЕ ФОРМАЛНЕ ЊЕГОВЕ ПРИРОДЕ, ЈЕР ОН ОБУХВАТА ПОДРУЧЈА КОЈА ЈЕ ПРЕМА УСТАВУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПОТРЕБНО УРЕДИТИ ЗАКОНОМ А НЕ МЕЂУНАРОДНИМ УГОВОРИМА.

ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ ИПАП СПОРАЗУМОМ СЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ У ИМЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ОБАВЕЗАО ДА СЕ У ШТО ВЕЋОЈ МЕРИ ОМОГУЋИ „РЕИНТЕГРАЦИЈА“ РАСЕЉЕНИХ РОМА ИЗ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ У СРПСКО ДРУШТВО И ТО НЕ САМО РОМА КОЈИ СУ СРПСКИ ДРЖАВЉАНИ, ВЕЋ И СВИХ ДРУГИХ РОМА ЧИЈИ ПОВРАТАК ЈЕ МОГУЋ НА ОСНОВУ УГОВОРА О РЕАДМИСИЈИ ИЗМЕЂУ СРБИЈЕ И ЕУ, БЕЗ ОБЗИРА НА ЧИЊЕНИЦУ ШТО ОНИ НИСУ НАШИ ДРЖАВЉАНИ.

КО ЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА НА ТО ОВЛАСТИО?

 

ТРЕЋЕ, БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМИ КОЈЕ ЈЕ ВЛАДА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ПОТПИСАЛА И КОЈЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ТАКО ЗДУШНО ПРИМЕЊУЈЕ СУ, ТАКОЂЕ, НЕ САМО ПРОТИВУСТАВНИ И НЕГО И ИЗДАЈНИЧКИ.

 

ДО БРИСЕЛСКИХ СПОРАЗУМА СВЕ ВАЖНИЈЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ, КОЈЕ СУ НЕСМЕТАНО ФУНКЦИОНИСАЛЕ БАРЕМ НА СЕВЕРУ ПОКРАЈИНЕ – УГАШЕНЕ СУ И ТО НАЈЧЕШЋЕ ПОД ПОНИЖАВАЈУЋИМ НАЗИВОМ ДА ПРЕДСТАВЉАЈУ „ПАРАЛЕЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ“. ТАЈ „СТАТУС“ ОДНОСИО СЕ НА ТАКОЗВАНУ „ДРЖАВУ КОСОВО“, ТО ЈЕСТ ГРУПАЦИЈУ ШИПТАРСКИХ ТЕОРИСТА И СЕПАРАТИСТА КОЈИ СВОЈЕ КВАЗИ-ИНСТИТУЦИЈЕ НА СЕВЕРУ КИМ НИКАДА НИСУ ИМАЛИ. БАРЕМ ДО ПОТПИСИВАЊА БРИСЕЛСКОГ СПОРАЗУМА КОЈИ ИМ ЈЕ СВЕ ТО, УЗ УЧЕШЋЕ И ИЗДАЈНИКА НА ТЕРЕНУ, ОМОГУЋИО.

НА ОВАЈ НАЧИН ЈЕ ДОДАТНО ПОТВРЂЕНО ДА СУ СВЕ ОВО ЗАПОЧЕЛИ, ОМОГУЋИЛИ И СПРОВЕЛИ ПРЕДСТАВНИЦИ ВЛАДЕ СРБИЈЕ ОД БОРИСА ТАДИЋА И БОРКА СТЕФАНОВИЋА КОЈИ СУ ПРЕГОВОРЕ ЗАПОЧЕЛИ, ПРЕКО ИВИЦЕ ДАЧИЋА КОЈИ ИХ ЈЕ ПАРАФИРАО И УСПОСТАВИО ГРАНИЦУ ИЗМЕЂУ КИМ И РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ УЗ ПОДРШКУ ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА КОЈИ ЈЕ У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ ОБЕЋАО ДА ЋЕ ПОНИШТИТИ СВЕ БРИСЕЛСКЕ ДОГОВОРЕ, ПА СВЕ ДО АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА КОЈИ ЈЕ НАСИЉЕМ, ПРЕТЊАМА И УЦЕНАМА НАТЕРАО СРПСКИ НАРОД ДА СЕ ПРЕДА И ПРИХВАТИ ПОЛИТИКУ ИЗДАЈЕ СПОРВЕДЕНУ КРОЗ ОСНИВАЊЕ „СРПСКЕ“ И ЊЕНИМ УЧЕШЋЕМ НА ШИПТАРСКИМ КВАЗИ-ИЗБОРИМА, КОЈУ ДАНАС НА КИМ ПРЕДВОДИ И НА ТЕРЕНУ ИЗВРШАВА МАРКО ЂУРИЋ, ДИРЕКТОР КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ.

И ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ, ОВА ВЕЛЕИЗДАЈА ПОЧИЊЕ ЈОШ ОД 5. ОКТОБРА 2000. ГОДИНЕ КАДА ЈЕ У СРБИЈИ СА УЛИЦЕ, ТЕРОРИСТИЧКИМ ПУТЕМ,   ИЗВРШЕН ПРЕВРАТ И УСТОЛИЧЕН ЈЕДАН КВИНСЛИНШКИ РЕЖИМ КОЈИ ИСКЉУЧИВО СЛУЖИ ИНТЕРЕСИМА АМЕРИКЕ И ЗЛОЧИНЦИМА ИЗ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ.

И САМА АМЕРИЧКА ВЛАДА ЈЕ ПРИЗНАЛА ДА ЈЕ ЗА РУШЕЊЕ ТАДАШЊЕГ РЕЖИМА У СРБИЈИ УТРОШИЛА 41 МИЛИОН ДОЛАРА ШТО ЈЕ ДО ТАДА БИЛА НАЈВЕЋА СУМА АМЕРИЧКОГ „ПРЉАВОГ НОВЦА“ ИКАДА УТРОШЕНА ЗА ТАКАВ ТИП СУБВЕРЗИВНЕ АКТИВНОСТИ ПРОТИВ ЈЕДНЕ СУВЕРЕНЕ ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ. ТО НАРАВНО ГОВОРИ О ЗНАЧАЈУ КОЈИ СУ АМЕРИКАНЦИ ПРИДАВАЛИ УВОЂЕЊУ ОВАКВЕ ВРСТЕ „ТИХЕ ОКУПАЦИЈЕ“ СРБИЈЕ, И УСПОСТАВЉАЊУ ТРАЈНОГ НАТО ПРИСУСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ НЕКАДА СУВЕРЕНЕ И НЕЗАВИСНЕ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ.

ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИ ПЕТООКТОБАРСКОГ ПОРОБЉАВАЊА СРБИЈЕ И СРБСКОГ НАРОДА НЕ САМО ДА НИСУ ПРОЦЕСУИРАНИ И КАЖЊЕНИ ЗА СВОЈА НЕДЕЛА НЕГО ДАНАС ЈОШ МНОГИ ОД ЊИХ НЕСМЕТАНО УЧЕСТВУЈУ У ПОЛИТИЧКОМ ЖИВОТУ СРБИЈЕ.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ , ПРЕОБУЧЕНИ НЕКАДАШЊИ РАДИКАЛ, ДАНАС ЈЕ НАЈУПОРНИЈИ ИЗВРШИЛАЦ ПЕТООКТОБАРСКЕ ВЕЛЕИЗДАЈЕ И ЊЕН НАЈГОРЉИВИЈИ СЛЕДБЕНИК.

 

УСТАВНИ СУД РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОЈИ БИ ТРЕБАЛО ДА ЈЕ САМОСТАЛАН И НЕЗАВИСАН У СВОМ РАДУ И КОЈЕМ ЈЕ ОСНОВНА ДУЖНОСТ ДА ШТИТИ УСТАВНОСТ И ЗАКОНИТОСТ И ЉУДСКА И МАЊИНСКА ПРАВА У РЕПУБЛИЦИ И КОЈИ ПО ЧЛАНУ 168. УСТАВА СРБИЈЕ МОЖЕ И САМ ПОКРЕНУТИ ПОСТУПАК ЗА ОЦЕНУ УСТАВНОСТИ И ЗАКОНИТОСТИ ЗА СВО ОВО ВРЕМЕ ЈЕ БИО ПОКОРНИ СЛУГА ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИМА. ЧАК ТОЛИКО ПОКОРАН ДА ЈЕ ОДБИО ДА УТВРЂУЈЕ НЕУСТАВНОСТ БРИСЕЛСКИХ СПОРАЗУМА ТВРДЕЋИ ДА ЈЕ У ПИТАЊУ ПОЛИТИЧКИ А НЕ ПРАВНИ АКТ.

ТАКАВ УСТАВНИ СУД СЕ МОРА МОМЕНТАЛНО СУСПЕНДОВАТИ А СВЕ СУДИЈЕ КОЈЕ СУ БИЛЕ НА СТРАНИ ЈОШ ОД ОНИХ ПЕТООКТОБАРСКИХ ВЕЛЕИЗДАЈНИКА ПА ДО НАЈВЕЋЕГ ВЕЛЕИЗДАЈНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА МОРАЈУ КРИВИЧНО ОДГОВАРАТИ И БИТИ ИМ ЗАБРАЊЕНО ДА ОБАВЉАЈУ БИЛО КАКВУ СУДИЈСКУ ФУНКЦИЈУ.

 

ОЧИГЛЕДНО ЈЕ, ДАКЛЕ, ДА СУ СОФА СПОРАЗУМ, ИПАП СПОРАЗУМ И БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМИ ПРИМЕРИ НЕУСТАВНИХ, НЕЗАКОНИТИХ И ИЗДАЈНИЧКИХ АКАТА КОЈИ МОРАЈУ ШТО ПРЕ ДА СЕ ЕЛИМИНИШУ ИЗ ПРАВНОГ ПОРЕТКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.

КАКО ЈЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЊИХОВ НАЈУПОРНИЈИ ПРОТАГОНИСТ И ИЗВРШИЛАЦ ТО ЈЕ САМО ПО СЕБИ ЈАСНО ДА СЕ НАЈПРЕ МОРА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ УКЛОНИТИ СА ФУНКЦИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КАКО БИ СЕ СПРЕЧИО У СВОЈОЈ ДАЉОЈ ИЗДАЈНИЧКОЈ ДЕЛАТНОСТИ.

 

ПОЗИВАМ ПОЛИЦИЈУ И ВОЈСКУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДА ШТИТЕЋИ ОСНОВНА УСТАВНА И ЉУДСКА ПРАВА СРБСКОГ НАРОДА И СВИХ ГРАЂАНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И ЗА СПАС НАШЕ ОТАЏБИНЕ, ПРИМЕЊУЈУЋИ УСТАВ И ЗАКОНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ОДМАХ УХАПСЕ СВЕ ВЕЛЕИЗДАЈНИКЕ НА ЧЕЛУ СА АЛЕКСАНДРОМ ВУЧИЋЕМ И ТИМЕ ИХ ОНЕМОГУЋЕ У ЊИХОВИМ ДАЉИМ ПОКУШАЈИМА ПОРОБЉАВАЊА СРБСКОГ НАРОДА И УНИШТАВАЊА НАШЕ ДРЖАВЕ.

И НА КРАЈУ ЗБОГ СВИХ АКТИВНОСТИ И ОГРОМНЕ ПЛОДОТВОРНЕ БОРБЕ ЗА СПАС И ОЧУВАЊЕ СРБИЈЕ, КАО ЈЕДИНУ ЛИЧНОСТ КОЈА МОЖЕ ДА ОБЕЗБЕДИ СВЕ ПРЕДУСЛОВЕ ЗА НОРМАЛАН И УСПЕШАН РАЗВОЈ СРБИЈЕ, ПРЕДЛАЖЕМ НИКОЛУ АЛЕКСИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА ВЛАДЕ НАЦИОНАЛНОГ СПАСА.

УСТАНИ СРБИЈО ДОК НЕ БУДЕ САСВИМ КАСНО!

                                                               ПРЕДСЕДНИК ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА СРБИЈЕ

                                                                                                                             ОСТОЈА ДРАЖИЋ

 

***

ПОВЕЗАНО:

ПОЗИВ НА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ: 5.јун 2017. у минут до 12 часова испред Народне скупштине Србије

Из наведених разлога за циљеве протестног јавног скупа се одређују:

1. Рушење Владе Србије
2. Увођење ванредног стања у Србији
3. Образовање Владе националног спаса
4. Образовање Преког народног суда
5. Хапшење свих политичара, генерала и тајкуна у Србији од 1990. године до данас
6. Расписивање референдума ради одређивања будућности Србије

————

4.6.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

 

3 replies »

 1. „ВОСТАНИ СЕРБИЕ,
  ДАВНО СИ ЗАСПАЛА,
  У МРАКУ ЛЕЖАЛА,
  САДА СЕ ПРОБУДИ“!
  СВАКО ОД НАС ТРЕБА ДА СЕ СУПРОТСТАВИ злу
  ОНАКО КАО ДА БАШ СВЕ ЗАВИСИ ОД ЊЕГА.

  Свиђа ми се

 2. Очигледно да идемо погрешним путем већ 100 година,путем пропасти,понижења и нестанка и као народа и државе. А песма Востани Сербије,давно си заспала,треба да је пева нон стоп Сваки Србин коме је стало до части и да нас подсећа да морамо да ослободимо државу од својих који служе туђину.

  Свиђа ми се

 3. Nece tu Buna pomoci, dragi moji. Srpski je narod osudjen na propast da se unisti Srbia
  Al. se prosiruje, njena vojska ojacava, R******vi imaju korist od njih, oni dozvoljavaju da preko njihove teritorije iz avg. tur, i dalje preko eu. da se siri trgovina.

  Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.