АКТУЕЛНО

Лаж се не исплати – тзв „Српска“ кажњена са 25.000 евра због ТВ спотаНа жалбу БИРН-а и „Интерњуз Косова“, Изборни панел за жалбе и представке при сепаратистичким „службама“ на КиМ казнио је са 25 хиљада евра тзв „Српску листу“ због предизборног спота.

Представници „Српске листе“ али не и народа. Ак осу кажњени због рекламног ТВ спота, како ће тек проћи због такве политике?

У образложењу одлуке квази-институција при такозваној „републици Косово“ која је расписала ове изборе, између осталог, наводи се да се у споту “излажу претеће поруке против формирања војске Косова и потпуног функционисања државе Косова, позива на очување српских институција на Косову, док се Косово назива Косовом и Метохијом…”, да је у споту“коришћена карта Србије на којој је убројано и Косово” те да такве поруке “промовишу и подстичу мржњу и провокације против постојања државе Косово”!

Ако је „Српска листа“, једина коју подржава Влада Србије, због маркетнишког видео-спота тако драстично кажњена упркос чињеници да на терену ради све супротно од наведеног у овом споту, а у корист такозване „републике Косово“, може се само замислити како би било ко од њих прошао ако само покуша да спроведе такву политику иако нико и не намерава.

Самим чином кандидовања на сепаратистичким квази-изборима за тзв „посланике“ сепаратиста, у чијим се оквирима не сме помињати Метохија, као пуно име покрајине Косово и Метохија, јасно је колико тек остаје могућности да се под окриљем тих паралелних структура може учинити за његово очување.

БОЈКОТ шиптарских избора једина је шанса да се на Косову и Метохији очува држава Србија! То ће уједно бити и почетак пада велеиздајничког режима са седиштем у Београду након чега ће се сви који учествују у велеиздаји, наћи пред Судом због тога!


Извор: КМ Новине