АКТУЕЛНО

Марко Јакшић о сепаратистичким изборима на Косову и Метохији (видео)


„Овде се не може говорити о изборима већ само о имитацији избора, а оно што су Срби требали да ураде за ове сепаратистичке изборе јесте бојкот“ – рекао је др Марко Јакшић у интервјуу за Фонд стратешке културе.

„Управо из разлога јер цело време боравка у скупштини Косова Срби нису остварили ни један свој циљ. Више од 250 хиљада (протераних) Срба није враћено, положај Срба није ни мало бољи и онда се поставља питање због чега Срби уопште учествују на овим изборима изузев да су само пуки декор да би легализовали још једну албанску државу на Балкану“ оцењује Јакшић.

Погледајте видео:

ИЗВОР: Фонд стратешке културе

———
13.6.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Албанци су показали достојанство у задњим деценијама,никада нису излазили на Србским расписаним изборима,нису Србију никада ни признавали као своју земљу,а шта смо ми урадили где нам је кукавно достојанство,уместо држава да подржи Србе да не излазе на сепаратистичке изборе лажне државе она их силом тера,прети,малтретира,уцењује. Какве су то власти,које нас предводе?где смо ми као народ’? Јесмо ли свесни шта нам се догађа,захватила нас је дубока хипноза и тежак сан из којег се нећемо ни пробудити пре него што нестанемо. А сам Бог и зна да можда више и не заслужујемо газити по овој Светој земљи натопљеној крвљу најбољих Србских синова.

    Свиђа ми се