Национално питање

Ако хоћеш да уништиш неки народ – поквари му омладину!


„Ако  хоћеш  да  уклониш  неки  народ  из твог суседства, не прави тенкове, топове и барикаде – то је скупо и  није  тако  ефикасно,  поквари  му  омладину!  Наведи  је  на   телесна  уживања,   пропагирај сладострашће,  па  сачекај   двадесетак  или  мало  више година и – тог народа више неће бити. То ће бити руља која изумире!“
(подла оријентална мудрост [1])

***

Србску децу трују и праве развратним дебилима

 

Од омладине праве развратне дебиле, који треба да се одрекну своје породице, пошто она, по њима, ствара себичног појединца, неспособног да прихвати западну културу смрти и да постане робочовек. Такође, инсистирају да се омладине одрекне традиционалног родољубља, као сувишног, јер “нови“ свет ионако неће имати границе и неће познавати категорију родољубља. Затим, морају се одрећи, и то што пре, традиционалне вере својих родитеља и предака, и одузети им се заувек морална, верска и људска осећања. Када господари овог палог света заврше са програмом “обездушавања“, онда на сцену ступа модерно поробљавање.

Разни идоли (музичари, глумци, спортисти…) су само лутке у рукама светских моћника, које они користе за слање порука младима: све је дозвољено, јер живот је ионако кратак и бесмислен, зато не осврћи се већ једи, пиј, уживај и забављај се. Млади некритички примају поруке својих идола – узети све од живота, и то сада, одмах, што пре јер је сутра можда већ касно. У том духовном убијању наше деце, кључну улогу има реформисана школа (идејни творац је Сорош) или боље рећи сатанизована школа. Просветни радници уче децу лажној слободи, која је у ствари ропство сатани, где им је све дозвољено по оној песми “узми све што ти живот пружа…“, да не поштују никакве ауторитете посебно своје родитеље, да без имало стида испољавају своје најниже страсти и агресивности.

“…Не поштује млађи старијега,
Но се млађи паметнији гради…

Нит дјевојке држе дјевојаштво,
Свилу носе, гријехом се поносе,
Млади момци поштењу се смију,
А свој разврат ни од ког не крију…“[2]

Некада су Срби своју децу васпитавали кроз радне обавезе, учећи их: скромности, чедности, поштовање родитеља, учитеља и старијих особа, пристојности у међуљудским контактима, љубави према вери својој и отаџбини. Данас је супротно, грех је постао мода, односно он је кроз антихришћанске законе које нам намеће “светска елита“, озакоњен. Добровољно или под притиском, постајемо народ који не поштује своје наслеђе, своју историју и предање, народ новог доба – постајемо обезбожени, анационални, безлични, бесловесни, обичне сировине, заглупљена и безлична маса која не зна да мисли својом главом и са којом је лако манипулисати.

Због свега наведеног подржавамо организације и појединце којима је стало до своје деце, породице и будућности и позивамо на стварање јединственог Светосавског фронта у борби против наметања антихришћанских гадости, а за Светосавску Србију. При томе би истакли позитивну иницијативу др Зорана Јовановића и његову фејсбук групу “Ко трује нашу децу“, као један од примера како се може борити и који треба подржати.

 

Дана 02.11.2015.године.
Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“


[1] књига “Зашто нестају Срби“, мр Биљана Спасић
[2] песма “Небеска Литургија“, Св. Николај Србски

 

11 replies »

 1. Култ породице се почео рушити у Србији после доласка безбожних комуниста,то је истина сва снага Србска је лежала у селу,са морално и духовно јаким и бројчаним породицама. Претераном и често у неким местима непотребном индусрализацијом систематски је уништавано Србско село,управо језгро снаге нације.У самим градовима стварани су пролетери са којима је видели смо лако манипулисати јер се лако претворе у сиротињу када су опет лажним приватитизацијама опљачкани и истерани на улице.Њихове породице следиле су васпитање углавном без вере где су у својим становима славили углавном Нове године,Први мај,29 новембар ,уместо Божића,Васкрса,и своје Крсне Славе,баке су кријући крштавале унучиће и шта се могло очекивати од таквих поколења.То видимо данас по узору на родитеље и данашња њихова деца су у разним секташко.глобалистичким организацијама који настављају уништење Србске државе и нације.

  Свиђа ми се

 2. Немојте млатити празну сламу! Ово нема везе са данашњим временом. Задњих 25 година ову земљу уништавају разни шљамови. Али још увек има младих људи који се не одричу српства и Србије. Најлакше је окривити „нови светски поредак“ за све лоше што нам се дешава. А највећи проблем је у нама самима. Све нам је тешко. Не когу деца да се уче прсвим вредностима тако што им се дозволи гледање којекаквих будала на телевизији. Када МИ почнемо да их васпитавамо и учимо правим вредностима имамо наде да ће нам бити боље. Али само имамо наду. Ништа више.
  Толико од мене.
  Поздрав

  Свиђа ми се

  • pa takvi ko ti je uništavate kako glasate tako i živite.niko ne traži ko je šešelj,tko su mu preci,drašković,vučić,dačić.pa pogledaj ko vodi srbe sve zapadni učenici koje ih je zapad učio da uništi pravoslavlje.stranke nas unište ko tito što je učinio 1941,e to samo ovi rade njegovo

   Свиђа ми се

 3. Треба знати, С В Е што нам се данас као народу дешава и што ће се тек догодити само је реализација злочиначког пројекта који спроводи антрополошки шљам у нашој јадној, опљачканој и окупираној домовини…………….

  Američki projekat o „genocidu u miru“ – Planirano zatiranje Slovena

  O tome kako će likvidirati Srbe, Ruse i druge pravoslavne slovene, razmišljao je i bivši direktor CIA Alen Dals (koji je na toj funkciji bio od 1953 do 1961 godine). Njegova „strategija“ duboko je zacrtana i u današnju američku politiku prema Srbiji.
  Naime, Dals je tada u svom „elaboratu“ rekao i ovo:
  „…Stavićemo ih u bespomoćan položaj, ismevati se sa njima…Mi ćemo rušiti duhovne vrednosti, vulgarizovati i uništavati osnove narodne moralnosti. Na takav način ćemo rasklimati pokoljenje za pokoljenjem, lovićemo ljude u detinjstvu i mladalačkom dobu, uvek ćemo glavnu stavku da bacamo na omladinu, demoralisati, razvraćati i obeščaćivati je. Napravićemo od njih cinike, vulgarne ljude, kosmopolite. Eto, tako ćemo mi to da uradimo… Malo po malo, mi ćemo odigrati grandioznu po svom obimu tragediju pogibije svih pravoslavnih Slovena, i konačno, nepovratno ćemo ugasiti njihovu nacionalnu svest. Književnost, bioskop i pozorište će proslavljati najniža ljudska osećanja.
  Mi ćemo na svaki način podržavati one koji budu usađivali u čovekov razum kult seksa, nasilja, sadizma i izdaje – jednom rečju svake nemoralnosti.
  U upravljanju državom, mi ćemo izazivati haos i nered.
  Neprimetno, no aktivno i postojano, pomagati despotizam činovnika, korupciju i neprincipijelnost. Čestitost i pravednost biće ismevani, nikome neće biti nužni i biće smatrani ostatkom prošlosti. Grubosti i naglost, laž i obmana, pijanstvo, narkomanija, izdajništvo, šovinizam i neprijateljstvo prema narodima – sve ćemo to kultivisati u svest ljudi…“.

  U ovoj Dalsovoj zločinačkoj ideji, danas je lako prepoznati sve što se dešava u Srbiji:
  od najvulgarnijih medijskih ponižavanja nacije, pa sve do beskrupulozne pljačke, izdajničkih vlada i izgubljene omladine.

  https://getosrbija.wordpress.com/2015/05/08/ko-stvarno-upravlja-srbijom-americki-projekat-irenja-demokratije-do-unitavanja-svih-tragova-srbije-i-srpskog-naroda/

  Dvanaesti je čas da se spašava ono što još može da se spasi. Ali, ta akcija ne može da se obavi bez temeljnog obračuna sa klikom na vlasti i sa celokupnom kriminalnom elitom koja je stekla imetak pljačkajući narod i državu. Srbija mora da se odredi i prema politici Zapada koja podržava njeno sistematsko ubijanje, a koje može da se sažme u jednoj jedinoj rečenici koju je 14. maja 1992. godine izgovorio ondašnji ministar spoljnih poslova Nemačke, Klaus Kinkel: „Srbiju moramo baciti na kolena!“.
  Da ne bi bilo zabune, to isto, samo „umivenim“ rečnikom, danas govore svi zvanični predstavnici SAD i Evropske unije. Vuk je možda promenio dlaku, ali ćud sigurno nije.

  ©Geto Srbija
  materijal: List protiv mafije

  Liked by 1 person

  • bas zgodno sto su samo proesori oznaceni kao saucesnici. mnogo si bistar. pa tek na kraju politicari. a da malo spomenes i popove? retki su duhovnici. a vecini mnogo prijaju pare i nerad. p.s. e ako ovo moderacija oznaci kao uvredljivo znaci da su u kolu. poz gljivama Srbije

   Свиђа ми се

 4. Текст је написан у смислу: „Теорија завере“, „Они су криви, они су нам то наметнули…“ итд. Једино што нисте написали, а требало је (јер оваквих текстова – видите шта нам раде – има на претек)…да напишете зашто је то тако, зашто није другачије, ко нам то и како нешто намеће и зашто ми то прихватамо…
  Ево, најбаналнији примери: Зашто не успе ниједна акција као што је нпр. бојкот хратске робе и услуга од стране народа, због нпр. њиховог понашања према Србима.
  Или, зашто није успео бојкот концерата Дина Мерлина, с обзиром да су и новине, чак и неке режимске, а о интернету да и не говорим (а ти млади о којима овде пишете углавном користе интернет) је био преплављен текстовима и доказима (сликама, изјавама…) о његовим антиссрпским ставоима…
  Дакле, господо, престаните кукати и оптуживати… дајте идеју како да се то лоше промени, али немојте само: Бог ће то урадити, треба само седети или ићи у цркву и молити се… и слично…

  Liked by 1 person

  • Zasto ne uspe ni jedna moralno-rodoljubiva akcija…?

   Zato sto je proces razbijanja pri kraju, desava se vec 15 godina. Onih 20-tak godina koje se navode u tekstu kao vreme cekanja na rezulta je proizvoljno, pa zato i moguce krace.

   Свиђа ми се

   • Jедан део житеља црнграда су неСрби, добар део црнграда чине анационални Срби и имамо резултат

    Свиђа ми се

  • Ма људи, то не траје 15 година то траје од 1945, шта вам је? Жилави смо, сваки други народ на нашем месту не би више постојао после свега што су нам урадили. Али не могу да нас униште јер су наши корени на небу а не на земљи, драги моји. Ја се борим тако што свима причам истину, јер само истина може да нас освести. Треба да се освестимо а не да променимо свест као што неки желе. Нећемо се предати. Зашто? Зато што смо најјачи. Јер..“бој не бије свијетло оружје већ бој бије срце у јунака“…. Ко има срце знаће о чему причам.

   Свиђа ми се

 5. “А ти, Србијо куда си пошла за Европом? За Европом смо се и ми повели. Због тога смо љуто пострадали. Да ли ћемо се опаметити? Да ли ћемо имати мудрости и храбрости да се вратимо са беспућа на прави пут пре Европе и мимо Европе? То је сад питање живота или смрти пред нама. Пођимо путем отаца наших, нећемо се преварити. Вратимо се правој вери, а одбацимо лажну науку, и нећемо се покајати. Будимо људи, а не мајмуни и Бог ће нас примити за синове. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин!“ св. Николај Србски

  Свиђа ми се