АКТУЕЛНО

Случај „Женски дечко у премијерском оделу“- Или како остварити парламентарну „педерску већину“ !?


Али што је најгоре, и кад све то урадимо, и кад своју душу продамо црном ђаволу, и своје разгаћене позадине понизно усмеримо ка Евроунијском Четвртом Рајху, ни тада нећемо бити ни један корак ближе „ономе у шта никада нећемо ући“- односно имагинарном циљу зарад кога наши (њихови) политички представници, систематски духовно и територијално сакате и економски пустоше нашу отаџбину…

Случај „женски дечко“ у премијерском оделу- Или како остварити парламентарну „педерску већину“ !?

Чувена сатирична узречица контраверзног ТВ водитеља „Ћирилице“ Миломира Марића, да у Евроунију можемо да уђемо „једино задњицом“ (а не предњицом), ових дана прераста из имагинарне политичке сатире у сурову парламентарну збиљу.

Наши дични парламентарци, изабрани и пробрани представници домаћинске и традиционалне Србије, (само)вољом луцидног и ментално-политички распамећеног председника „земље која само што није ушла тамо где никад неће“ суочени су са политичком директивом да за премијера морају да изгласају „Оно“, чија је најјача професионална квалификација- хомосексуална и масонско-глобалистичка оријентација.

На страну што професионални педигре „женског дечка“ Брнабића (ин)директно указује на то да се овде ради само о још једном безличном „петооктобарском агенту западних интереса“ усавршаваном и однегованом у параобавештајним западно-масонским институцијама (попут УСАИД-а, Ист Бриџа, Трилатералне комисије…), док ње(гов)н лични педигре указује на, у најмању руку, „анационални“ карактер ове особе, која у својим коренима нема ништа ни православно, ни традиционално- што би у најмању руку требало да се очекује од будућег „политичког домаћина“ Републике Србије…

…Другим речима, у поређењу са њ(и-о)м, чак и онај- политички опортуниста и политичка закрпа свих пост-петооктобарских влада, контраверзни Палма, сада личи на Мајку Терезу…

У другу руку, треба се суочити са чињеницом да, економски опустошена и територијално и морално осакаћена, Србија, још од прве половине прошлог века, није на свом челу имала правог „политичког домаћина“, који би презентовао оригинални карактер наше православне и традиционалне Србије. Наша нација је у том вишедеценијском („дво-вековном“) периоду, постепено али темељито, десрбизована, деправославизована, и у овој последњој „евротранзицијској фази“ таквог вишедеценијског духовног геноцида, она мора не само да буде глобализована, већ и буквално хомосексуализована.

За оне који ће ове моје речи наћи претешким, а неки и вероватно „хомофобичним“ и „анти-евроинтеграцијским“, указујем на постојећи и доказани патерн „хомосексуализације“ србског друштва- Све је почело са наводним „непланираним и спонтаним“ хомосексуалним парадама, које су последњих година постале, не само институционализоване, већ и значајније (и боље државно-финансиране) него, некад традиционалне, анти-фашистичке параде победе…

…Да би све то било настављено институционализованим хомосексуалним образовањем наших најмлађих пред-школских и школских нараштаја, и да не спомињем тек долазеће и финалне „главе евроинтеграцијских споразума“ (које ће нам тек доћи главе) а које ће условити новим уценама наш улазак у „оно где никада ући нећемо“- не само избацивањем КиМ из устава Србије и србском „само-албанизацијом“ недокланих косметских Срба, већ и мандаторном институцијом „исто-полних бракова“, а касније вероватно и нешто још горе.

Али што је најгоре, и кад све то урадимо, и кад своју душу продамо црном ђаволу, и своје разгаћене позадине понизно усмеримо ка Евроунијском Четвртом Рајху, ни тада нећемо бити ни један корак ближе „ономе у шта никада нећемо ући“- односно имагинарном циљу зарад кога наши (њихови) политички представници, систематски духовно и територијално сакате и економски пустоше нашу отаџбину.

Но, не треба само њих кривити за тако нешто (већ и оне који мазохистички и репететивно свих ових година гласају за њих); Они (режимски политичари) су једноставно обични политички хохштаплери и опортунисти, огромна већина нешколовани партократе без дана истинског радног или „поштено-животног“ искуства, домаћини без газдинства, тикве без корена, који нашу (своју) националну срећу виде једино у евроинтеграцијском само-сакаћењу и нади да ћемо се, уласком у европски рајх, окачити на њихове финансијске велфер фондове, и тако решити све своје проблеме.

Наравно да се то никада неће десити, јер та злонамерна Евроунија нас није претворила у „радиоактивни и азилантски“ ободни отпад, да би нас сутра оберучке примила, већ управо супротно- да би нас перманентно држала с друге стране свог „берлинског зида“, попут колоније губаваца. Та сурова политичка збиља изгледа једино није видљива нашим „пробраним“ парламентарним политичким посленицима.

Али чак и да јесте, то не значи да ће они сутра гласати у интересу своје нације- јер већина њих јесу управо оно што сам описао у претходним пасусима- нешколовани и бескичмени политички опортунисти, климоглави партијски послушници, и нажалост трагикомично-фанатични Вучићеви идолопоклоници…

…Дакле, проспект да наше „Скупштинско Оно“ изгласа овог трилатералног „женског дечка“ за новог премијера, данас је готово известан, а судбина наше, некад поносне и традиционалне, државе- никада неизвеснија.

Аутор Миодраг Новаковић је оснивач и уредник СРБског ФБРепортера. До сада је објавио 6 књига, од којих су најзначајније (и најпопуларније) ПроЗападни Злочин и Хронологија Једне ВелеИздаје. Члан је независног удружења новинара и међународне новинарске федерације. Живи и ради у Ванкуверу, у Канади…

Написао Миодраг Новаковић

6 replies »

 1. БРАТ МИКА ТОМИЋ ЈЕ СВЕ КРОЗ ЊЕГОВО ПИСАНИЈЕ РЕКАО ОНО МАЛО СРБА ШТО ИМА СЕ БОГУ МОЛИ ДА СЕ ШТО ПРЕ ЗАЦАРИ У РУСИЈИ РУСКИ ЦАР ДА СПАСИ ПРАВОСЛАВЉЕ КА ШТО СУ ПРОРОЦИ РЕКЛИ ДА ЋЕ БИТИ НЕМАМ ШТА КОМЕНТАРИСАТИ ЗАМИСЛИ ДА ЈЕДНА усташкиња БУДЕ У ВЛАДИ СРБИЈЕ ТО ЈЕ ОНО КА ЈЕДАН ЊИХОВ усташа ЈЕДАН партизан ТУЖНО ДА ТУЖНИЈЕ НЕ МОЖЕ БИТИ О СРБСТВО ШТА ТИ ДОЧЕКА ОД СЛАВНЕ ИСТОРИЈЕ ИМАСМО ЦАРЕВЕ КРАЉЕВЕ ОНДА СМО БИЛИ ГОСПОДА ОД 1918 ПРОПАДЕ НА ЖАЛОСТ КРАЉЕВИНА СРБИЈА ЈЕДИНИ ЈЕ ПАМЕТАН БИЈО ВОЈВОДА ЖИВОЈИН МИШИЋ ДА СЕ УЈЕДИЊУЈЕ СА рватима И словенцима 1928 ДРУГИ ПАМЕТАН СРБИН И ЧОЕК БЈЕШЕ ИЗ ВАСОЈЕВИЋА ПУНИША РАЧИЋ ТО СУ НАЈПАМЕТНИЈИ СРБИ ПРЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА ИЗМЕДЂУ 1928 ДО 1941 ЗА МЛАДЂА ПОКОЉЕЊА ДА ЗНАЈУ ИСТИНУ СССС

  Свиђа ми се

 2. Vučić je ganut do bola –
  smrću srpskog neprijatelja Herlmuta Kola.
  + + +
  Među političkim figurama su najcenjeniji „topovi i konji“-
  s apetitom jedu pione.
  + + +
  Teško narodnim nogama –
  pod ludom Glavom.
  + + +
  Evidento je da je Vučić Srbiji napravio oko 43 milijardi štetu-
  Vujović je potvrdio „Imaćemo manjak u budžetu“.
  + + +
  Teške brige Vučića brinu –
  da li će u Skupštini imati pedersku većinu?
  + + +
  Polovina poslanika SNS-e i kad ne bi imali cenu –
  ima Vučićevu ucenu.
  + + +
  Na čelu Države je uvek fleka od čoveka .

  27. decembar 2017.

  Palma je oduševljeno prihvatio Anu premijer(ku) –
  sad će morati da potraži devojku za ćerku.
  + + +
  Ponosan je što niko kao On –
  nema takav arogantan ton.
  + + +
  Ekskluzuivne vesti – novinari tračare-
  pokupe od babe vračare.
  + + +
  I pred našom kućom zaigrala hrvatska mečka –
  Vučić za premijera Srbije imenovao „hrvatskog dečka“.
  + + +
  Vučić u Skupštini ima tek trećinu –
  treba mu 10-15 pedera za većinu.
  + + +
  Pre nego što je glasao za Anu, Dačić je pustio suzu-
  i za pedersku vladu dao svoju guzu.
  + + +
  Biće rekonstrukcije Vlade –
  trulim pardaizom.
  28. decembar 2017.

  Свиђа ми се

 3. Sunday, June 18, 2017
  Ana Brnabic , други део, или како Александар Вучић уз анестезију запада, кастрира Србе
  Прдлог Александра Вучића, да Ана Брнабић буде мандатар нове, пост Вучићеве, владе јесте она врста фаула Србском народу које фудбалер противника наноси, намерном игром ,противничком фудбалеру, ударцем копачком између ногу. Противнички играч остаје у животу, тек што му хирурзи одстране атрибуте мушкости.
  Овим је предлогом АВ* потврдио да је он само принудни управник територије , чије границе само он зна где су и,неће још да саопшти народу, јер народ још није довољно анестезиран. Ана Брнабић у процесу анестезирања Срба је добила улогу седатива за успављивање.

  Пре но што нешто више кажем о предложеном мандатару, пада ми на памет могуће поређење АВ са генералом Миланом Недићем: Вучић као каплар новог светског поретка и ђенерал који је веровао да ће његова официрска част помоћи да спаси Србију од већег страдања за време Немачке окупације Србије. Каква разлика: ђенерал је жртвовао своју част да спашава Србију а Александар Вучић жртвује Србију да спашава сопствену власт.

  Размотримо један (НЕ)МОГУЋИ разлог због којег је АВ предложио Ану Брнабић за мандатара
  и једну, сасвим могућу, чињеницу због које је то било МОГУЋЕ :
  (НЕ)МОГУЋИ разлог:
  -именовање Ане Брнабић за мандатара има елементе хуманости јер Ана долази из групе ЛЏБТ заједнице . Дакле, то је заједница коју глобалисти приморавају да нашим улицама и пред нашим очима шета гологуза и да нас, показујући гола тела загрљених мушкараца или загрљених жена , приморају да уврнути свет глобалиста ,свет разврата и сатанизма прихватимо
  као понос оних који га проносе. Дакле Ана је припадник те заједнице и декларише се као лезбиан. До душе није само ЛЏБТ заједница угрожена глобалистима већ и ми Срби, Цигани и други, али нас, за разлику од ЛЏБТ припадника,не терају да шетамо гологузи већ само гладни и посрамљени бедом којом нас је даривао вођа „светле будућности“.
  Да се разумемо: са ким ће Ана у кревет не тиче се апсолутно никога, осим ње саме. Али показивање са киме она одлази у кревет не може бити никаква квалификованости за највише државне послове.
  САСВИМ МОГУЋА чињеница:
  Ана је овим именовањем постала жртва своје сексуалне оријентације, која више није само њена ствар, већ је претворена у идеолошки бич сатаниста. У Србији она је жртва патолошке жеље Александра Вучића да влада у ритму новог усветског поретка.
  -Ана је држављанин Србије и,ако је само њен држављанин, као таква има право на све функције које у Србији постоје.

  Неколико ствари из биографије Ане Брнабић апсолутно је дискфалификујy као могућег мандатара за састав нове Владе:
  а) Ана је агент страног интереса у Србији и до сада је била на челу министарства под директним патронатом Амбасаде USA у Србији;
  -радила је за Америчку агенцију која има задатак да у низу земаља(око 100) утерује, под разним „племенитим“ разлозима,Америчке интересе. Још када ју је АВ именовао као министра у његовој влади, требало је да одговори на низ питања о својим односима са одређеним структурама у влади USA.
  б) Ана Брнабић је у Србији заступала Америчку компанију која је под сумњивим мотивима имала намеру да изгради парк ветрењача за добијање тзв. чисте енергије(струје).**
  -Ана Брнабић , на основу досадашњег радног искуства, као могући Председник Владе Србије,
  формирала би у основи чиновничку Владу под потпуном контролом ММФ и Светске банке с једне стране, као и потпуну зависност у одлучивању од стране АВ, с друге стране,“који је био Председник Владе „светле будућности“, која нас заобилази већ доста дуго,,а АВ омогућила да се ускоро инаугурише по други пут за исту функцију коју ће вршити први пут.

  Чињеница да је Ана Брнабић по образовању нешто испред оних који долазе са Мега Тренда, али то није довољно да Влада Србије, под њеним евентуалном вођством, оствари боље резултате од владе коју је водио АВ.
  Ана Брнабић морала би да Скупштини Србије, под заклетвом, одговори да ли поседује пасоше других држава, осим пасоша Србије. Ако их поседује то би ,због природе посла Председника Владе, била препрека да буде мандатар.

  *АВ-Александар Вучић
  **види више о томе у тексту:“Г-ђица Ана Брнабић и г-ђа Кори Удовички, као лични избор“. Блог објављен Августа 11, 2016

  Живела, небеска, Србија!!!
  mislitidrugacije.blogspot.com

  Свиђа ми се

 4. danas zenski decko, a sutra ce premijer morati da bude evnuh, ovi nasi su iponako svi ustrojene pameti, a za politicki program ko te pita, svako moze da izdeklamuje unapred nabubane fraze i floskule za koje se misli da imaju najvecu prodju

  Свиђа ми се