АКТУЕЛНО

КИКИНДА: Мигранти покушали да отму дете, мигрант добио опомену од полиције?! Медији ћуте, али народ зна!


На Фејсбук страници Kikinda Protiv Migranata објавили су да се 25. јуна 2017. око 18 часова на Кикиндском тргу догодио покушај отмице малолетног детета, а само присебношћу оца детета и суграђана који су били у близини њихова намера је прекинута.

***

На Кикиндском тргу је извршен покушај отмице малолетног детета Ж.З старости две и по године, од стране мигранта. Он је ипак спречен у тој намери брзом реакцијом родитеља. Он је то спречио уз помоћ још неких грађана који су видели сам догађај из близине, потрчали за мигрантима, а они су побегли што брже су могли и сакрили се у аутобуској станици Кикинда, одакле су приведени у полицијску станицу Кикинда.

И после дуготрајног убеђивања и уцена у просторијама полиције се дошло до тога да – ако се поднесе пријава против мигранта – мора се поднети пријава и оцу малолетног детета Ж.В. што је спречио физичким контактом мигранта да му отме дете.
Како сазнајемо решење за оца је било овако: „може пријава али иде и против тебе“ – то су речи које су се се користиле у одбрани мигранта.

Наводно, отац ће бити крив исто – зато што је одбранио своје рођено дете, или неће бити – ако одустане од пријаве као да ништа није било, а мигрант ће добити превоз бесплатан до центра за мигранте и усмену опомену и то је све!

Значи, ми као грађани Србије морамо да трпимо све од стране миграната ни своје рођено дете не смеш да браниш јер ако га браниш због тога ћеш да одговараш пред законом који нам одређује ЕУ!

МИГРАНТ ЈЕ ПУШТЕН А РОДИТЕЉ УЦЕЊЕН! ОСНОВА ЗА ПРИЈАВУ НЕМА – ТАКО ЈЕ РЕЧЕНО! Да ли у овој држави има правде за грађане Србије, докле ћете ћутати? Данас се то дешава овом родитељу, а сутра ТЕБИ!!

***

——————————-

26.6.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

8 replies »

 1. То је била моја унука и сви знамо да режим прикрива такве догађаје и да се измишљају свакојаке приче уцене претње и тако даље, зато смо решили да објавимо на фаце б то што се догодило ,остајемо и даље при томе да је то тако било,иако нам прете са кажњавањем на друштвеним мрежама ми се одупиремо свим притисцима ,није нам намера да мрзимо неког него да народ Србије буде више пажљив за своје најмилије да не прођу као ми !

  Свиђа ми се

 2. Не може то тако! Минут до дванест је да станемо у одбрану својих права!
  Тражимо да се поштује Устав којим је у Србији гарантована јавна безбедност.
  Треба ипак СВИ; СВИ; СВИ да јавно затражимо од полиције да поштује Устав и да штити интересе овог народа који је за то и плаћа. Не вршећи свој посао, полиција чини криминални акт према народу.
  Што се миграната тиче – ЈЕДАН акт насиља према становништву Србије је довољан да им ова држава ускрати остопримство. Надлежни су дужни да то спроведу!

  Liked by 1 person

 3. Браћо и сестре, закон сте ви…те примерно томе и чините, ако се не организујете сами… тешко вама. Мени нека се приближи, неће му никад више пасти на памет, а помоћ од окупаторски власти се не тражи, управо су вам потвдили зар не?

  Liked by 1 person

 4. ОТАЦ ИЛИ МАЈКА ИМА ПРАВО ДА БРАНИ СВОЈЕ ДЕТЕ ОД тзв избеглица У ПРАВНОЈ ДРЖАВИ БИ ГА УХАПСИЛА полиција ТО ЈЕ ПОКУШАЈ ОТМИЦЕ ОДАВНО МИ НЕМАМО СРБСКУ полицију КОЈА ЈЕ ЗАДУЖЕНА ЗА БЕЗБЕДНОСТ СВИХ ЉУДИ КОЈИ ЖИВЕ У ОТАЏБИНИ ТРЕБА ОСНИВАТИ КА 1941 СРБСКУ ДРЖАВНУ СТРАЖУ ДА ЧУВА СРБИЈУ ОД терориста ХВАЛА БОГУ ДА ЈЕ ОТАЦ ДЕТЕТА И ЉУДИ НА УЛИЦИ СУ ПОМОГЛИ ДА ОДБРАНИ ДЕТЕ ОД манијака полицијо АКО ТИ НЕ УХАПСИШ ТОГ терористу НИЈЕСИ ВИША СРБИЈАНСКА полиција БРАТСКИ ПОЗДРАВ СРБИН ПЛАВИ ПРАВИ АРИЈЕВАЦ СССС

  Liked by 1 person

 5. Закукаше Срби у невољи ал се живог Бога не сетише нити Бога нити својих греха….(вл.Николај)!

  Свиђа ми се