Видео

57 Срба положило заклетву „Републици Косово“ (!!) (видео)


8. јул 2017.

Како преноси телевизија „KlanKosova Television“, припадници тзв. Безбедносних снага Косова који долазе из „српске заједнице“, јуче су  дипломирали и положили заклетву на свом матерњем језику. У вести се наводи да је заклетву положило 57 Срба и 3 Црногорца.

Како је саопштено, припадници „мањинских заједница“ чине преко 10 посто састава тзв. Безбедносних снага Косова и долазе из српске, „бошњачке“, турске, ромске, и осталих „заједница“.

„Врховни комадант“ тзв. Безбедносних снага, „председник Косова“ Хашим Тачи рекао је да се:
„у складу са препорукама безбедносног сектора и у сарадњи са релевантним институцијама ради на трансфомрацији Безбедносних снага у Оружане снаге, што подразумева битне измене у мандату, мисији, величини и структури Безбедносних снага“.

“Нико на Косову, у региону, а ни шире, не треба да се брине у вези овог природног и неопходног процеса. А ја сам сигуран, да ћете након трансформације, ви припадници свих заједница, наставити да достојанствено служите у интересу заштите суверености Косова, заштите имовине и вашег наслеђа. Ви и данас доприносите у изградњи и у очувању регионалне и глобалне стабилности”, рекао је Тачи.

Извори: KlanKosova Television

***

Коментар Звонка Михајловића:

4 replies »

  1. Ако Бог да да једног дана ослободимо наш Космет и Србијом завладају прави Срби достојни славних предака,све ове издајнике треба јавно жигосати и не дозволити им да причају како су морали да на такав начин као чувају Србске интересе. А имали су се и на кога угледати,на оне које су и 1945 године као комунистички прваци забрањивали повратак тада протераних Срба. сав тај издајнички олош треба публиковати у једној књизи да будуће генерациоје знају за њих,и да нам се то више у будућности не понавља.

    Свиђа ми се

  2. КО ЈЕ ДАО УОПШТЕ БЕОГРАДУ ПРАВО ДА ЗБОРИ У ИМЕ СРБА СА КИМ ? ЈОШ ИКАКО ЈЕ КРИВ мило ђукановић ОН ЈЕ И ЊЕГОВИ зеленаши ПРИЗНАЛИ ТЗВ косово репубљик КАД ЈЕ ТАКО МИ ЋЕМО СЕ ОДВОЈИТИ ОД СТАРЕ ЦГ РАШКА И БРДА НИЈЕСУ НИКАДА БИЛИ ПОД СТАРОМ ЦГ НИ ДАНАС МИ БРДЂАНИ НЕ ПРИЗНАЈЕМО мила ђукановића НИ ЊЕГОВЕ зеленаше КРСТЕ ПОПОВИЋА НИКАДА МИ СМО ЗА ВОЈВОДУ ПАВЛА ЂУРИШИЋА И ЗА СРБСТВО ДО ГРОБА СССС

    Свиђа ми се

  3. Ма да, крив је Београд и Мило и сви само они Косовари нису криви што су издајници и мизерије највеће. Шта се има рећи за ове Ућке!?

    Свиђа ми се