АКТУЕЛНО

ПАТРИОТЕ НАТЕРАЛЕ ЖЕНЕ У ЦРНОМ ДА СЕ ПОМЕРЕ СА ТРГА РЕПУБЛИКЕ (ВИДЕО,ФОТО)


Јуче су Жене у црном морале да промене локацију свог срамног перформанса. Упркос томе што су уредно пријавиле одржавање скупа, на Тргу Републике их је дочекало непријатно изненађење. Биле су принуђене да устукну.

Живим зидом патриоте су браниле претходно постављен  српски зид плача „Сребреница“, на коме су била исписана имена страдалих од руку дивљачких хорди Насера Орића.

Српски зид плача «Сребреница» поставили су Удружење српских мајки Сребренице у сарадњи са Удружењем Косметских Жртава које предводи Сима Спасић.

Они су око 19 часова  развили зид плача нагласивши да поштују свачије жртве али и да  само желе правду.

Међу онима  које су стајали крај зида плача била је и Даница Лазаревић из Сребренице, којој су муслимански фанатици у дану убили три брата и мужа. Тела убијене браће су јој  недавно враћена, а једно од тела било је обезглављено.

Даница је упутила питање пред представницима медија  «зар српске жртве нису вредне, већ само муслиманске?

Убрзо су се на Тргу Републике почеле окупљати Жене у црном које су тражиле од полиције да се српски зид плача уклони , јер оне желе управо ту, испод споменика Кнезу Михајлу да изведу свој срамни перформанс.

Председница  НВО Жене у црном Сташа Зајовић се видно узрујана расправљала са полицијом, али је на крају била принуђена да одустане од зацртане локације.

Два кордона момака у плавом, који су изузетно професионално обављали свој посао је раздвајала Жене у црном, од патриота који су чували зид плача.

Наравно да никоме од окупљених патриота није падало на памет да направи било који инцидент, иако Жене у црном упорно форсирају причу да им је безбедност угрожена.

Сташа Зајовић је пре почетка перформанса дала интервју за представнике медија у ком је нагласила да оне раде на помирењу у региону, притом  оптуживши председника Србије Александра Вучића да никада није изговорио речи „геноцид у Сребреници“, док је патриотске организације назвала фашистичким.

Након завршетка перформанса Жена у црном, који једино за циљ има сатанизацију Србије и српског народа, окупљени су се мирно разишли.

Поједини  медији наклоњени Западу су пренели да је на Тргу било изузетно напето, што је апсолутно нетачно.

патриоте испред Жена у црном

Истина, можда Женама у црном није било пријатно да чују повремене повике «ратни  и послератни профитери», «Насер Орић злочинац», али  и дневница коју су добила за одржавање перформанса морају некако зарадити.

Лола Ђорђевић

ИЗВОР: srb.news-front.info

11.7.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. Ово је договорена фарса између АВ и НВО да обесмисле страдање србског народа и залуде народ како ето неко нешто предузима,а уједно да покажу Западу као ето признају србске злочине. То је толико провидно да боде очи. Видите ли ви све Вучићеве НАТО пе*ере : Милована Дрецуна, Мишу Вацића , Заветнике итд?!

  Свиђа ми се

 2. Хрвати и муслимани немају тај проблем а неби ни дозволили да из редова свог народа имају овакву олош и продане душе које блате свој народ и државу за паре.Те несрећнице нису ни свесне да је тај Сорошев новац исто прљав и нечист као и они сребрењаци који је узео Јуда да би издао Христа.Како је завршио знамо,а оне нека размисле. Ми дозвољавамо све,глумећи лажну демократију,тако да и власт слично њима ради за Брисел,па испада да народ самоорганизовањем мора да чува част и достојанство Срба и Србије.

  Свиђа ми се

  • Sima Spasić je večiti lešinar nad mrtvima i služio je svakom izdajničkom režimu od Čovića do Vučića. Soroševi su i jedni i drugi.

   Свиђа ми се