Горан Лучић Ђурица

Невина крв оца Стефана грдно куне све оне који сједе под иконом усташко-ватиканског пастирства


Пише: Горан Лучић Ђурица
19.7.2017.

И док су се властодржни „оци српске цркве“ и њихова служанчад свим снагама упрегли да изгурају проклета Степинчева кола из јасеновачког вира живе српске крви, истински, нововремени, православни српски свеци и мученици труну у нашим новим јамама, метохијским и косовским.

На Косову и Метохији су 1999. године мученичком смрћу су страдала два монаха – отац Харитон и отац Стефан

Већ су Косово и Метохију и званично продали и предали никоговићи и југословенски полутани који оцигањену србијанштину носе као своје прво насљеђе.

Жути, црвени, плави, напредни, либерални, ови са дверима и они без олтара, сво то отпадништво окупило се око жидовско-трилатералне сребрењачке кесе која до Свете Трилатерале Господње вапије за праведним гњевом и огњем истине над истргнутим српским срцима што се нуде на глобалним тезгама хуманих биоресурса.

Екуменисти, паписти, Степинчеви викари и Алојзијеви блаженици – још нису из јаме ни извађене свете мошти монаха Стефана из манастира Будисавци у Метохији, а ви сте имали храбрости и образа да перете руке главном жрецу ватиканске Изидине Ложе!

Заседање мешовите комисије о Степинцу под Степинчевом „иконом“

Ово духовно јагње пастира Исуса Назарећанина, јединог који је живио у заиста тешком историјском раздобљу (све послије Васкрсења било је лако), на данашњи дан 19. јула 1999. српске армагедонске године, ухватиле су шиптарске римо-католичке звијери, које штују „светог оца“ са гримизног ватиканског пријестоља.

Већинско становништво у Клини и околини манастира Будисавци су Шиптари римо-католици, који су по истом науку као и јасеновачке усташе мучили, клали и бацали у јаме.

Jeромонаха Стефана су одвели у Клину и данима га мучили, јавно развлачили међу шиптарском масом по улицама и трговима, да би га на крају заклали и бацали у бунар једног угледног српског свештеника, такође са затртим огњиштем.*

Јеромонах Стефан Пуљић 1964 – 1999

Данас се у средишту Клине уздижу ватикански звоници, а у Високим Дечанима се причешћују римокатолици (очима сам свједочио).

Са мучеништвом монаха Харитона из Призрена, невина крв јеромонаха Стефана грдно куне све оне који сједе под иконом усташко-ватиканског пастирства и мирбоже се са рукама које приносе калеж православне крви на олтар Ада.

На страшном и завјетном пољу Косову, међу многострадалним знаним и незнаним народом српским, принешена је и крв два српска духовна јагњета, за гријехе тешке наше.

Господе, Господе, ти који си Аврама одвратио од заклања јединог сина, опрости народу српском зарад светаца и мученика његових и врати нас на жртвеник косовски, освећен и обливен из грла Св. Харитона и Св. Стефана, мученичких чокота зарад нове причести наше!

_________

* Све се то дешавало у присуству шпанских и португалских војника и њиховног војног свештеника. Оца Стефана су тукли до смрти, а затим, по причању, бацили у бунар проте Андрије Поповића, мученика из II светског рата са још неколико Срба. Његово тело још увек није пронађено.

ПОВЕЗАНО: 
Путопис са Јадовна: Велебит, највиша хумка српска
Ако је Тесла Хрват, сви смо ми Степинчеви…

2 replies »

  1. Треба разговарати,преговарати али правити компромис о Степинцу,и заборавити геноцид Хрвата над нама,све јаме,логоре то је ужасно и не опростиво ма какви да будемо православци,немамо права на то проклеће нас стотине хиљада невиних жртава страдалих широм Хрватске и БиХ,које још увек нисмо све повадили из јама и достојно сахранили.

    Свиђа ми се

  2. БОЖЈЕ ВИ ВЈЕРЕ СВАКА ТИ ЈЕ КА ЊЕГОШЕВА А ТИ римокатолици шиптари СУ малисори НЕК СВЕТЕ МОШТЕ ТИХ НАШИХ КАЛУДЂЕРА ВАЗДА ВАСКОЛИКО ЦЕЛО СРБСТВО ОПОМИЊЕ ДА СА римом и папом СРБИЈА НЕМА ШТА ДА ЗБОРИ МОЖЕ ЈЕДИНО ДА ТУЖИ ватикан ЗА РАТНУ ОДШТЕТУ ЗА ДВА СВЕТСКА РАТА ПОШТО ЈЕ МНОГО СРБСКОГ РОДА УНИЈАЋЕНО ПОКРАЛИ СУ ЗЛАТО ИКОНЕ ИЗ СРБСКИХ МАНАСТИРА ЦРКВИ МНОГЕ СРБСКЕ ЦРКВЕ СУ ПОРУШИЛИ И ЗАПАЛИЛИ ПО ЕРЦЕГОВИНИ БОСНИ КРАЈИНИ КОСОВУ МЕТОХИЈИ СРЕМУ МАЧВИ УБИЈАЛИ СУ СРБЕ КЛАЛИ ТО ИМ СРБСТВО НЕЋЕ НИКАДА ЗАБОРАВИТИ НИТИ ОПРОСТИТИ ЈОШ НИЈЕСАМ ЗАДОВОЉАЊ ШТО ПОЖАРЕ ГАСЕ ПО ПРОШИРЕНОЈ ЦГ усташе ИМА ЛИ СРБА ДА ЈЕДНИ ДРУГЕ ПОМАЖЕМО ЂЕ ТРЕБА КИМ ШУМАДИЈА ВОЈВОДИНА РС НА ЖАЛОСТ РСК ЈЕ ОКУПИРАНА ЂЕ ДА ЗОВЕШ уусташе ДА ТИ ПОМАЖУ НЕК СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ СЛАВА МУ И МИЛОСТ ВАЗДА БУДУ УЗ СРБЕ ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРЕ И СВЕТОСАВЦЕ АМИН СССС

    Свиђа ми се