Хуманитарна акција

Хитно потребна помоћ за лечење чланова породице Давидовић повређених у пожару


 

У несрећи која се десила у Грчкој, у кампу где су били на летовању тешке опекотине су добила три члана породице Давидовић. Хитно су смештени у болницу у Грчкој али немају новца за услуге лечења јер након прве пружене помоћи треба да се врате у Србију где ће наставити лечење.

Повређени су у пожару Милан, његова супруга Лидија и син Милош. Остало троје деце је било ван шатора у коме је избио пожар и враћени су у Србију.

Током следеће недеље треба да их отпусте из болнице али пре тога морају да плате трошкове лечења који износе 15 000 евра за 20 дана, колико су њих троје провели у болници.

Молимо овом приликом све који могу да помогну да своје уплате изврше на број рачуна који је за ову прилику отворио Миланов отац Драгомир Давидовић у Поштанској штедионици. Број рачуна је: 200-108802782-71 на име Драгомир Давидовић, Космајски трг бр. 17, Сопот са назнаком за трошкове лечења.

Девизне уплате можете извршити по овде наведеним инструкцијама:
devizni-rn (1)

Породицу Давидовић познају сви који долазе у манастир Светог Јустина Ћелијског у Барајеву, а Лидија је пре две године примила и сребрни орден на Сабору младости и родитељства јер има четворо деце.

Још  једном молимо вас да се одазовете позиву за помоћ, ко може и колико по својим моћима, а свакако и молитвама за њихово оздрављење.

Уредништво Срби на окуп

6 replies »

  1. Kakve gluposti to su povrede nastale u nesreći i opasne po život ne moraju ništa plate. Sta ce da im rade ako neplate? Da ih biju?da ih drže na silu u bolnici?kakve budalastine.
    A sad zbog čega nije imao zdravstveno jbg…
    Možda nije imao više para da da čovek a hteo da odvede decu na more nemojte odmah suditi.

    Свиђа ми се