АКТУЕЛНО

РАТ ПРОТИВ ДЕЦЕ кроз сексуално образовање (видео)


У овом филму, термин „свеобухватно сексуално образовање“ или „CSE- comprehensive sexuality education“ се не односи на генералне програме о сексуалном образовању, већ на специфичну форму графичког сексуалног образовања.  CSE је дизајниран да промени сексуалне и родне норме друштва, промовише високо-ризична сексуална понашања, и подстиче и најмлађу децу да сексуално експериментишу. 

РАТ ПРОТИВ ДЕЦЕ
АГЕНДА СВЕОБУХВАТНОГ СЕКСУАЛНОГ ОБРАЗОВАЊА

Carrol Richards, Јамајка: „Ово је дефинитивно напад на здрав породични живот. Утицаће на вашу економију, утицаће на раст вашег детета, утицаће на ваш систем образовања“.

Errol Naideo, Јужна Африка: „Ово је уплашило много људи у Јужној Африци, а инструмент, односно оружје које користе је `Свеобухватно сексуално образовање`“.

Michelle Crotella: „Као председник Америчког колеџа педијатара, мене јако забрињава свеобухватно сексуално образовање из четири разлога. Као прво – то сексуализује децу, друго – то прети здрављу деце, треће – то промовише опасну родну идеологију, и четврто – то подрива односе родитеља и деце што крши права родитеља“.

Judith Reisman: „Ја сам свој живот посветила заштити деце тако што сам излагала корене сексуалне револуције, и покрета за сексуална права који је довео до сексуалног образовања глобално, у целом свету. Кажите НЕ CSE-у! Постоји рат у свету, који бесни широм света, и то није рат са пушкама и оружјем, већ рат идеја, идеологија, и погледа на свет у вези секса“.

Cris Bridgens, Орегон: “Ово је само део плана за часове, за наставни план и програм нечега што се зове `Направимо промену` у школама у Орегону, а вероватно и у другим државама.
Ово је инструкција за наставника у разреду да пита своје ученике: `Како људи показују своја сексуална осећања?„Шта је апстиненција?`
А ево неких одговора које они треба да извуку из ученика:  `орални секс, мастурбација, анални секс, масажа, држање за руке, међусобно додиривање гениталија, говорити – свиђаш ми се.
И они са овим изједначавају све ове ствари, на пример, када кажемо `Свиђаш ми се` је исто што и анални секс.“

Kristine Swarts, Невада: „Организација `Планирано родитељство` долази у учионице ученика који имају 13 и 14 година. Дају им летке где их уче како да преговарају сексуалне сусрете са другим ученицима.

На пример, ту пишу овакве изјаве: `Да ли желиш да дођеш у моју собу?` `Да ли желиш нешто да радимо?` `Да ли желиш да ти скинем кошуљу?` `Јако ме узбуди када ме овде додирнеш, да ли можеш то да урадиш?„Да ли је ОК ако скинем панталоне?`
Ово је нечувено! Ово не треба да уче у школи“.

Cindy Pugn, Минесота: „Ми смо државни законодавци из Минесоте, и ми се јако трудимо да зауставимо агенду која сексуализује нашу децу. Они гурају агенду свеобухватног сексуалног образовања, заједно са књигом `То је савршено нормално`. То је порнографија, то је нешто што чак и моје колеге мушкарци нису могли да погледају. То се даје деци у четвртом разреду, у ствари, то се препоручује деци од 10 година, да буде њихово свеобухватно сексуално образовање. Ово не бисмо могли да пустимо у ТВ дневнику, а ипак желе да наша деца у четвртом разреду читају ову књигу“.

Tim Miller: „Минесота предњачи са овом радикалном агендом, и ми се трудимо да се што боље боримо против тога“.

Judith Reisman: “Када дете гледа порнографску слику, за мање од секунде се то урезало у његов мозак, и њен мозак, перманентно. Ми знамо да у мозгу постоји акција која се дешава и зове се `одражавање слике у огледалу` тако да ће деца желети и урадиће оно што виде. У име сексуалног образовања, деца гледају развратне материјале за које су Конгрес и Врховни суд  одлучили да никако не смеју да се показују деци“.

Katharina Rottweller, Мексико: “У Латинској Америци и даље имамо пуно сиромаштва, општине које немају свежу воду и струју, децу која не могу да заврше ни основну школу. Фокус се у потпуности пребацио са основних потреба на овај идеализовани програм, где нуде свеобухватно сексуално образовање без пристанка родитеља и тако праве деконструкцију породице“.

Axel Beteta, Гватемала: „Имају веома забрињавајуће кампање за децу. Најјача кампања је: `Ми захтевамо сексуално образовање, јер без тога не можемо да живимо`.  Једна од кампања се зове `Натакни га`. Ученике основне школе, од којих неки имају само девет година, уче како да користе кондом. Имају пластични полни орган, дају га младим девојчицама и уче их како да ставе кондом на мушки полни орган. А дечаке да ставе на женски полни орган. То се ради без нања и пристанка родитеља“.

Организација „Планирано родитељство“ сексуализује децу у целом свету

Већина људи не зна да је међународна федерација „Планирано родитељство“, скраћено IPPF, један од највећих провајдера графичких свеобухватних сексуалних програма, са 65.000 канцеларија у више од 170 земаља – ово би требало да брине државе и родитеље свуда у свету.

Amelia, Мозамбик: “Мој брат Луиз и ја смо имали могућност да одемо у Уједињене нације и да ту одржимо говор. Прво је мој брат објаснио како смо постали сирочад када су наши родитељи умрли од сиде. Ја сам им рекла да `Планирано родитељство` даје брошуре младима који имају HIV у Уједињеним нацијама, а брошура се зове `Здрави, срећни и секси`. То је за децу која имају сиду!

У брошури пише следеће, цитирам: `да подржи твој сексуални ужитак`. Младима говоре да могу да имају секс на различите начине. Уче о сексуалним уживањима путем мастурбације, са партнерима који су истог пола, и о сексу чак иако су пијани“.

Miriam Grossman: „Једна од најгорих ствари које сам видела као лекар је брошура `Здрави, срећни и секси` коју је издала међународна федерација `Планирано родитељство`, која говори младим људима да имају право да не кажу да су HIV позитивни сексуалном партнеру ако то не желе“.

Sarah Flood-Beaubrun, бивши амбасадор: “Мене је увредила ова брошура коју је издала организација `Планирано родитељство`  где позивају људе који имају HIV да раде ствари које могу да их повреде“.

Miriam Grossman: „Све се своди на права особе уместо на здравље особе. Такође говоре младима који су HIV позитивни, да уколико одлуче да са својим партнером не користе кондом  то је њихова одлука. Мени, као лекару је то невероватна информација“.

Amelia, Мозамбик: „Та порука је била смртна пресуда, не само мојим родитељима, већ и мом брату Рожерију“.

Errol Naidoо, Јужна Африка: “Нисам могао да разумем зашто је провајдер абортуса из САД у Јужној Африци и промовише хомосексуални начин живота. Ми овде покушавамо да заштитимо младе људе да се не заразе HIV-ом (сидом), а они пропагирају начин живота који је баш за то рискантан“.

Axel Beteta: “У Гватемали, огранци `Планираног родитељства` су огромни. Они имају више од 2.600 сервисних места, 27 перманентних клиника и пет мобилних јединица“.

Алексеј Комов, Русија: „`Планирано родитељство` је постало активно деведесетих година прошлог века у Русији, после распада Совјетског савеза. Они су давали уџбенике руском министарству образовања и убацивали се у званичне образовне мреже. Неке од књига су заиста биле ужасне и кроз њих су покушавали да сексуализују децу“.

Maria Hildingsson, Шведска: „Шведско `Планирано родитељство` је презентовало филм од 30 минута, анимирани филм који је направљен за младе од 13 и 14 година. Зове се `Секс на мапи`.  Овај филм учи децу да све може да се ради уколико на то пристанете и мислите да је добро за вас.“

***

РОДИТЕЉИ ШИРОМ СВЕТА БОРЕ СЕ И ПРОТЕСТИМА ЗА ПРАВА И ЗДРАВЉЕ СВОЈЕ ДЕЦЕ

***

Међународна федерација планираног родитељства посебно у Латинској Америци је свеприсутна, не само у Уједињеним нацијама.

Stephan Phelah: „Планирано родитељстов је једна од највећих организација у свету и они гурају сексуално здравље и репродуктивна права. Оно на шта се они концентришу није везано за репродукцију, то није о здравственој бризи за бебе или мајке које желе да имају бебе, већ они покушавају да спрече рађање беба“.

Errol Naidoo: „Маргарет Сенгер (Margaret Sanger) је оснивач Федерације планираног родитељства. Она је припадала еугеничком покрету, где је за црнце говорила да су коров друштва, веровала је у идеологију да слабији у друштву треба да се искорене“.

Dr Teresa Okator: „Они се претварају да су агенција која ће Африци помоћи да планира популацију, а у ствари они покушавају да смање афричку популацију“.

Stephan Phelan: „То раде кроз образовање, и труде се да без обзира какво репродуктивна нега је затражена, да се то гура у правцу да се не рађају деца“.

Наставни програм „It`s All One Curriculum“ који такође промовише Међународно планирано родитељство показује вишеструке манипулативне тактике које се користе у CSE да се деца индоктринирају и сексуализују.

Као и код већине CSE програма, и овде имамо паметно сакривене: право на абортус, образовање о сексуалном уживању, маскирају се кроз људска права, кроз образовање о родовима, сексуалном и репродуктивном здрављу.

*НАПОМЕНА: Горњи текст је само део (10 минута) од двадесетак преведених на србски језик овог  документарног филма, предлажемо да га погледате цео (извор и превод: Marija S)

***

Ако неко жели, може да погледа и цео документарни филм

The War on Children: The Comprehensive Sexuality Education Agenda HD

10.5.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

 

1 reply »

  1. Чиме се то бави цели свет? Па ко су тамо неки да намећу било што? Удружимо се, окренимо се себи и контролишимо све институције, није ваљда да ће нам једна мала група умоболника водити живот. Просто искљичимо јих не занимају нас ни они ни њихове болештине!

    Свиђа ми се