Ванредно Стање

Глас Косова и Метохије: Коалиција са Харадинајем је колаборација с окупаторима! Велеиздаја!!!


Ми то Косово бранимо де факто!
И Метохију имамо вавјек де јуре!

***

То сте довели ви Српска. Још има скривених потерница за Србе. Углавном се ажурирају кад тражите своју имовину, коју су вам узурпирали, па вас ухапсе и после неколико месеци, срећни сте што се преживели затвор, не мислећи више на имовину… само кад сте живу главу извукли!
+јанко+

 

***

Глас Косова и Метохије

А ходајући лешеви се не буне ни кад им силом вакцинишеш децу, ни кад им насељаваш Арапе… ни кад им сутра тражиш да приме жиг, чип у чело!
Пробуди се Србијо.
Нестајеш…
+јанко+

***

Глас Косова и Метохије

Газиместан, наше парче раја!
Даће Бог догодине и црква да је на светој земљи!
Амин Боже дај!

***

Глас Косова и Метохије

Харадинај је „премијер“, а ви сте бедници у његовој влади. Икебане сте.
Правите му украс мултиетничности, кад му дођу странци да вас шета као мечку по вашару.
А ви и даље умишљате да се нешто питате?

Сад ако не радите као што вам каже, чија ће породица прва да страда?
Ваша кретеноиди! Ваша!

Још се не плашите?
Имате доста разлога за страх!
Убијао је човек и „нелојалне албанце“, како воли да их зове умноболни РТС. Зашто не би вас?
Не знате с ким сте заиграли коло. Жељне вам очи милиона…

А доћи ће брзо дан када ћете давати те исте милионе да се сакријете од њега, ратног злочинца, „господина“….
+михаило+

УНМИК и КФОР, ЕУ, САД… су то све знали одавно…

***

Глас Косова и Метохије

Харадинај је клао кад је овде била и војска и полиција Србије.
Шта га сад спречава, кад су и једно и друго његови?
Забога, упао је људима на свадбу, побио сватове, силовао младу, запалио шатор?
Додуше Хаг мисли да то није био грех, јер је свадба била Циганска, али мени довољно говори о стању ума дотичног „господина“.
Мора да су ови из „Српске“ фанови.
+михаило+

***

Глас Косова и Метохије

Харадинај је „премијер“.
Ако вам је дошло до мозга, да ли се осећате безбедно, као ликови који су вас из далеког, безбедног Београда на ову глупост наговорили?
„СРПСКА“ је шиптарска!
+михаило+

Творац „Српске листе“

***

Глас Косова и Метохије

Коалиција са Харадинајем је колаборација с окупаторима!
Велеиздаја!!!
+јанко+

Фото-илустрација: КМ Новине / 2017

***

Глас Косова и Метохије

Геј парада 2010.
Чета полицајаца не може да савлада оца Кипријана.
Народ изашао, носио иконе, борио се и штитио свој град!

Хоће ли следећа бити овако чувана?
Или ће премијерка да води ред, као домаћин?

Живео ти нама оче!
И сав народ који брани своју земљу од блуда и противприродних односа које мрзи Бог.
+милица+

***

Глас Косова и Метохије

Брани светиње, ви пијете кафу… и слушате умноболне беседе Вучића, без да му кажете колико је луд…
Дечак ће у рај ….
А чујем фина ладовина у паклу.
+јанко+

До коначне победе…

фото: Стојан Криворечан

***

Глас Косова и Метохије

+ангелина+

***

***

Глас Косова и Метохије

Север је пакао на земљи, ових дана…
+михаило+

Новинар Блица Ранко Пивљанин каже да га није изненадила коалција Српске листе са Рамушом Харадинајем, за којим Србија има расписану потерницу због ратних злочина. Пивљанин каже да је давно схватио како ствари на Косову функционишу – север је резерват без правила, а већина Срба живи јужно од Ибра, уцењени су и ништа не зависи од њих.

***

Глас Косова и Метохије

Господине, ви нисте образовани.
Ви сте индоктринирани.
Вама је мозак измењен и ви више немате своје мисли. Као папагај понављате небулозе прочитане у књигама безбожних западњака.
Да је човек образован, треба да има образ.
Ви га господине немате!
А немате ни срама када можете овакве неистине да излупате по медијима, не марећи много ни за истину, ни за наша осећања.

Ми то Косово бранимо де факто!
И Метохију имамо вавјек де јуре!
Нек донесу шиптарчине један папир да МЕТОХИЈА није хиландарска својина!

Кажем господине, иако ви то нисте… Ви сте један безрепи, потплаћени коњ, али ја сам сувише пристојан да коња толико увредим поредећи га с вама.
Он је племенита животиња…
Док сте ви само постали од мајмуна, јер вам је то лепше него да вас је створио Живи Бог!
Та ваша псеудонаука ће вас самостално одвести у ад, а да не помињем ваше друге грехове, као што је издаја. То ви решите с Богом. Није моје да судим…

Ја само живим на КиМ, де факто и де јуре!!!
+михаило+

Jela Jovanovic 

Сведочење Албанке Љ. К. (42), са којим је упознато и Хашко тужилаштво, открило је сву бруталност Харадинаја. Она је маја 1998. отета са групом Албанки и Ромкиња и одведена у логор на планини Јуник близу границе са Албанијом. Чим су ушли у логор, указао им се стравичан призор. Два измасакрирана српска полицајца била су везана за дрво. Полицајци су, како је Љ. К. касније сазнала, отети у заседи код места Раставица.

Све жене су виделе као су им били одсечени делови тела и извађене очи, а у ране им је стављана со. Полицајци су још били живи и због страшних болова су јаукали. Према речима Љ. К., Харадинај је тада пришао полицајцима са укљученом моторолом подешеном на фреквенцију српске полиције. Извадио је нож и почео да их коље. Полицајци су уз јауке умирали, што су све могле да чују њихове колеге. У српском тужилаштву наводе да ће покушати да дођу до тонског записа овог ужасног злочина.

Према сведочењу Љ. К., Харадинај се, након што је убио полицајце, окренуо отетим женама. Везао јој је руке бодљикавом жицом, од чега и данас има ожиљке, и силовао је. Истовремено је несрећну жену секао по телу ножем којим је убио полицајце. Још неколико жена из те групе Харадинај је такође силовао и мучио.

Љ. К. је након неколико дана изведена у групи на стрељање, али је успела да побегне и напусти Косово. Љ. К. је сведочила да је од других Албанаца чула да су Харадинајеви људи убили њеног оца, тако што су дошли обучени у униформе српске полиције и позвали га да изађе из куће. Он је изашао, а они су му одсекли главу.

Сведок, Албанац с Косова, кога је српско тужилаштво саслушало пре осам дана, говорио је о злочинима Харадинаја, кога је лично познавао. Његов идентитет неће бити откриван из безбедносних разлога. Он је описао како га је група Харадинајевих људи мучила 1998. јер им је неко јавио да сарађује са Србима. Он је тај случај хтео да пријави СУП-у у Ђаковици, али су га српски полицајци избацили из станице. Овај сведок је 1999. доживео стравичну несрећу, када је Харадинај са још четворицом терориста упао у његову кућу.

– У кући смо били два моја брата, супруга, петогодишњи син и ја. Они су упали маскирани. Сигуран сам да су то били они, јер знам Харадинајев глас. Један брат се сакрио у бунар, а ми смо остали у кући. Жену и дете су ми извели напоље, а нас су задржали у кући. Чуо сам рафале – описује овај сведок.
Он наводи да је касније изашао напоље и затекао тело петогодишњег сина у чије грло и стомак су били забодени ножеви, а жена је била убијена рафалима у груди.

Остатак ове приче, која нас упућује на српску “светлу будућност” како је у Бриселу обећано, можете прочитати на сајту (ВЕЗА ДО ТЕКСТА) “Блица” који је ово објавио 05. априла 2008. године.

Извор: ФБ Репортер – СВЕДОЧЕЊЕ: Гледала сам како Харадинај мучи и убија српске полицајце

***

Глас Косова и Метохије

Без Српског потписа ништа!!!!
Али нашли су будалу која ће и то да им потпише!
Ви ћете да ћутите или ћете да направите бар неки протест у Беoграду?
Или вас се Косово и Метохија не тичу??
+михаило+

***

Глас Косова и Метохије

Сва гробља су срушили. Сва.
И мртви Срби им сметају.

Шиптарско гробље у Северној КМ стоји очишћено, уредно, на свом месту…
Ми нисмо дивљаци!
+милица+

***

Глас Косова и Метохије

Само ви ћутите. Све ће да распарчају!
+милица+

***

Глас Косова и Метохије

Баш тако!
Све сте им дали на тацни!
Све што смо ми сачували 18 година, за шта смо гинули?
Све сте им дали!!!!
+милица+

***

Глас Косова и Метохије

+јанко+

БЕОГРАД – Срамотна одлука српског суда!

Апелациони суд у Београду ослободио је кривице и 13. новембра пустио на слободу свих 11 чланова најкрвавије злочиначке групе ОВК из Гњилана, који су током 1999. године зверски мучили и убијали Србе и Роме на том простору, сазнаје Курир. Суштина ове срамотне и скандалозне пресуде лежи у „оптужници против наредбе да се неалбанци и Роми протерају из Гњилана“, објашњава наш извор упућен у случај.

– После завршне речи 13. новембра, председник Већа Сретко Јанковић и неки од судија који су учествовали у процесу – Омер Хаџиомеровић и Миодраг Мајић, одлучили су да Гњиланска група ОВК буде пуштена на слободу, чиме је негирано да је било најкрвавијих и немилосрдних злочина над Србима. Тако, уместо да крвници буду осуђени на укупно 116 година робије, добили су слободу, упркос изјавама и доказима сведока-сарадника – објашњава извор Курира.

Он објашњава да је на челу Гњиланске групе 1999. године био Фазли Ајдари, а екипу су чинили и бројни тинејџери који су слепо радили што им се каже.
– Имали су „Интернат“, у који су доводили и мучили жртве, а затим их комадали и у џаковима износили. Према извору Курира, амерички маринци су обезбедили давилице којима је Гњиланска група убијала људе.

– Од свих актера злочина, сваки сведок-сарадник је препознао бар њих петорицу – прича извор Курира и додаје да би их и у Приштини осудили по бар једном основу. Један од доказа је хладњача која је пронађена у дворишту болнице у Гњилану 2000. године са седам врећа, где је било делова тела осморо људи.

Сведок-сарадник: Секли смо женама груди и пекли их

Ово је само део исказа сведока-сарадника у овом процесу до којег је Курир дошао. Овај сведок је учествовао у злочинима, а сведочио је неколико пута и сваки пут је давао идентичан исказ.

– Имали смо „Интернат“ у који смо доводили жртве и „процедуру“ мучења. Процедура је подразумевала да жртву прво доведемо, скинемо, а онда јој постављамо питања. Шта год да каже, увек бисмо је пребијали четвртастом гвозденом штанглом. Важило је правило да им „узмемо душу полако“, па да их раскомадамо и спалимо да их нико не нађе. Мој посао је некад био да бацам тела.

Везивали смо жртве високо за руке, да висе, и само их бацали на под кад дођу на ред. Женама смо секли дојке и из забаве то после пекли. Просторија је јако смрдела јер се ту обављао посао, а била је велика канализација где смо бацали отпатке. Било је толико крви да смо и сами морали да се скинемо голи док их мучимо и чистимо после. Свима бисмо одсецали главе, распорили стомаке и комадали их, па у џаковима износили.

Људи су вриштали док мучимо некога. Испред њих смо бацали главе њихових рођака. Силовали смо кад год смо могли. Омиљен начин мучења нам је био да неког „опаљачимо“. То значи да му гвозденом штанглом разбијемо главу, а онда му закуцамо чекићем упаљач на то место – испричао је сведок-сарадник.

ИЗВОР: КУРИР

***

***

14.9.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.