АКТУЕЛНО

Био је још један протест, повређена је новинарка, али није „Пинкова“ па се не прича и не пише о томе… (видео)


Весна Веизовић (Фото: Јутјуб)

Јуче је Београд био пун „провокатора“, поред наводног напада на ружичасту „новинарку“ десило се још мноштво провокација на другом скупу који се одржава већ 79. суботу по реду, а о коме ниједан режимски медиј не извештава. Па како би онда извештавао и о нападима на учеснике?

Јуче је одржана 79. Православна литија против потапања манастира Ваљевске Грачанице и за православну Србију које организује монах Антоније. Ова субота је поред основних тема била посвећена и паради срама, односно борби против ње.

Прва провокација десила се већ на самом почетку, када је најављени и плаћени скуп испред Владе Србије нарушило присуство Двери, који су много пре заказаног почетка стигли и заглушујућом музиком ометали говор монаха Антонија. Но, и то се дало издржати, али поглед на скупину жена у црном које су око себе окупиле неке развратне грдосије саблажњујући људе у литији, није било лако издржати. У сред Кнеза, њих двадесетак обучених у неке женске крпе, неодређеног пола, дрско су посматрали учеснике литије, подсмешљиво упућујући погледе и довикујући нешто неартикулисаним језиком. Учесници литије се нису дали испровоцирати иако су провокатори само то чекали.

Одмах затим, испред Скупштине, у току говора новинарке Весне Веизовић, на бициклу и тик испред ње, прошао је један припадник или заштитник ЛГБТ-а који ју је опсовао. И наравно, опет је изостала реакција на провокацију. Како од мирних учесника који су обавештени да ће тога бити, тако и од полиције која је плаћена да чува учеснике литије.

Ни завршница литије није прошла скроз без повреда. На самом одласку испред РТС-а, неко је покушао да погоди монаха Антонија у главу са целером. Можда звучи смешно – покушај атентата целером. Но, ако се узме у обзир да је целер тежак скоро два килограма, па још јачина којом је долетео, више није тако смешно. Срећом, монах Антоније је избегао ударац, дотакло га је само лишће целера. Срећа и да две малене девојчице, једна од пет и друга од седам година које су биле тик уз Антонија, нису примиле ударац, који је по њих могао бити кобан, већ се целер зауставио на листу ноге новинарке Весне Веизовић.

Од силине ударца Весни Веизовић су попуцали капилари на нози и осећа болове, али она није „новинарка“ Пинка па да о томе брује сви медији. Исто тако, важно је додати да су два инспектора стајала на два метра од монаха Антонија, Весне и малених девојчица. Они су врло добро видели читав догађај и њихова реакција је била – необуздан смех?!?

Шта рећи на крају осим, свака част нашој полицији која данас не дозвољава да се приђе педерима и осталим сексуалним болесницима, а смеје се на нападе на људе који су изашли на улицу да се боре за опстанак србства и Србије, против девијација у друштву и издаје вере, за заштиту духовног и физичког здравља нације, за будућност наше земље…

Биљана Диковић

***

Говор Весне Веизовић са литије против параде содомита: Ћутање ће нас скупо коштати! (Видео)

„Свака армија има свој специјалне снаге. Међу сатаниним трупама хомосексуалци су специјална бригада.Оружје су им  лажи, прикривање и неоправдани захтеви.“

Овим речима почиње књига „Педерска бригада“, нашег чувеног психолога, покојног др Ратибора Ђурђевића. Почињем његовим речима јер је др Ђурђевић провео свој век проучавајући ову групацију и јасно објаснио кроз бројна своја дела везу између ове сатанске бригаде и њихове мржње према хришћанству, односно према православљу које је до скора била чврста брана.

Данас је та брана попустила.

И није попустила само пред налетом ових специјалних бригада, већ ћути и пред свим осталим накардностима које су узеле маха. Ћути свештенство, народ, елита спава. Чувају радна места, чувају удобност коју су стекли управо ћутањем. Најважније им је да сачувају то материјално богатство што су стекли, а о души више нико и не брине.

Јер њима нису познате речи светог Владике Николаја који каже:

„Шта ће ми широка имања на овој земљи кад ће један гроб бити довољан моме телу? Шта ће ми сва богатства овога света кад се душа моја не може наситити њима. Ако скупим на гомилу све драгоцености и сва богатства овог света опет морам умрети.“

Не брину они о оном што долази после њих нашој деци а њима самима након смрти, Црквени великодостојници  деле ордење министрима који су потопили манастире,одрекли се Косова и Метохије, који су се узели под руку са Рамушом Харадинајем и Хашимом Тачијем, љубе се са геј премијерком.

Стварно и није у реду а није ни политички коректно, да се јуче састају са премијерком, ћаскају са њом, а да данас протествују против њене пастве.

Не могу само да се одлучим да ли је више поражавајуће то што ћути наша црква или што ћути читав народ. Пре само седам година је читава Србија била спремна да устане против ових содомита, против било каквих западних вредности, и устајала је, али су они за ким је устајао србски народ седали кад је требало кренути – а данас шта имамо?

Хрватску лезбејку на челу владе и шиптарског лобисту на челу државе! Вулина, који је ходајућа срамота, Гашића керамичара, Зорану Трилатералу, све саме бабићлуке. Најгори олош и оно најгоре што може да се искупи у једном народу, кукољ који се или баца или гура на дно да буде мање видљив, код нас је испливао на површину и влада читавим народом.

Схватам да је народ разочаран и да му је преко главе лажне опозиције, вајних патриЈота, којекаквих покрета којих данас нигде нема а којих није било ни пре неки дан када је ова окупациона влада и њихова листа бивших Срба склопила пакт са самим ђаволом, са особом која није била налогодавац злочина над Србима, већ лични извршилац. Он, Рамуш Харадинај, кога наши политиканти и њихови режимски медији називају премијером Косова, а са којим сарађују ради „нашег добра“, лично убијао Србе, клао их, сецкао као да су животиње, силовао децу. Какво добро може да испадне од такве сарадње? Поготово добро за Србе на Косову и Метохији.

Ја се из дана у дан питам да ли је заиста могуће да је све ово што се дешава јава, а не неки кошмар? Да ова власт почини такву издају и да се ниједан Србин не нађе на улици да изрази било какав протест, да нема ниједног потомка убијених Срба, да нема ниједног Србина протераног са свог огњишта, никога ко би се замислио и рекао „скупо ће нас коштати ово ћутање“. И хоће! Када је прећутано Косово, прећутаће се цела Србија. И шта ћемо онда кад будемо туђинци и робови у сопственој земљи без које смо у миру остали?

Исто тако данас имамо ову параду срама која је већ постала најнормалнији догађај ком нико више не пружа отпор, и геј премијерку, па кад је све то тако лако прошло код народа, шта спречава њих спречава да нам инсталирају и првог педофила за премијера који ће сутра организовати параду педофила који ће опет тражити своја права?

И немојте да вас зачуди када се то деси, јер све иде у том правцу. Деца у школама већ имају сексуално образовање. Нема тог предмета, али је градиво тако прилагођено да неморални васпитачи, који су јелте напредни, врше лоботомију над децом, морално их развраћују приморавајући их да прихвате све сексуалне девијације као нешто нормално. Учећи их лажној слободи, правима, припремајући их за свет где је Бог мртав, где нема савести ни свести, ни породице, ни патриотизма.

А ни са старијима није ништа боље. Праг толеранције моралних вредности давно је пређен захваљујући ријалити програмима, медијима, који диктирају понашање свих генерација, који су у стању да од побожне бабе направе развратну жену. Јер ето у томе, таквом болесном понашању какво нам сервирају је успех.

Довољно је имати у виду да је премијерка Србије на том месту не ради своје стручности, већ ради сексуалног опредељења. Само из разлога да би ова окупаторска власт показала Западу колико су напредни.  И сутра ће та премијерка бити на челу параде, на догађају који је главна тема свих мас медија,. То је нешто што ће гледати сва наша деца, сва омладина, и какав онда они могу поглед на свет да имају када на челу те развратне масе виде премијерку Србије, министре, градоначелника Београда и остале људе који нажалост имају утицаја у овој земљи, сем да закључе да је такав, болестан пут, болестан и по тело а највише по душу, пут који отвара сва врата!

Ми смо овде да сведочимо како није све болесно и труло. Ми смо овде глас тихе, и тренутно ћутљиве већине у Србији. Да се чује, и да се зна да пропало све није, и онда када све притиска и наваљује на плећа Србије.
Здрави остајте и болест разобличавајте.

Извор: Васељенска

***

ПОВЕЗАНО:

*У Београду протест против параде срама (Видео уживо)

*Џејмс Џорџ ЏАТРАС: Западни поход „спасавања света дегенерацијом“

*Ранко Гојковић: Содомизација српског друштва

*ПОРОДИЧНИ САБОР 2017.: Програм недеље породичног јединства, тема Сабора – Содомизација србског друштва

*Др ЏУДИТ РАЈСМАН – Образовним пакетима које намећу Србији деца се моделују за педофилске мреже

*РАТ ПРОТИВ ДЕЦЕ кроз сексуално образовање (видео)

*Владимир Димитријевић: АКО ИЗДАМО СВОЈУ ДЕЦУ, ИЗДАЛИ СМО ХРИСТА (1-2)

*

*Слободан Антонић: Чија су наша деца?

*УГ Ко нам трује децу – Наша деца су мета. Наша деца су жртве. Буђење, Србијо!!!

*Правно упутство – КАКО ДА ЗАШТИТИТЕ СВОЈУ ДЕЦУ од „образовних“ „секс“ пакета

*Славка Којић: ПРАВО РОДИТЕЉА – држава дужна да област образовања усклади са верским убеђењима и моралним вредностима родитеља

*Слободан Антонић: Постизборна ЛГБТ инклузија или „На мала врата“ уводи се „сексуално образовање“ праћено подстрекивањем деце на хомосексуалне односе

*РЕАГОВАЊЕ: Саопштење УГ „Иницијатива НоВа“ на текст – „Постизборна ЛГБТ инклузија“

*Владислав Ђорђевић: Закон о родној равноправности

***

17.9.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. „Не плаши се људског презира и клевете. Свако ко побожно хоће да живи биће гоњен, клеветан и презиран.“
    Свети Антоније Велики

    Свиђа ми се